Bazar pentru SONIA (3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

carlaV te rog sa iei legatura cu kid pentru garmastanul castigat. Felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

alinamoro Da, a ajuns mailul.

Eseea, CarlaV Ne intalnim intr-o zi in parcul IOR? Ideal ar fi maine sau miercuri, de joi pana saptamana viitoare voi fi la Galati, sambata e botezul nepotelei mele.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia / Bazar pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

kid, ne intalnim... Tu cand ai putea? Iti las pe pm nr meu de tel.

Mami de fetita si de baietel 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_e spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Intrebare: jacheta de la 43 adulti nu are si niste pantaloni scurti sau fustita?

nu, de fapt cine stie daca in magazin nu o fi avut, dar eu atit am luat.

puloverul turcoaz de la pozitia 39: eu stiu ca port in general 38. asta e oricum a. elastic si b. mititel "din model". oricum, fiind din bucuresti putem vedea direct daca iti vine.

va rog trageti-ma de mineca pe PM daca se termina vreo licitatie, ca nu prea mai apuc sa intru pe aci. ma termina serviciul .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Kid, multumesc, eu am fost azi in IOR si la ora 15 plec spre Aviatiei, dar maine pot toata ziua daca vrei. Iti las pe mess si nr. meu de telefon, in caz ca este nevoie.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

deci, hai ca m-am luminat si eu!!!

1. azi sau maine va plati sotul meu pt produsele castigate de mine.

2. am inteles ca lucrusoarele de la didialex sunt la arcadia (cu care eu ma vad foarte des). arcadia se va intalni cu doxinu sa ii dea ceva, asa ca o rog pe doxinu sa-i dea arcadiei produsul pe care l-am castigat eu de la ea, adica: 171.camasa si pantalos scurt,12-18luni,noi,8RON

3.eu trebuia sa iau de la clauclau niste produse de adaugat la bazar si din cauza ca nu ma pot ocupa eu am stabilit ca o va face arcadia .
asa ca, am cugetat si am facut un "traseu" mental...
clauclau se intalneste cu florina sa-si ia produsele castigate.
florina se intalneste cu arcadia sa isi ia produsele castigate de la didialex(aflate la arcadia).
sunt posibile 2 variante:
a. clau sa-i dea sacosa florinei, ca apoi aceasta sa o dea arcadiei, si apoi la bazar
b. sa se vada toate 3 si sa se faca schimburile:)

la concluziile astea am ajuns in urma discutiei cu clau si cu arcadia...mai ramane sa se vb cu florina, care momentan e in vacanta....
m-a rugat arcadia sa scriu pe forum "cugetarea" pt a o vedea si florina.
(cate una pt fiecare din cele 3 fete:))

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Arcadia si Doxinu va vedeti?? Atunci, puteti lua una dintre voi, de la cealalta, produsele pt mine? La care dintre voi ajungeti mai degraba in Titan?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Ioana sunt cu visiniu botoseii.

Eseea, mie cred ca imi e mai usor sa ajung in titan, ca doxinu sta in tineretului, asa ca pot lua eu de la ea si sa ti le dau cand ajung in IOR, ocazie cu care ma pot intalni si cu clauclau sa iau sacosa pentu bazar si eventual hainutele pentru florina cu care trebuie de asemenea sa ma intalnesc si cand ma vad cu doxinu sper sa aranjez si cu ancadragoman sa ne vedem la universitate ce combinatii am uitat pe cineva?

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui arcadia

Ioana sunt cu visiniu botoseii.

Eseea, mie cred ca imi e mai usor sa ajung in titan, ca doxinu sta in tineretului, asa ca pot lua eu de la ea si sa ti le dau cand ajung in IOR, ocazie cu care ma pot intalni si cu clauclau sa iau sacosa pentu bazar si eventual hainutele pentru florina cu care trebuie de asemenea sa ma intalnesc si cand ma vad cu doxinu sper sa aranjez si cu ancadragoman sa ne vedem la universitate ce combinatii am uitat pe cineva?

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007)

super asa!! Multumesc ! si cu ocazia asta, nu o mai pun nici pe Doxinu pe drumuri! Vb tu cu ea, ca sa nu o mai deranjez io?
deci am asa : 2 bluzite de la doxinu iar de la tine un costumas si ghetute! ( de la didialex). Nu?!

da, vorba ta, ce combinatii!! uffffffffffff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

sal,

fetelor, maine merg si platesc, am asteptat sa se incheie licitatia de la adulti, inteleg ca tre sa ma vad cu arcadia si cu erika.
Eu stau in Berceni, vedeti cum am loc in combinatiiiiiii!

pupiii

Bianca Alexandra Iris 15.04.2006

http://community.webshots.com/user/red_tania

http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=1882c89b2180ca682996d7&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput