M-am hotarat.........adoptie(53)
Raspunsuri - Pagina 10
Tzuni spune:
Citat: |
citat din mesajul lui misha71 asi stii cumva si pe la ce ora, sau in cadrul carei emisiuni? www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor |
e pe PRO TV la Romania, dragostea mea! ora 18.00
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog
Salviae spune:
Romania,te iubesc De fapt e totuna
Ce curiosa sunt.Din ce am vazut eu,nu mi s-a parut o ridicare in slavi a unor parinti,cel putin baiatul nu parea prea fericit...
Mariaa spune:
tooateeee fetele speciale
looking for my sunshine
+6
www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
Maribela spune:
Asi!Deocamdata asteptam vizita pt ancheta sociala si abia apoi vom incepe sa strangem hartii pt dosar.Asa ni s-a spus,ne conformam!Care stiti sa ma luminati si pe mine?Care este perioada minima dupa cezariana cand poti ramane gravi?Nu eu,desigur!
doar cei ce cred,inving!
Mariaa spune:
are cineva un link cu emisiunea? nu gasesc pe site-ul TVR.
looking for my sunshine
+6
www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica
"The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering.
It’s the way that I found freedom! "
byron katie
misha71 spune:
Emisiunea a fost pe ProTV, insa nu am pus ceasul sa sune si am uitat. Virsta...
A vazut-o cineva?
www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor
diciu spune:
aici este linkul cu emisiunea:
http://stirileprotv.ro/bin/front.php?media_id=60186791§ion_id=18
anda
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
asi spune:
Buna dimineata!
Haideti la o cafeluta buna .
Nu am vazut emisiunea dar am vazut promo-ul si sincer nici nu imi doresc sa o vad pentru ca e un subiect foarte dur.
AMR 16 zile
Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
crisis81 spune:
'Neatza!
Am vazut eu emisiunea aseara. S-a punctat foarte bine bataia de joc prin care autoritatile inteleg "reintegrarea in familie". A fost intrebata reprezentata DPC cate dintre cazuri au fost un succes si a spus ca mai mult de 97%. Dar ceea ce inteleg ei prin succes este departe de ceea ce ar trebui sa fie. Era dat exemplul baiatului care aparea si in promo pentru care Centrul era un fel de rai pe pamant spre deosebire de casa unde fusese lasat cu forta si unde i se reamintea zilnic ca este un strain. Fusese "reintegrat cu succes" desi copilul fugise o data inapoi la centru, desi plangea in fiecare zi, desi "acasa" se ducea la munca in loc de scoala. Ca la noi... la nimeni.
Alta nu-si vizitase niciodata copilul in 14 ani si totusi era "mama lui". S-a facut mare pe banii statului si acum de... nu puteau sa refuze super-oferta: o mana de lucru nou noutza si gratuita. Asa ca l-a luat acasa.
Dezamagitoare emisiunea!
EDIT!!! ESTE ACUM IN RELUARE EMISIUNEA!!!!
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...