Bazar pentru SONIA (3)
Raspunsuri - Pagina 9
kriss79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DidiAlex Domnitelor, marimile europene se refera la lungimea copilului 56-62-68-74-80-86-92-98-101-110 pana la 170. dar ele pot fi purtat pe un interval..adika 74 poate fi purtata de la 68-80..ma rog, depinde de marimea copilui ( adika greutate) |
La rochita asta nu se potriveste regula asta..cred ca e turceasca..in nici intr-un caz nu se potriveste pt. un copil de 74 cm.Fata mea atata are acum la 1 an si are putin sub 9 kg.
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Cristina si Alessia Stefana
Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an
CarlaV spune:
Kriss, multumesc pentru raspuns, din pacate este mica pentru fetita mea.
Kid, , multumesc pentru intrebare , am vazut ca Anca a urmarit 371 si a licitat fix cand se termina, asa ca eu renunt.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
ancadragoman spune:
Carla nu am urmarit licitatia,pur si simplu at ajung la munca si deschid calculatorul.Nu este nicio problema daca licitezi in continuare ca ideea este sa se stranga cat mai multi bani si sincera sa fiu hanoracul nu prea imi trebuia ca eu am fetita.Eu iau multe de dragul de a o ajuta pe Sonia
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
CarlaV spune:
Saru' mana, am vazut s-a nimerit sa licitezi chiar cand se termina, de aceea am presupus ca vrei hanoracul. Eu il vreau pentru o prietena care nu stie daca va avea fata sau baiat, dar vrea baiat. Asa ca... spune tu cum sa facem, nici nu mai stiu la ce suma s-a ajuns. Pot sa dau 1-2 lei in plus, ca nici mie nu-mi trebuie neaparat .
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
ancadragoman spune:
Carla mai pune cat vrei tu si sa-l poarte cu placere
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
CarlaV spune:
Anca, Kid, atunci pun 15 lei la hanoracul de la 371 si multumesc mult, acum speram sa fie baietel, in ideea asta vreau si bluzele de la Ella si ce am mai ochit mic pe aici.
dana_e spune:
am ramas fara produse, va rog sa scoateti pozitiile 37-43. Kid, daca ai apucat sa trimiti banutii pls scrie-mi pe PM date de cont sau cum pot sa ti-i dau inapoi.
facusem 2 gramezi de haine: unele de dat la o fundatie, unele pentru acest bazar. sotul meu, desi fusese atentionat sa NU ia si punga a doua cind se duce la fundatie, a luat-o. asa ca am ramas fara ele, abia aseara mi-am dat seama. imi vine sa-l string de git.
imi pare foarte rau si imi cer scuze
kay spune:
bleu, mayaione !!!
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."