Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (131)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Neata!!!
In primul rand va spun ca azi sunt foarte fericita, cumnata mea a nascut azi noapte la pe la vreo 3 o fetita de 3.200 si 52 cm. .
Stiti ca acum cateva luni va spuneam ca are greturi foarte mari si va ceream sfatul despre ce sa ia sa se amelioreze.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

FELICITARI, sa-ti traiasca nepotica si sa fie sanatoasa.

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 8+ lunitze.

luna a8a
luna a7a
lunaa6a

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cynthia_

Nu stiu ce sa-i mai fac Lui Octi, de durere roade si aparatorile de la patut, i-am dat acum nurofen si cu gel, cred ca-l iau in reprize durerile ca se incordeaza si tipa, asa a facut si la ceilalti da acum e mult mai nervos.

OCTI

mamica de octavian- 31.12.2007

Of saracutzul, sa treaca repede. Am mai auzit cazuri cand dintii au iesit "aiurea", adica nu in ordinea normala.

luna a8a
luna a7a
lunaa6a

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

LauraI, noi am cumparat scaun de masina de la Inglesina Mille Mille, sau asa ceva, este pt. grupa 9 - 36 de kg. L-am gasit la Metro cu 500 lei. Eu sunt super multumita, are aparatori pt. cap si doarme bine in el chiar daca nu se lasa pe spate scaunul. se lasa ea intr-o parte si se sprijina cu capul de scaun, intotdeauna adoarme in masina, de multe ori, ajungand la destinatie, am stat in masina sa o pazim, ca ea doarme cel putin 1,5-2 ore.

luna a8a
luna a7a
lunaa6a

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

fetelor .. ia uitati, i-am scris laviniei sandru ...

"Lavinia Sandru" <laviniasandru@yahoo.com>
Add sender to Contacts
To:
ellena_christina@yahoo.com

De la 1 ian veti beneficia si dumneavoastra de noua indemnizatie pana cand copilasul va avea 2 ani. Nu va faceti probleme, n-am sa va las la greu! Tineti-ma la curent!
Cu mult drag,
Lavinia Sandru

--- On Fri, 10/24/08, Elena Stancu <ellena_christina@yahoo.com> wrote:

From: Elena Stancu <ellena_christina@yahoo.com>
Subject: detalii lege privind indemnizatia crestere si ingrijire copil
To: laviniasandru@yahoo.com
Date: Friday, October 24, 2008, 9:08 AM

Buna ziua,

sunt mama unui bebe in varsta de 9 luni (n. 14.01.2008). de o saptamana am reinceput serviciul dar situatia de aici ma face sa ma gandesc la revenirea in CIC.

va rog, in limita timpului dvs. disponibil, sa-mi raspundeti si mie la urmatoarea intrebare:

voi beneficia de noua lege incepand cu 1 ianuarie 2009? din textul legii inteleg faptul ca se iau in calcul veniturile pe ultimele 12 luni inainte de data nasterii copilului, e adevarat? voi beneficia de 85% din media veniturilor?

exista norme de aplicare ale acestei legi? uitati ce a declarat acum cateva zile ministrul Muncii, Familiei #351;i Egalit#259;#355;ii de #350;anse:

http://www.realitatea.net/mamele-care-nu-au-lucrat-in-2008-nu-vor-primi-indemnizatii-mai-mari-din-2009_367681.html

va multumesc anticipat.
Elena Stancu

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Helene, super!!

Acum mi-am adus aminte ca am vazut-o pe Lavinia Sandru la o emisiune de-a lu' Teo; si a intrebat-o dak si cele aflate deja in CIC, beneficiaza de lege; si ea a spus ca "da, pana implinest ecopilul 2 ani: - asa cum ti-a raspun si tie.

Eu nu ma intorc in CIC - job-ul meu e destul de leger: pleca la 15:30 , e aproape de casa, pot sa plec cand vreau (dak e vre-o pb, doamne fereste) - dar dak la tie iti fac sefii atmosfera nasoala, atunci, go for it!

Chyntia, ai un baietel tare scump ; il tii fara sosete???

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

PS: off the record ... Baselu' nu promulga legea ..

si oricum, eu n-as vrea sa ma intorc in cic .. in cel mai rau caz, imi caut prin alte parti .. dar si acolo .. noua sa cer program redus .. si sa am si pretentii sa nu-mi dea munca de teren si altele .. sper totusi sa se rezolve aici ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Buna dimineata mamici si clopotzei

Mama ce noapte am avut!! M-a mancat undeva sa beau ieri in oras o cafea cu lapte si am mai si gustat un pic din Pepsi-ul lui tati aseara. Toata noaptea am fost intr-o stare de veghe tare ciudata: eram perfect odihnita, creierul lucra la maxim dar nu ma puteam da jos din pat de lene. Absolut strange!!

Elenutza ma bucur ca Eva nu a mai facut febra. Natalia la voi cum a trecut noaptea?

Ramona felicitari matusico!! pentru proaspata mamica si pentru bebelus.

Ma alatur strigarii Lalei..Cati esti bine??? Ai mers deja la medic?

Si daca tot sunt la strigari...mai stiti ceva de CameliaH si de Micsunea? Ca parca nu le-am mai vazut de mult de forum. E drept ca si eu am lipsit o perioada.

Pupici si o vineri frumoasa

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

multumesc frumos.
Ei il tin fara sosetele!!! si le scoate singur, si cand il pun in scaunul de masa pentru papa asta e prima lui grija sa-ai scoata sosetele. Mai nou sta in picioare in patut si calca pe pantalonasi pana ii da jos de tot si ramane in bulanasele goale. Mare smecher are mama.

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Helene, super!!

Acum mi-am adus aminte ca am vazut-o pe Lavinia Sandru la o emisiune de-a lu' Teo; si a intrebat-o dak si cele aflate deja in CIC, beneficiaza de lege; si ea a spus ca "da, pana implinest ecopilul 2 ani: - asa cum ti-a raspun si tie.

Eu nu ma intorc in CIC - job-ul meu e destul de leger: pleca la 15:30 , e aproape de casa, pot sa plec cand vreau (dak e vre-o pb, doamne fereste) - dar dak la tie iti fac sefii atmosfera nasoala, atunci, go for it!

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui cynthia_

multumesc frumos.
Ei il tin fara sosetele!!! si le scoate singur, si cand il pun in scaunul de masa pentru papa asta e prima lui grija sa-ai scoata sosetele. Mai nou sta in picioare in patut si calca pe pantalonasi pana ii da jos de tot si ramane in bulanasele goale. Mare smecher are mama.
Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Helene, super!!

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

OCTI

mamica de octavian- 31.12.2007

mi-l si imaginez!

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

A...si mai vroiam sa va spun ca am gasit o metoda sa fac copilul asta sa-si bea laptele dimineata. Dupa esecul tetinelor de la Avent cu 4 gaurele (nu ii place forma) am inceput sa amestec schimbatul de haine cu bautul de lapte. O enerveaza atat de tare sa o dezbrac/imbrac incat laptele vine ca o mana cereasca. Si uite asa bea copilul 200ml de lapte fara sa stie iar eu scap de tipetele de dimineata si in 15 min maxim terminam si cu mancatul si cu schimbatul. Hura!!!

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Mergi la inceput