Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (72)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Stellutza spune:

Neata' burtici

Seleneimi pare tare rau pentru voi, pentru ca aveti probleme tocmai acum cand ar trebui sa va bucurati de toate momentele petrecute in 3 :( .

+25 cu Maya Maria -Lorena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Fetelor, lucrurile s-au mai calmat putin, poate raman asa, calme, si atunci solutia apare mai repede...

pusyketa, si eu m-am gandit la ce te-ai gandit tu.

Billy, asa ar fi normal, cum zici tu.

lisa, dupa mesajul scris pe topicul celalalt, te si vedeam cu oaresce bata in mana... Tare simpatica ai fost...

Acum, ma gandesc sa plec la Cluj pe 8 noiembrie. Pana atunci, as mai avea ceva de lucru, sa mai aduc financiarul pe linia de plutire. Nu stiu daca la Cluj o sa am Net, sa va pot scrie, nu mai stiu situatia pe acolo, ca n-am mai fost de mult. E bine ca matusa ma asteapta si a rezolvat ea cu actele si CAS-ul, pacat ca nu e asa draguta mereu, dupa ce e-mail sentimental mi-a scris... Of, greu cu oamenii astia, care te obisnuiesc o perioada cu draci, si apoi o dau pe dulce, si iar draci, si iar dulce...

Am vazut ca ati tot discutat despre circulatia sangelui bebelusului. Mie Iosup nu mi-a zis nimic de IR-uri si alte chestii...

cu Daria Nandini

http://bd.lilypie.com/TkNWp3.png

Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)

Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

'neata buna!

Alina, asa-i... 11 saptamani mai sunt! Mersic

Catalina, sunt taare de acord cu tine mai ales in ceea ce priveste partea de cradinta... si cea cu dorinta unora de a o lua la fuga in "anumite" momente.

Aici a inceput sa ploaie si cu vesti bune, nu doar cu stropi din aia mari si reci si (din cand in cand) cu grindina. Mama mi-a confirmat ca vine la noi cand se naste bebelina si o sa stea cam o luna... dupa care vine soacra ... deci cel putin 6 saptamani voi avea pe cineva langa mine sa ma ajute cu una-alta (pun pariu ca voi avea nevoie)

Ieri am iesit in targ (ca nebunii, ca ploua nu cu galeata, ci cu cisterna) sa facem "mici cumparaturi" (adica pilulele mele cu fier Pregaday) si sa ne intalnim cu cumnata. Fata cu suflet mare care ne aduce caramel waffles si biscuiti cu crema (pe aia nu-i vazusem in punga). Dragut a fost ca la Boots cand m-am dus sa platesc reteta (aici daca sti gravida nu platesti nimic da' trebuie sa arati o hartiuta de la medic, pe care bineinteles ca eu uitasem sa o cer la ultima vizita) fata nu mi-a luat bani, zicea dragutza de ea ca se vede ca sunt pentru mine. Frumos din partea ei. Apoi cumnata-mea ne-a tratarisit cu ciucalata calda cu frisca si caramel si prajituri la Starbucks ...va zic eu CLAR ca ea va fi de vina daca va trebui sa-mi schimb complet garderoba la anu'.

Si ca sa termin cu bine relatarea zilei de ieri, dupa ce am ajuns acasa am descoperit cu placere ca madamele descoperisera colectia de sticlute in care isi tine sotu' lentilele de contact si au tras un fotbal cu ele prin casa. Cu toate . Da' tot e bine ca nu le-au spart.

O duminica faina va doresc la toata lumea

Dark Bendis

29+ cu "Huckleberry" Baby

AMR 11 SAPTAMANI!!!!!

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusyketa spune:

Selene,

27+

VINE BEBE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Fetelor, multumesc, multumesc pt aprecieri, suntem mai ceva ca la Oscaruri!

DarkBendis tu ma omori pe mine cu dulciurile alea. Aseara ma pocnise o pofta de dulce, dar m-am abtinut cu stoicism cu gandul la presupusul diabet, eu cred ca o sa fac depresie dc nu o sa mai pot manca dulce, imi plac prajiturile muuuult, dupa ce nasc o sa-i zic lui Luc sa imi aduca la spital un pachet de Marlboro silver, un vinisor (Busuioaca de a noastra), si un tort diplomat sau un tiramisu

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Selene ma gandesc la tine, sper sa se rezolve situatia cat mai favorabil, ai grija de tine si de Daria.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Fetelor , in medie cam cate kg ati luat ? mi-am facut curaj sa va intreb pentru ca eu cred ca am cam sarit calul 25 saptamani si 10 kg luate dar nu ma abtin de la nimic doar .. nu fac abuz.
Sunt o dar cred ca mare parte sunt si lichide pe care le retin in organism pentru ca sunt umflata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

aseara am fost in vizita la o pritena de-a mea,ea a nascut pe 8 sept(de ziua mamei),a nascut exact la 37 de sapt. cand am vazut-o pe aia mica,m-am topit,asa de micuta si firava,dadea asa de frumos din munute si se uita in jur cu ochii mari si cand ne-a mai aruncat asa un zambet micut...ne-am...de abia asptep sa imi tin fata in brate. cred ca va fi un moment unic!
selene,,totul va fi bine!
pusyketa, asa e...amandoua am scris in cuvinte diferite acelasi lucru,numai eu intelg altceva. scuza-ma te rog.
mire,nu stiu daca la voi este whole foods,dar daca mergi in magazin organic gasesti inlocuitor de zahar,identic la gust cu zaharul normal,poti linistita sa iti faci ceva dulce cu ala.
mire,noua aici ni s-a facut test cu Dopller?
fetelor,voi patiti cand umblati un pic mai mult sa va doara sub burtica??? eu asa patesc si mi se mai si intareste burta.
steluza,eu in sapt 24 aveam puse 6.5 kg ,acum nu stiu,dar sigur am mai pus pe mine cel putin 2 kg. hai nu te stresa ca in final toate vom fi!

26S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput

Nu ma stresez deloc, ma intereseaza strict pitica mea si atata timp cat ea este ok eu pot sa iau si 100 kg pentru ca dupa le dau eu jos Doar ca incerc sa ma imaginez peste 3 luni ,si banuiesc ca voi fi ceva gen Nicoleta Luciu Sotul meu ma minte in fiecare zi ca nu sunt grasa dar am oglinzi in casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

macar al tau te minte frumos...al meu nu stie sa minta...deci nici nu il intreb,ca daca il intreb imi va raspunde ceva de genul:" pai normal ca te-ai ingrasat,ca daor esti insarcinata,ce ai vrea sa fi cum te-am luat???" si m-as pune pe bocit.deci eu nu il intreb!
tipa la care am fost aseara,a luat in sarcina aproape 12 kg,si fata nascuta al 37 de sapt,a avut 3,200 kg. o frumusete de fata.
daca ai timp,a zis de documntarul ala "in the womb", realizat de national geographic,il gasesti pe you tube,tine 90 de min,dar e super! acolo ziceau ,ca placenta are rol de filtru,ca la bb ajunge ce e mai bun si ce e mai rau ramane la noi si de aceea noi luam in greutate!

27S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput