Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (72)
Raspunsuri - Pagina 22
miereamara spune:
Lisa, cred ca ni s-a facut in cadrul ecografiei morfologice (aia de pe la 18-20 de sapt). Eco Doppler se face in state in mod special dc exista vreo suspiciune de retard in crestere, ca atunci se presupune ca bebe nu se hraneste cum trebuie (sau cel putin asa stiam). Nu te mai stresa, dc doctorul a spus ca e bine si bebe creste cum trebuie.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
eli spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Porumbita Care aveti curaj,va puteti uita la 2 filmulete scurte: unul cu nastere naturala http://www.layyous.com/Videoclips/birth_2.htm si unul cu nastere prin cezariana http://www.layyous.com/Videoclips/c_s.htm Sincera sa fiu eu sunt ingrozita de ambele da m-am uitat azi si sper sincer sa nu am nevoie de cezariana ![]() |
buna! m-am uitat si eu la ambele filmulete. la cezariana, abia asteptam sa il scoata pe bebe. partea cu taiatul parca a durat un secol. nu stiam ca bebe e acoperit de asa de multe straturi. miscariloe lor sunt destul de puternice dar estompate de straturile de tesut, grasime si piele.
si eu sper sa nu fie nevoie de cezariana.
am facut sambata vaccinul antigripal. suntem ok, doar ca s-a inflamat si inrosit putin locul. daca pana maine nu cedeaza sun la doctor. sunt paranoica???
selene, mult succes sa se rezolve totul! mii de imbratisari si pupicei!
miereamara, vazut puiul. un scump!
iar pozele cu tine, ff reusite? sunt facute de fotograf profesionist? esti fff frumoasa!Roxi
, pe unde esti? ce mai face Patrick
? tot de dinozauri pasionat? ceva pozici? ai facut si tu vaccinul antigripal?Stellutza, eu in 27 de sapt am luat 11kg. Recunosc ca mananc orice, oricand

!e 2 noaptea aici, dar bebelina nu are somn, shurubareshte pe aici de zor. ba in drepta, ba stanga. mai trage cate un picior/cap. abia astept sa ii vad manutele, picioarelel prin burtica, dar mai ales abia astept sa facem cunostinta. ati vazut ce multe mamici au nascut la odiseea de nov-dec?
ce parere aveti de numele urmatoare: Ema, Marie/Maria, Marie-Anne , Amelie, Florence, Medeea ?
seara placuta si somnic usor!
O zi plina de bucurii, Eli&
Stefan&bebe din burtica
vechi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei
noi
miereamara spune:
Eli, imi plac Amelie, Ema si Medeea.
Fotografiile sunt facute de sotul meu, este hobby-ul lui.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
Aidan
DarkBendis spune:
Eli, imi plac mult Amelie, Medeea, Ema si Maria/Marie.
Stelutza, eu chiar nu stiu "cat am pus". Mi-am zis ca, daca nu ma sileste moasa/medicul, eu ma sui pe cantar doar cand intru in luna a 9-a
, sa stiu o treaba. Amicii zic ca din spate nu par gravida (eu nu prea sunt de acord cu chestia asta, da' ma rog...), sotul zice ca in afara de burtica si "balcoane" in rest nu m-am schimbat (si cica ma fac ca-l cred, da' vorba aia, am si eu oglinda
)... ma gandesc ca atata vreme cat marimea la toale e 12 (adica 40/42) prea rau nu pot fi, nu? Atata vreme cat nu facem excese, nu are rost sa ne stresam, zic eu.
Mai fetelor, eu am scris la eseuri, lucrari de diploma/masterat etc la viata mea deci sunt obisnuita sa fac "research". Zau ca mi-ar fi mai usor sa scriu o lucrare de masterat acum decat sa ma hotarasc ce nenorocit de carucior sa iau. Azi nu am avut ce face si IAR am ajuns la Mothercare (de data asta la cel dintr-un orasel vecin cu noi) si atat eu cat si consortul ne-am indragostit de Bugaboo Bee. Pana acum oscilam intre a lua Quinny Buzz de pe site-ul X sau Y (depinde de oferta de pret, accesorii incluse etc). Acu... nu ne putem hotari intre Quinny Buzz si Bugaboo Bee...uffff...
Ui aici "obectul": http://ladybugsbaby.easywebstore.co.uk/Bugaboo-Bee-Newborn-Package_AICQZ.aspx
Mai avem oaresce vreme sa ne decidem... dar nu tare mult ca uite, saptamanile trec, fetele de la Odiseea de Noiembrie-Decembrie nasc una dupa alta... vine si randul nostru.

Dark Bendis
29+ cu "Huckleberry" Baby
AMR 11 SAPTAMANI!!!!!
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
miereamara spune:
DarkBendis, mie imi plac amandoua. Bugaboo Bee mi se pare mai potrivit pt un newborn, plus ca ii poti schimba "acoperisul" nu? adica culoarea. Si Quinny Buzz e frumos, dar e mai sport. Cred ca si eu as fi in dilema, daca mi le-as permite
.
Martin Luther King Jr.
Aidan
lisa79 spune:
dark![]()
cand vad ce preturi sunt la voi! sunt foarte faine,dar te ustura la buzunar.
la multi ani tuturor persoanelor cu numele de Dumitru,Dumitra,Dimitria!
27S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
DarkBendis spune:
Miere, il iei intr-o singura culoare, fie galben, rosu, albastru, kaki, roz sau negru
Nu ar fi rau sa o poti schimba, da' nu e cazul ... pe noi ne-ar tenta fie cel negru (ca doar si eu si al meu sot suntem mai "goth" de felul nostru) fie cel rosu... parca nu as risca sa iau unul rozosin... in caz ca s-a inselat sonografa si ne trezim cu bebe baietel
. Mai multe variante de culoare avem pentru carseat/footmuff. Avantaj mare la Bugaboo e ca greutatea e cam de 8 kile cu totul... in timp ce Quinny cantareste cam 14kg...si e destul de "lat in sale" deci greu de manevrat in supermarketuri, autobuz, metro etc. La review-uri, The Bug e iar in avantaj...deci...Cat despre pret...asa-i, nici unul nu e ieftin (desi... nu sunt dintre cele mai scumpe, am vazut si mai si gen Bugaboo Chameleon, ICandy etc) dar...ne ajuta familia, dragii de ei. 

Dark Bendis
AMR 11 SAPTAMANI!!!!!
DarkBendis spune:
Lisa, asa-i... si mie imi vine sa
sau sa
. De aia la noi nu prea merge sa cumparam "la impuls" - asa ca stau pe net si cercetez oferte online, sale-uri, ebay shop-urile etc...plus prietenele cu bebei mai mari. Dar ce sa-i faci... ata ete, trebuie sa ne descurcam.

Dark Bendis
AMR 11 SAPTAMANI!!!!!
lisa79 spune:
eu i-am zis la el meu ca odata le cumoaram,ca dupa aia le folosim la toti ceilalti copii care vor venii. deci ,ne scoteam banii
!
fug la
...o dupa masa palcuta sa aveti!,am schimbat saptamana![]()
27S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!