Bazar pentru SONIA (3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mica0307
Intreba cineva daca poate sa puna in bazar CD-uri inregistrate cu muzica, carti etc. Am intrebat adminii si e ok.

mica, eu intrebam! e super ca se poate! cum voi avea putin timp, ma voi apuca de treaba. ideea e ca ce am eu NU este original...cu asta sper sa nu avem probleme...ce am strans eu e cules de ici, de colo, nici macar eu nu mai stiu sursa multora dintre ele.... daca nu este nicio problema ca NU SUNT ORIGINALE, ci doar copii, atunci eu ma declar multumita, caci am destul de multe informatii, care cred ca vor fi utile.
voi face, pe masura timpului disponibil, cate un exemplar, voi scrie despre ce e vb. si stabilim un pret de intrare in bazar, apoi daca vor fi doritori, multiplic. ok?

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

ma refer la produsele 383 si 375,dar nu face nimic ca gasesc eu altceva.
Am si eu de adaugat niste tricouri ptr copilasi mari,cosmetice adulti si o cutie de exluton.Am poze la toate dar nu mai am parola de la album

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

Mergi la inceput

Oana ii sunt f bune hainutele de la tine si l-am recunoscut imediat pe fratele tau dupa descrierea facuta de tine.
Florina, Iepurila a facut furori in tot biroul la munca
Si costumasul de la Kid este perfect

poze si filmulete

povestea nasterii

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_e spune:

as vrea sa ofer spre licitatie niste haine de adulti. cum pot uploada poze in albumul webshots?

Mergi la inceput

anca si dana, am vazut ca fetele nu sunt in zona si cum muream de curiozitate sa vad ce aveti de pus la bazar, mi-am permis sa va trimit eu userul si parola la album. sper sa nu se supere kid si mica

Mergi la inceput

Ariel mersi mult.
Am atasat cateva produse si rog fetele sa le aseze pe categorii.Toate produsele sunt donate de sora mea care este inebunita dupa Sonia

poze si filmulete

povestea nasterii

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_e spune:

multumesc pentru parola .
am pus produsele 37-43, au descrieri detaliate dar mai si intrebati daca e cazul.

in general sint cam nepurtate pen' ca-s luate de gura maica-mii, care are impresia ca ar trebui sa umblu cu shalele cam goale... si cu chestii mulate nu rideti, e si ea exasperata ca fii-sa sta numa in blugi/tricou/adidasi, asa ca uneori sare calul in extrema ailalta.

as estima ca pentru cineva de 1.60-1.65 ar veni un pic mai bine, sau pentru cineva spre 1.70 dar mai aventuroasa decit mine

Mergi la inceput

dana, am editat eu pe la pozele tale si am pus numele tau, ca sa stie lumea de la cine sa ia produsele:)

offtopic: 1.70 si slaba??? ...eu 1.65...dar nu prea slaba ...dar tot in jeans si adidas:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

adulti-poz. 25 - 15 ron

www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Multumesc mult fetelor pentru ajutor Am avut un weekend cam ocupat, dupa ce adorm juniorul ma ocup de lista.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia / Bazar pentru Sonia

Mergi la inceput