Redoutistele fidele Laredoute.fr (140)
Raspunsuri - Pagina 4
Graviduta spune:
Pe contul cu cos blocat tot "desole" imi apare. Partea nasoala este ca acum imi apare desole si pe al doilea cont, desi pana mai devreme am reusit sa intru in cos.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
lizzy spune:
FDP=0 cu 28614
am mai primit azi pe mail 18201 reduce 40% la produsele LR Creation
Offre valable du 22/09/2008 au 31/01/2009 sur la collection La Redoute Création Automne-Hiver 2008/09 et valable uniquement sur laredoute.fr sauf nouveautés, exclusivités web, prix mini, prix verts et prix rouges
noapte buna
Marc 2- si Ianis 4
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
mihamora spune:
Oh, am reusit , am vazut pe pg. 2 raspunsul dat de Clau
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE POZE NOI
lizzy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Jasmine Mama lui Alex,Diana,Canda : multumesc pt muffins.E musai sa-mi iau o tava din aia cu forme . In seara asta am lasat balta tot si vreau sa dau o comanda.Am vazut ca e iar disponibil trenchul ala si vreau sa folosesc codul cu -16 euro care e valabil numai pana pe 25.10 13+ |
care dintre coduri are trench-ul dispo ca m-am pierdut... eu aveam vreo 3 coduri de la cap 136 cred, alea cu fdp2 si -15e dar zice ca e dispo peste 3 sapt...
e altul?!
Marc 2- si Ianis 4
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
ella_74 spune:
votat si eu acum; azi n-am reusit sa intru de la birou si abia acum am terminat de citit; mamaaaaa, cat ati scris intr-o zi -1 capitol!
camelia_daniela,
multumesc pentru raspuns; nu mai iau rochita; am ceva pull-uri de lana mancacioasa de la LR; mi-ajung!
, mamica de David (24.04.2007)
BOB
iriss27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dianarus78 [quote]citat din mesajul lui Jasmine Mama lui Alex,Diana,Canda : multumesc pt muffins.E musai sa-mi iau o tava din aia cu forme . In seara asta am lasat balta tot si vreau sa dau o comanda.Am vazut ca e iar disponibil trenchul ala si vreau sa folosesc codul cu -16 euro care e valabil numai pana pe 25.10 13+ |
care dintre coduri are trench-ul dispo ca m-am pierdut... eu aveam vreo 3 coduri de la cap 136 cred, alea cu fdp2 si -15e dar zice ca e dispo peste 3 sapt...
e altul?!
din cate m-am prins eu pe un site fr, este vorba de 2 trench-uri, unul taillisime (cu niste nastri mai mici argintii) si cel care a tot aparut pe forum cu nasturii mari si negri
gasit pe un site fr(mie imi merge 46/48) - in alt mesaj spun ca ar trebui comandat o marime mai mare:
cadeau trench noir (different de celui en photo sur la 1ere page)
taille 38/40 code 41483
taille 42/44 code 41491
taille 46/48 code 64637
-35% sur 1 article
-25% sur le reste
asta cred ca e cel Taillisime
T 42/44 22179
T 46/48 22187
T 50/52 23329
T 54/56 23337
ia uitati ce zice una pe un forum fr:
HELP!!!
J'ai besoin d'un frais de port 0 et aucun code ne fonctionne pour moi.
Voici mon panier : un pantalon prix mini, un pantalon LR Création en promo et un ensemble pour mon loulou du catalogue en avant la rentrée. Total 50€.
Quelqu'un peut-il m'aider ? Merci d'avance
Bonjour,
Pour avoir un fdp=0, tu peux utiliser les codes taillisime -15 pour 30 euros d'achats + 1 trench en cadeau et commander cet article => référence 9642749 en taille 52,56,58,60 ou 62. Toutes ces tailles sont en différé de 2 ou 12 semaines. Une fois que ta commande est en cours de préparation, tu peux annuler l'article en attente.
Bonne commande
Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)
iriss27 spune:
http://www.babyfrance.com/email/20081022_laredoute/news.html
Eu caut de vreo 2 ore un cod sa-mi dea si mie fdp0 si nici unul nu merge la mine (am numai art reduse), ba unele care dau si cadou si fdp, imi are cadoul si fpd, pauza. Pe codul de mai sus, obtine cineva fpd0??
Alt cod primit pe mail 21911:
45E/120E
32E/85E
20E/54E
*Offre réutilisable jusqu’au 31 Mars 2009 valable dans les pages et collections Femme, Lingerie, Beauté, Enfant, Homme, Sport, Linge de maison, Literie, Meuble&Deco, Jouet et sur toutes les marques balisées pages vertes de la collection Automne-Hiver 2008/09 (sauf pages et prix rouges, Prix mini, prix déjà démarqués, nouveautés, exclusivités web, articles Repetto et Converse). Valable également sur les collections Taillissime (sauf pages rouges), Anne Weyburn, AM.PM., So’Home (sauf page 22-23 et articles signalés dans le catalogue) et Solutions Maison Automne-Hiver 2008/09.
Non cumulable avec une autre offre. Chèque réduction personnel non cessible à un tiers. L'usage de ce chèque réduction n'entraînera aucune compensation financière sous quelque forme que ce soit et n'exclut pas le paiement de la participation aux frais de traitement. La réduction sera répartie sur chacun des articles, et éventuellement au fur et à mesure de leur facturation. Non valable en magasin et en Rendez-vous shopping.
sau asta:
http://www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=email&nope=14729&omniturecode=001RP0028
Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)
mama_lui_alex spune:
'mneata!..azi sunt matinala..caci astept sa treaca ziua mai repede si sa vina we!
alinabojuc spune:
neata si de la dej. avem o vreme de kko nici nu imi vine sa imi scot nasu afara. e ceata, frig si mai si ploua
Spor la treburi sa aveti.
www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE
alina