Bazar pentru SONIA (3)
Raspunsuri - Pagina 16
ancadragoman spune:
Oana asa scrie pe ele,habar am ptr ce varsta sunt .Cum sa fac sa ne dam seama?Sa fac poze cu palma mea langa ele?![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
kid spune:
gabidaniela Incerc sa le pun azi la posta.
Te anunt dupa ce pun pachetul.
Teodora Ana
de
Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
/ Bazar pentru Sonia
ang3lt0uch spune:
Diverse, 421 - 15 ron
Sorina, mami de Adriana Renata (08.05.2007)
Poze NOI cu...noi:)
Poze cu ingerasul mic
kid spune:
nma Felicitari pentru licitatiile castigate. Te rog sa iei legatura cu kay si cu ancadragoman sa stabiliti cum intri in posesia produselor castigate. Sa-mi spui si mie cum facem sa iti dau palaria de la ariel_7000 care este la mine.
kay Poti sa-mi spui ce dimensiuni are covorul de baie?
gabidaniela Am pus azi coletul la posta, te rog sa ma anunti cand il primesti.
Teodora Ana
de
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
/ Bazar pentru Sonia
kay spune:
kid, cam 40 cm, e cat mana mea de la cot pana aproape de varful degetelor. ca nu gasesc centimetrul...
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
kay spune:
am mai adaugat un produs, Laugh & Learn Table, fisher price, AICI
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei
CarlaV spune:
Am trimis pe mail-ul comun copie dupa foaia de varsamant cu care am achitat produsele castigate. Imi pare rau ca m-am miscat asa greu, asa se intampla dupa o varsta
.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
kay spune:
anca, ai putea sa le masori cu cm si sa scrii aici cat au. cred ca e cel mai simplu

oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei
kid spune:
ckristina, danyelle005 Felicitari pentru licitatiile castigate. Va rog sa luati legatura cu ancadragoman pentru a intra in posesia produselor castigate.
Teodora Ana
de
/ Bazar pentru Sonia