Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (72)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Selene imi pare tare rau ca nu se mai poate face nimic. Dar si eu ca si Porumbita (si ti-am mai zis chestia asta), cred ca cineva il influenteaza, prea s-a schimbat brusc relatia.
Poate un pic de distanta va limpezi lucrurile. Multa putere iti doresc sa treci peste incercarea asta. Scrie-mi pe mess dc vrei sa vorbesti cu cineva.

DarkBendis, am citit si eu despre plasa anti-matze. Nu stiu insa cat de confortabila este, in sensul ca tb sa o dai la o parte ori de cate ori iei/pui copilul din/in patut. Oricum a noastra, vad ca nu s-a mai urcat, i-a pierit interesul, acum locul preferat este sub patut, ca e intuneric si ferit.

Multumesc pentru aprecieri, toata noaptea m-am gandit la buburuza, taica-su a luat ieri pozele si flimul si s-a dus la Starbucks sa le arate prietenilor, era tare mandru!

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

dark bendis dc scriu reactia sotului imi dau cei de pe DC ban...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

offf,mai selene,cerde-ma eu te inteleg cela mi bine. pot sa iti zic sigur,ca nu te va parasi niciodata. nu,nu trebuie sa fi montata de cineva ca sa vorbesti asa,e suficient ca el sa aiba credinta mai mare decat ea. crede-ma stiu ce vorbesc...si la mine e aproape la fel!
stai linistita,omul asta va fi langa tine pt totdeauna,pt ei,jramantul in fata biserici e cel ce conteaza nu ceea ce semnezi la sfat. faza cu logodna e cea mai buna solutie. trebuie doar sa stii cum sa il iei.
ai grija de tine,daca vrei sa vorbim mai mult,da-mi un PM!

26S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Miere, eu inca nu am cumparat... si e pe Amazon wishlist-ul meu de Craciun (lucru foarte bun si folositor in familiile unde se practica asa ceva)... deci astept sa mi-o cumpere altii Noi oricum inca nu am montat patutul, deci nici nu stiu ce reactie o sa aiba madamele... mai nou sunt contrariate ca nu au voie in camera lui bebe daca nu suntem nici noi acolo, iar cand avem oarece treaba si intram (cu ele dupa noi) sunt iarasi contrariate... ca in afara de niste dulapuri plus masa de calcat altceva acum nu e acolo. Ma rog... om trai si om vedea ce vom face.

Porumbita, am zis eu ca ne luam de mana... exact din acelasi motiv nu pot "reproduce" nici eu afirmatiile lu' scotianul meu. Imi place pe DC si nu vreau sa ma dea astia afara

Noutati: mi-a venit in sfarsit programarea la clasele ante-natale. Din 14 noiembrie in fiecare vineri, de la 1 la 3 plus drumul dus-intors... cum e mai rau... pentru sefu'meu. Ca trebuie sa lipseasc juma'de zi ... exact cand suntem mai aglomerati. Oh well, om vedea ce facem... chestia e ca legal trebuie sa ma lase sa plec

Cumnata-mea e o....nici nu stiu cum sa-i zic! A venit fata din Olanda la o nunta in Glasgow si ne-a adus.. o cutie maaaare de siroopwafelen, niste specialitati olandeze (napolitane insiropate cu caramel)...Mai fetelor, o cutie maaaare maaaare ... si-s buuune... ditai tentatie din asta la mine in casa!!!! O sa incerc sa le mananc la portie... da' oare rezist???Daca ma fac ditai sa stiti ca e vina ei!

Si... am pus AMR -ul... DPN-ul oficial e 03/01/09 ... deci exact 10 saptamani

Dark Bendis

29+ cu "Huckleberry" Baby

AMR 10 SAPTAMANI!!!!!

