urgent trebuie sa aflu de unde pot cumpara maine din bucuresti trusa pentru anestezia spinala (trusa rahi-peri). trusa este fabricata de braun
am cautat pe net, am gasit doar farmacia spitalului municipal dar am inteles pe de alta parte ca spitalul municipal duce lipsa de asa ceva.
la farmacii nu gasesc decat trusa obisnuita de epidurala
multumesc
Ai incercat si la Sensiblu? La ei pe site poti vedea daca si in ce farmacie din lantul lor este disponibila.
Eu am o trusa noua Braun, dar este cred din cea obisnuita pentru epidurala, cumparata de la Sensiblu. N-am mai ajuns sa o folosesc ca am ajuns la anestezie generala in final.
Esti sigura ca aceasta anestezie este buna pt. tine?Eu am fost ieri la dr. si am intrebat despre ea mi-a spus ca nu o recomanda prezinta un risc destul de mare deoarece dupa operatie iti va ramane un cateter in sirea spinarii care daca nu este bine manevrat (te freci de cearceaf, te misti, manusile celui care iti va pune anestezia a2a zi nu sunt perfect sterile) pot apare infectii si probleme care pot fi evitate.Concluzie nu se merita riscul pt. confortul pe care il da aceasta anestezie. Binenteles decizia iti apartine. Si eu stiu ca tot la farmacia din cadrul spitalului Munincipal se gaseste aceasta trusa in alta parte nu stiu unde poti sa gasesti.