Bazar pentru SONIA (3)
Raspunsuri - Pagina 18
aly_c20 spune:
vreau sa dau produse pt licitatie.imi da cineva user si parola?
merci
mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)
minunea noastra
ancadragoman spune:
Am trimis pe mail dovada plati.
Arcadia eu cred ca panatalonul pe care ai sa mi-l dai nu ii mai vine Mariei asa ca te rog sa il pui in bazar poate il cumpara cineva.Poate ne vedem sa imi dai balerinii
Kokiy cum iau si eu sarafanul de la tine?
Didialex am de luat un tricou de la tine.
Kid daca faci pachet pentru NMA ,poate ne vedem sa iti dau si eu cutia cu cereale
Danyelle ,Cristina sa imi spuneti cum vreti sa facem?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
Madi spune:
Buna.
Mica, Doxinu, va rog, mai vreu si eu o data user si parola...sa mai pun ceva la bazar.
Multumesc.
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
kid spune:
Anca Produsele de la DidiAlex sunt la arcadia.
aly_c20, Madi V-am trimis PM cu datele contului. Multumim pentru donatii.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia / Bazar pentru Sonia
eladea2005 spune:
vreau sa licitez si eu pt Activity table de la Fischer Price..150 RON...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
elvie spune:
Haide-ti mai nimeni nu doreste sa cumpere ceva la jumate de pret.Uite maresc oferta la 200 ron.
Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)
" I have always been delighted at the prospect of a new day ,a fresh try,one more start,with perhaps a bit of magic waiting somewhere behind the morning..." Joseph Priestley(1733-1804)
kay spune:
si eu las tarcul ryal de la brevi la 120 ron !
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
ana_a spune:
buna!
licitez si eu pt pozitia 95 - pestisorul chico 15 lei
pozitia 102 - broscuta chico 20 lei
Ana - mami de Stefan si Matei
Eseea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elvie Haide-ti mai nimeni nu doreste sa cumpere ceva la jumate de pret.Uite maresc oferta la 200 ron. Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006) " I have always been delighted at the prospect of a new day ,a fresh try,one more start,with perhaps a bit of magic waiting somewhere behind the morning..." Joseph Priestley(1733-1804) |
Elvie, uite ca-ti accept eu oferta...multumesc...as vrea Activity table de la Fischer Price....ofer deci 75 RON plus 200 Ron oferiti de Elvie= 275 RON. Sper ca am inteles eu bine asa, Elvie, nu?!. Kay, e noua masuta? Are si scaunel?
Mami de fetita si de baietel 20+
kay spune:
Eseea, nu e noua, s-a jucat S nitel cu ea, cam 2-3 saptamani. N-a venit cu scaunel.
Intrebare : daca a licitat deja cineva 150 ron pt masuta, n-ar fi mai util sa se lase asa, iar persoana care liciteaza pt altceva si da 1/2 din pret ( pt alt obiect) sa beneficieze de ajutorul -multumim dat de elvie? are sens? nu prea inteleg nici eu ce vreau sa zic
adica zic ca ar fi mai multi banuti daca s-ar adauga ceea ce ofera elvie la 1/2 dintr-o suma mai mica + suma de la masuta...
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."