Bazar pentru SONIA (3)
Raspunsuri - Pagina 14
ancadragoman spune:
si cu mine trebuie sa se intalneasca Arcadia.
Arcadia am de luat de la tine niste pantaloni si cred ca acum ii sunt mici Mariei,ai idee pana la cati cm pot fii purtati?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
carminabulina spune:
Da mai licitez
pozitia 253 - 58 Ron
dar cu celelalte lucruri cum stau? am castigat licitatia?
Mihnea 15 mai 2006
Irina 10 august 2008
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi
kid spune:
madaiulia Mai licitezi pentru pozitia 253?
carminabulina Felicitari pentru licitatiile castigate. Te rog sa iei legatura cu arcadia pentru a intra in posesia produselor castigate de la didialex si sa-mi spui si mie cand ne putem vedea sa iti dau ce ai castigat de la ariel_7000.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia / Bazar pentru Sonia
ursuleata spune:
Mai am si eu de luat un body*(care cred ca este mic acum) si un ursulet,. dar nu mai stiu de la cine,.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
carminabulina spune:
Maine ar fi o zi potrivita deoarece am ambii copii "dati" la mamaie si tot am de umblat dupa prime de nastere si alte alea. Dar ma gandesc ca e prea din prima si nu se va putea.
O sa trimit niste Pm-uri sa vad cum o sa facem. Plata o voi face acum sau maine dimineata on line.
Mihnea 15 mai 2006
Irina 10 august 2008
kid spune:
ursuleata Ursuletul pe care l-ai castigat se afla la mica0307. De la mine trebuie sa iei costumasul(body cu pantaloni scurti). Ai depus banii pt el? Ca daca nu i-ai depus, pot sa pun costumul inapoi daca zici ca nu e bun...
carminabulina Astept PM poate reusim sa ne vedem maine.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia / Bazar pentru Sonia
madaiulia spune:
Mai licitez si eu 60 de lei.
Edit Carminabulina daca il vrei neaparat, eu renunt, Andrei al meu e mai mic. Altfel as mai licita pentru Sonia si pentru ca imi place pelerina.
carminabulina spune:
Madaiulia,multumesc , vreau pelerina, ma gandeam ca ar fi tocmai potrivita pt aceasta periaoda. Mihnea al meu are 2 ani jumate dar arata de 3.
Si mie imi place pelerina foarte mult, am cautat asa ceva prin magazine de ceva vreme dar nu am gasit.
Sa inteleg ca ai licitat asa ca e randul meu acum .
pelerina ploaie - 63 Ron
Mihnea 15 mai 2006
Irina 10 august 2008
carminabulina spune:
Multumim frumos! Sa creasca mare Andrei mare si-i va gasi mami o pelerina si mai frumoasa !
EDIT: am vazut ca tu ai o capsunica, eu am un cirisel.
Si eu am vreo 20 episoade BE...intr-adevar a fost mare show cu ele. acum a trecut la alte animate.
Mihnea 15 mai 2006
Irina 10 august 2008