Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 7
Raspunsuri - Pagina 2
flori_deni spune:
fetelor v-as ruga frumos daca puteti sa ma ajutati si pe mine cu niste hainite pentru fetita mea de 3ani si 5luni.
ariel_7000 spune:
cryss, zi-mi te rog ce greutate are fetita ta? eu am niste hainute ramase mici pe are le luasem pt teo, care are 6 luni, numai ca el e mai marisor decat media, asa ca s-ar putea sa-i vina fetitei tale. pe unele nici nu a apucat sa le poarte decat de 1-2 ori.
trimite-mi pm sa vorbim.
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
ariel_7000 spune:
alexiuli, voi pregati un pachet pt tine si-l voi trimite la socrii mei la botosani, numai ca mai dureaza putin pana aflu daca merge o ruda acolo ca sa i-l dau...te rog, sa-mi trimiti un pm cu datele tale de contact!
mioarabraila spune:
Astazi este ziua baietelului meu,prima lui aniversare,LA MULTI ANI,PUIUL MAMI SCUMP dragostea si afectiunea care ti o port inlocuieste orice lucru din lume.Chiar daca mami,nu si permite sa ti cumpere hainute noi,dragostea tio ofer,din tot sufletul.
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mioarabraila Astazi este ziua baietelului meu,prima lui aniversare,LA MULTI ANI,PUIUL MAMI SCUMP dragostea si afectiunea care ti o port inlocuieste orice lucru din lume.Chiar daca mami,nu si permite sa ti cumpere hainute noi,dragostea tio ofer,din tot sufletul. |
La multi ani!
Mioara sa va traiasca puiutzul iar voua multa putere
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui BB2
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
alexiuli spune:
Ariel 7000 in primul rand multumesc mult pentru ca te gandesti sa ma ajuti.Nu pot trimite pm pt ca nu am destul post-uri,insa id-ul meu este alexiuli14,daca poti da-mi te rog add pe mess si vb pe mess.
mioarabraila spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dodo-pui
La multi ani! Mioara sa va traiasca puiutzul iar voua multa putere Blogul lui Bogdan-Andrei Varsta lui BB2 Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Doamne ajuta! |
multumesc din suflet
ariel_7000 spune:
alexiuli, ti-am dat add pe messenger. mai ai de pus 1 singura postare si pe DC si scapi de moderare!!! iti poti activa apoi pm-ul si vei putea sa vb cu noi in timp real!:) hai, 1 singura postare! scrie si tu...o propozitie:) si esti de-a noastra 100%:)
ariel_7000 spune:
chryss26, ai pm de la mine!!! astept raspuns. pachetul este deja pregatit!
luny spune:
alexiuli, ieri a plecat spre tine un pachet..sa-mi spui te rog cand il primesti!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!