Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (131)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Buna dimineata la .Pofti cate o cana fierbinte si aromata !

Angi imi pare rau de durerea ta de maseluta dar ma bucur ca ne-ai vizitat

Valifebra aia atat de ridicata sigur nu este de la dintisor. Insa in momentul eruptiei dentare organismul lasa "garda jos" un pic si prinde mai rapid orice microbel. De aceea se face febra moderata insa febra ridicata este o concidenta cu aparitia dintisorului in mod sigur va luptati de fapt cu virusul cauzator de muci si tuse.

Ven ai dreptate cu fitzele
In ciuda tonei de jucarii primite de Bogdan si el a invatat de timpuriu sintagma "nu am bani acum, nu pot lua asta in momentul acesta ". Si spre bucuria mea chiar a priceput frumos, fara tipete si scene in magazine inca dinainte de 3 ani.
La aproape 3 ani am pus in practica "pusculita - porcul rosu" in care aduna bani si odata la 2 luni mergeam cu el la magazinul cu jucarii ( aveam unul unde ne cunosteau bine vanzatoarele ) si acolo avea voie sa isi aleaga ce vroia.
Statea omul meu si alegea cu atentie, intreba vanzatoarea "imi ajung banii si de asta ?" si era atent sa nu isi ia "facaturi" care sa se strice pana acasa
Acum la 8 ani este chiar carcotas in alegerea jucariilor , sta le studiaza, citeste pe etichete pe unde sunt facute, cunoaste firmele cu jucarii trainice ...e expert.

Dar sa stii ca el a apreciat mereu cadourile primite si intotdeauna s-a jucat cu toate jucariile ( varianta aleasa acum cu jucarii urcate pe sus chiar il supara dar stie ca nu avem ce face ) si mai ales nu a stricat . De aceea eu acum am seturi intregi pentru Andrei, jucarii de cand avea Bogdan 1 an in perfecta stare.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

Neatza!!! Multumesc Lala de !!!
Irlandeza , dar cred ca fi'miu nu se incadreaza deloc in schema aia nici ca varsta si nici ca ordinea de iesire a dintocilor.

Sun total de acord cu voi in privinta fitelor.
O duminica placuta, doamnelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Azi a facut si Andrei primii lui pasi nesustinut
A plecat dupa o jucarie si cred ca nu si-a dat seama ca a dat drumul la manute . Dupa al treilea pas a realizat si si-a dat drumul rapid in fundulet si a ajuns la ea de-a busilea
Deci domnului inca ii este teama

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

neata si de la noi!mi-am facut si cafeluta...cu lapte praf ca am ramas fara iar neagra nu pot nicicum sa beau...
multumesc fetelor pt vorbele bune starea de kko inca o am...din motiv de parinti..prin urmare imi caut chirie..minunat sa ma mut asa inainte de craciun...da n-am ce face..nu mai suport...mai ales ca ieri seara ma si "invitat"mama sa imi caut altundeva unde sa stau/ nu intru in detalii ca nu-s pregatita sa vb dde tiganiile din familie...oricum,cred ca o sa fiu mult mult mai linistita dupa ce o sa ma mut...chiar daca o sa fie greu mai ales ca vroiam sa ne apucam de casa...sa vedem poate nici nu-mi mai dau parintii terenu... om vedea
va pup pe toate,si va doresc o duminica linistita,
honey sper ca e mai bine aj
ven..legat de fitze...eu de cand am ramas gravi ma gandesc la aspectul asta...cum sa0mi educ copilul...si tocmai asta e marea mea probl...sa-l invat ca nu totul i se cuvine ca trebuie sa lupte daca isi doreste ceva(porcusorul lalei -super!!!) caci am un specimen de fitza in fam. care a primit d emica tot ce-a vrut...si mi groaza de omul care a ajuns..

elle super ca ai putut iesi sa te destinzi,vorba lui ven noroc ca o ai pe soacra asa cum e ea....eu tocmai pt asta m-am certat aseara cu mama,o rugasem sa stea 5 min cu robi pana ma imbracam eu sa plec cu el afara-si asta ca sa nu mai urc scarile cu el in brate caci eram jos la parter...si dupa jum de ora ce-am asteptat-o ma duc sus si o intreb ce face de nu vine...si ea imi zice ca n-are chef... normal ca m-am crizat si o inceput scandalul...ma rog din alte motive(de care am zis ca nu-s ready sa vorbesc...)

angi sper sa treaca maseaua

lala20-um mai e cu condusul?
pusici la toti clopoteii si mamicile

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

neata zuze buruze

aveti capitol nou http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=128536

coincidenta sau nu, matei a dormit pana la 6 cred ca ii place singur in camera

ereena

Mergi la inceput