Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (72)
Raspunsuri - Pagina 7
IRINA.C spune:
Doamne fetele de la nov-dec se cearta de mama focului dupa ce una dintre ele a comentat ceva legat de persoanele cu handicap...Cred ca stresul apropierii momentului e fff mare pe acolo.
Io ce sa zic , azi am avut un bb de 14 zile care a facut stop respirator, a fost un adevarat soc pe sectie, a fost resuscitat si trimis la Grigore Alexandrescu pt intubatie, eu am dat la balon.Copilul cu pb neurologice , venit din Iasi fara salvare , fara nimic in masina personala...sistemul lu' peste in tara asta.A fsot o zi mai mult deact impresionabila, nu am scris asta din nici un alt motiv decat ca e bine sa ne bucuram cu adevarat de mom bune si sa fim happy la timp .
Matza mea a adormit cu capul pe tastatura in timp ce eu va scriu pe aicea...
e un dulcic de matz
bb mic
POZE
27+
lisa79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris30 Lisa ce vaccin iti face pentru rh??? Rhogan cumva?? http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png 27+ Doamne ai grija de bebelina mea. |
da,din cate stiu eu
26S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
cris30 spune:
Eu cand am facut testul de glucoza nu aveam voie sa mananc cam 20 minute inainte, nu mi-a fost greata de la sucul ala in schimb mi s-a facut sete dupa ce l-am baut.
http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
27+
Doamne ai grija de bebelina mea.
miereamara spune:
Se certau inca de ieri ....
Of, mai Irina cred ca tb sa fie tare greu pt tine sa vezi tot felul de cazuri din astea ...Eu am facut aici voluntariat la spital, o tura am fost la emergency si apoi la terapie intensiva pt copii (prematuri), dar dupa ce am ramas insarcinata nu m-am mai dus, era foarte stresant.
Cris, ar tb sa imi monitorizez zilnic glicemia si dc e cazul sa administrez insulina, dar sper sa nu ajung chiar asa departe...
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
crisspoliss spune:
Lisa, m-am uitat la poze dar nu cred ca ne stim. Eu am terminat liceul la Onisifor Ghibu, tot in Grigorescu( in 2000) si apoi am mers la litere pana in 2004.
Vai Irina, e greu sa fii doctor sa vezi atata suferinta, mai ales la copii astia mici.
Cris, tu cum te mai simti, mai ai contractii sau e mai liniste la tine in burtica?
Miere, succes maine, sigur va fi bine.
Crisss
26+
crisspoliss spune:
Miere, tocmai citeam despre testul asta de glucoza ca nu e diagnostic, si ca mai putin de o treime din femeile la care le apar probleme au intradevar diabet.
Crisss
26+
Alina1976 spune:
Eu sunt suparata 
Azi cand am venit acasa am gasit Caietul de insemnari de la educatoarea Anei de la gradi. Si la observatii scrie cam la fel in aceeasi zi (cu mici exceptii), adica "Impinge copiii, ii loveste, mananca dezordonat si foarte putin, nu este atenta la activitati...." Numai de'astea rele!!! Ana nu are decat 2 ani de abia impliniti!!! La ce activitati sa fie atenta?? Si ce vina am eu ca ea face asa...noi nu suntem violenti, nu sunt de acord cu acest comportament, dar CE SA FAC?? Sa o invete ei (ele) ca sunt de specialitate nu? Si pentru faptul ca mananca dezordonat nu ii mai dau lingura si ea nu mai papa ca nu are cu ce! Sunt foarte trista
...si nu stiu ce sa fac! Unde am gresit? 
Alina
30+ cu
ADINA-IOANA
de ianuarie
AMR 10 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
IRINA.C spune:
Io-s mai mica asa , rezidenta , dar cei mari sunt caliti, antrenati si tot sufera .Azi incercau sa ma protejeze, i-am vazut , si tocmai dragostea acestora plus familia te fac sa mergi inainte.Si matz al meu
face parte din familie...sa vad cum o sa ma descurc fara el cand vine bb ca nimeni nu ma lasa sa-l pastrez.Il duc fratelui lui Radu pt un timp, cel putin asa e planu'.
Ma duc la Seinfeld ...sunt un mare fan
il vaz a 3 oara va pup
bb mic
POZE
27+
Daiopri spune:
Am venit si eu de la dr. Mie mi-a iesit bine testul de glicemie. Da cica am fierul oleaca cam jos dar nu cat sa ma ingrijorez:)) Macar acu stiu de ce sunt obosita. Dupa dr meu toate bune si frumoase.
Miere eu am facut testul ala de o ora mancata deja. Ca a zis ca nu trebuie sa fiu nemancata. Si mie imi place sucul cela. Mai rau e cu statul acolo o ora.
Apoi am intrebat si eu in sfarsit dupa 5 ani jumate daca m-au taiat la nastere sau m-am rupt, ca stiam ca nu dicutasem asta inainte. SI asa aflu ca m-am rupt, dar ca e mai bine asa si mai putin dureros. Am intebat si cu stem cell si el zice ca nu prea are rost. Si asta am cam citit si pe internet. Cica sansele sa se gaseasca un match la banca sunt mai mari decat intre frati. Plus la bb in cauza nu e folositor decat in anumite cazuri. Fetele din state voi ce v-ati hotarat?
Ma intreaba dr daca asta e ultimul meu bb si eu zic da, el el cica good:)) Acuma m-a si busit rasul si nu l-am intrebat de ce. Dar vorbeam cu colega mea si zicea ca normal ca a zis asa la cat de vaicareata sunt si cat de daramata par. Ma gandesc sa ma remontez nitel, ca dealtfel nu ma simt rau dar drept e ca at cand vin la sv ma dau mai ranita decat sunt:)))Asa ca Floer si eu tot ca tine, acus abia ma tarai de colo colo.
Asa, ieri vroiam sa ii zic lui Roxana ca ii multumesc de raspuns. Ma gandeam si eu asa ca poate de aia e sensibil motanul.
Oricum m-a facut bucati azi noapte cu tusea lui si mai nou are cosmaruri. Of, of.
Naty sanatate multa. Nasol cu gradinita, da si eu zic sa insisti si sa ii explici fetitei ca trebuie sa mearga ca sa invete lucruri noi. E drept ca ei se ataseaza, dar la gradinita lui fiumeu sunt vreo 5. Are si el o preferinta dar e ok cu toate.
Of Alina, si tu? Da zi-le frate ca e mica, ce vor de la ea? Eu daca mai aveam indoieli despre plecat/stat in tara, indata nu mai am:))
Mai revin daca mai imi vin mintile la cap.
Aveti grija de voi si bbei
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png