Redoutistele fidele Laredoute.fr (140)
Raspunsuri - Pagina 11
nushulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinam Nushu pentru ca asa e la noi , husbantul cu dulcele eu cu saraturile si slabesti? bravo tie, da sa stii ca o sa iti fie foarte greu la iarna de tine, iti zic io care am tremurat 2 ierni hehehe acum mi-am revenit ( a se citi ingrasat ca purcica). Alina, mama de Vlad (25.09.2005) |
deci zic eu bine ce zic sa pastrez sunculitele macar pana la primavara
gata am dat comanda si speeerr din suflet sa fie ultima ca daca nu acush ajung la fundul "sacului"
Mamica de bobocel David-Mihai
nushulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui unboticutz fetele bucataresele, stiti ceva de marca Princess? masina asta de facut paine imi pare a avea un pret bun: http://www.laredoute.fr/vente-machine-a-pain.aspx?productid=324119510&documentid=359508&single=false&categoryid=48250861 sa nu-i uitam! |
sa stii ca nu-i asa moka...la noi s-au mai ieftinit si in plus de asta masina e mica face doar paine de 600 si 800g , eu fac de 1kil si nu ne ajunge
plus faza cu garantia ca nu ai ...
Mamica de bobocel David-Mihai
Giova spune:
Clau pai mai fa unul, nu e tarziu nici acum si le vei putea folosi si tu[:d].
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
mihamora spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iriss27
Spune-mi si mie cum, ti se pare, merita banii? Se poate folosi si ca pilota? Iriss mami de www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007) www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008) |
e destul de subtirel , nu stiu ce sa zic, depinde cat e de cald in casa. Ca pilota nu, pentru ca are fermoar doar pe o parte, nu si la picioare.
Daca vrei pun poze.
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE POZE NOI
gama spune:
Clau,nu te amagi, nu functioneaza la toti!!!!
In schimb plimbatu cu masina searaaaaa......totul e sa reusesti sa ajungi cu el in pat fara sa se trezeasca
Acest sac de dormit, este maaareee???Incape si un cupil de 4-5 ani????
mihamora spune:
Gama - sacul are 100 cm lungime si 55 latime.
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE POZE NOI
Graviduta spune:
Jasmine, nu mai stiu daca ai scris, cat te-au tinut pe tine cu cosul blocat? ca eu le am blocate pe ambele conturi si le-am dat si mesaj pe site, si fax si tot nimic. Ma dispera chestia asta. Cred ca o sa apelez la conturile prietenilor.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)