M-am hotarat.........adoptie(53)
Raspunsuri - Pagina 13
asi spune:
Luiza,Misha subiectul e delicat.Poate nu intelegeti chiar toate implicatiile pentru ca inca nu aveti puiutii acasa.Stiu prea bine cum e sa astepti dar ia ganditi-va asa : aveti puiul acasa sunteti fericiti si impliniti.Primiti un telefon de la DPC cum ca fratele sau sora puiului vostru e in sistem.Ce faceti?
Spuneti ca nu va intereseaza pentru ca si asa nu se cunosc?
Steliana nu iti face probleme.Si eu am vazut o familie care cauta un copil "frumos" si care vazusera vreo 10 copii si bietii de ei erau foarte tristi ca nu au gasit un copilas.Erau la al 3-lea atestat.Sunt si astfel de cazuri.
Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Aysha-73 spune:
Buna. Fetelor multumim pentru galerie.
Sa aveti o zi buna.
Diciu-Bafta maine.
Luiza-Sa te ajute Dumnezeu sa hotarasti cum este mai bine
AMR-8 zile
miha74 spune:
Helooo!
multumim de galerie. Ma alatur si eu pentru Diciu (BAFTA maine) Asi, si Aysha , , , , .
luiza- ai reusit sa il vezi pe pui?
steliana - ma alatur celor spuse de asi, si eu am intalnit cazuri de cupluri care au vazut n copii...dar erau ei foarte pretentiosi. Iar la un moment dat AS nici macar nu ii mai suna
sabinete- am citit si eu despre leagea cu 85% din salariu, nu am citit-o, dar daca a rasfoit-o cineva, ma poate lamuri si pe mine...eu pot beneficia de acesata lege???? adica Matei nascut pe 16 ianuarie 2008, eu nu am luat niciodata CIC...pot sa cer CIC de la 1 ianuarie 2009, in baza veniturilor din 2007???
Claudia- pupici la fete cucuiete
diciu- te asteptam cu deschiderea sezonului de vesti bune!
pupici si o zi exceleneta,
Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997)
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
claudia72 spune:
Buna ziua,
Miha sa stii ca poti sa iei CIC da cand doresti. Eu sunt in CIC de cand am luat-o pe Bianca.
MAMI DE BIANCA
Toate lucrurile bune se intampla celor ce asteapta.
diciu spune:
Fetelor, va multumesc tuturor fara exceptie pentru galerie!!!!
Maine intram iar pe val si fiind deja al 6-lea proces, ce pot spune...nu ne lasam orice ar fi...dar trebuie sa fie bine!
Tare mi-ar placea sa deschid eu vestile bune pe luna asta. Miha74, in ceea ce priveste CIC, cred ca vei beneficia fara probleme pana la 16 ian 2010. Nu stiu insa in cazul nostru daca se vor calcula cei 85% din veniturile anterioare nasterii copilului, din veniturile dinainte de CIC, sau din veniturile pe 2008.
Succes tuturor celor ce au instante in aceasta luna Asi, Aisha73
anda
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
misha71 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui asi Luiza,Misha subiectul e delicat.Poate nu intelegeti chiar toate implicatiile pentru ca inca nu aveti puiutii acasa.Stiu prea bine cum e sa astepti dar ia ganditi-va asa : aveti puiul acasa sunteti fericiti si impliniti.Primiti un telefon de la DPC cum ca fratele sau sora puiului vostru e in sistem.Ce faceti? Spuneti ca nu va intereseaza pentru ca si asa nu se cunosc? |
Asta asa e. Eu chiar ca vorbesc ipotetic, dar daca ar fi...nu cred ca nu l-as lua si pe fratior (sau surioara).
www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor
luiza1318 spune:
Buna seara fetelor..in sfarsit acasa
Am fost azi la , o minunatie de copilll!!
Am ajuns la maternala (care nu a fost tocmai ok...), ne-a condus pana in camera puiului.
Ce sa va zic, am intrat in camera si "minunatia" era in premergator, s-a uitat cateva secunde la mine, dupa care mi-a tras un zambet (are niste gropitze de iti vine sa-l mananci, nu alta) de era sa cad din picioare Atunci cand m-am apropiat, puiul meu drag si-a intins o manutza catre mine, l-am luat in brate si atunci cand l-am simtit alaturi de mine nu m-am putut abtine...si am planss, lacrimi, lacrimi de fericire fetelor
Am stat cu el vreo 2 ore (mie mi s-a parut ca nu trecuse mai mult de juma de ora), i-am dat sa pape laptic, l-am culcat...a fost minunat!!!!!!
Aaaaaa...era sa uit, ma plimbam eu cu el in brate prin camera, iar el il cauta tot timpul pe tati cu privirea...iar tati era ca o carpa
Fetelor nu va pierdeti speranta..atunci cand Dumnezeu va vrea minunea se va intampla!
Va poop, va doresc noapte buna si cate o pentru fiecare
PS asi, astazi cand m-am intalnit cu asistenta sociala am intrebat-o de familia din Bucuresti (asta ca sa nu ma duc la bb, sa traiesc cu speranta, dupa care sa-mi spuna ca nu mi-l poate da, ...si sincer ma cam framantau si vorbele tale), dar se pare ca Dumnezeu a vrut sa fie al nostru.Asistenta sociala mi-a spus ca familia aceea vazuse deja o fetita si in final s-au hotarat la ea
iza
Tzuni spune:
Luiza, ce veste minunata! Felicitari.
Diciu, azi e 5. So...bafta MUUUUUULTA!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog
Mariaa spune:
Luiza, felicitari!!!
'u made my day, ce frumos ai povestit!! sa fiti fericiti o viata intreaga de acum incolo!
eu o vreme nu mai pot intra decat dupamasa asa ca poop toate fetele speciale si tin pumnii azi pentru diciu
looking for my sunshine
+6
www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica
"The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering.
It’s the way that I found freedom! "
byron katie