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

SELENE iti spun si eu cateva cuvinte...nu am fost foarte hotarata sa iti scriu,dar o fac,poate te ajuta...
cuvintele pe care ti le-a spus iubitul tau si ca se duce la alta si ca,acum nu te crede cand te doare,sunt un mod al lui de a te face si pe tine sa suferi cum sufera el...nu are alt mod de a face lucrul asta decat lovindu-te unde te doare ,asa cum ai facut tu...facand asa ,el sufera si mai mult,pt ca, iubindu-te ,ar vrea sa fie langa tine,dar nu vrea,se automutileaza sufleteste,doar ca sa te faca pe tine sa atingi durerea la care a ajuns el...in IUBIRE,de multe ori trebuie sa renunti la ce-ti place tie,pt a face si ce-i place celuilalt...si,ce am invatat eu,de multe ori esti fericit ca ai facut lucrul acesta cand vezi bucuria din ochii celuilalt...crede-ma!!!!
eu sunt de 17 ani ,aproape, cu sotul meu,l-am cunoscut cand aveam 21 de ani,eram un copil...el m-a invatat multe - e mai mare cu 9 ani decat mine - iar eu,acum, il iubesc cum nu se poate imagina,mai ales pt ca a avut rabdare sa ma invete ce inseamna un cuplu...
si mie imi era paralela casatoria,mai ales ca sunt un spirit liber,independent...AM ACCEPTAT CASATORIA PENTRU A DA COPIILOR MEI O FAMILIE SI,MAI ALES,PT CA ,FARA CASATORIE,NU AM VRUT SA FAC COPII...
ce spu7i tu ca ai vazut la altii nu trebuie sa te intereseze...casatoria e a ta,tu iti construiesti familia,tu,mai ales,ca femeie si ca mama,hotarasti viata familiei tale,a copiilor tai...barbatul crede ca hotaraste el,dar...iti spun asta din experienta mea,a alor mei(40 ani de casatorie,43 de cand sunt impreuna),a socrilor mei(52 ani de casatorie),a bunicilor mei(66 ani de casatorie)...daca iubesti TOTAL persoana de langa tine,ii faci o bucurie imensa ,chiar daca iti calci pe ideile tale...poate ca ,intr-o buna zi ,o sa fie si bucuria ta...

Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani, 24+Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Multumesc, fetelor!

ariya, am zis clar ca si pentru mine e o bucurie sa-l fac fericit pe omul iubit, pentru el, insa, NU, pentru el, e un compromis si-un sacrificiu de-al meu... Asta este CONCLUZIA... Ce sa fac, mai mult decat sa-i explic ca, pentru mine, nu e asa? Si el ce sa faca, mai mult decat sa inteleaga sau sa nu inteleaga?

E si comica situatia, cand citesc raspunsurile, acum pe mine ma sustin barbatii (sotii vostri), iar pe el, femeile (de pe topicul celalalt)...

cu Daria Nandini

http://bd.lilypie.com/TkNWp3.png

Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)

Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Eu am fost nitel plecata.vad ca parerile sunt divizate, cum era de asteptat.Nu vreau sa te supar sau sa intru in polemica, dar cred si sper ca veti gasi o solutie .Trebuie.Vine cea mica si are nevoie de aman2 si chiar si tu ai nevoie de sprijinul lui iubi al tau.Numai voi 2 veti gasi solutia si-mi doresc sa fie cea asteptata de noi toate, sa va fie bine.

Hai incearca sa mai ai o discutie cu el si sa incepi prin a spune ca -ti doresti inainte de orice sa gasiti cea mai buna solutie pt toti 3 si stati calmi si dornici sa faceti amn2 compromisuri.Eu cred ca dc discutati rational, poate chiar intr-un spatiu public, la o masa in oras , va fi bine.Pentru ca e clar ca va iubiti, ce naiba si eu cred in sentimentul asta unic.Plus omuletul nou care e opera voastra si a celui de sus, trebuie sa cautati sa gasiti o solutie, fara acuze si lasand la o parte tot ce v-ati tot zis unul altuia.

Te pup Selene si tre' sa fie bine, de cate ori nu mi-ati zis mie asta???

bb mic

POZE
27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Criss, multumesc mult pentru raspunsul cu semnatura si scuze ca n-am vazut ca s-a mai discutat.

Anuc cu Ioana mica si BB din burtica (26S)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stellutza spune:

Irina.c iti multumesc din tot sufletul pentru informatiile pe care mi le-ai dat . Este altceva sa aud de la o viitoare mamica ca nu ma de ce sa imi fac griji. . Asta seara imi fac a 3-a injectie de clxanne, singurica si asta este pana la urma .. ma consoleaza ideea ca diabeticii o fac toata viata eu fac doar 6 luni!
De revenit mi-am revenit ... fortat.. cand am cunoscut la fundeni la hematologie la Dr. Uscatescu o tanara mamica , insarcinata in 27 de sapt., care era mult mai grav decat mine, internata la Polizu la aceiasi dr. ca mine, Dana Oprescu si care dupa 2 saptamani de tratament intens avea IR-ul 0.7 ca al meu.
Problema cea mare este insa ca am intanlit gravidute care au facut morfo si nu au facut doppler pentru ca dr. lor nu le-a recomandat . Si la mine toate erau foarte bine pana la doppler pe care a tinut mortis doctorita mea sa il fac .
Dragele mele pentru linistea voastra cereti sa va faca si dopplerul!!!
Va multumesc inca o data si va doresc foarte multa sanatate !!!

+25 cu Maya Maria -Lorena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

pt ce e dopllerul ala,ca eu nu stiu?
ia ghiciti??? a reusit al meu sa auda inimioara prin burtica,eu am vazut0o acum 2 zile si el a si auzit-o azi. am simtit eu unde e si se simtea asa frumos bataile si l-am chemat repede si in soapta,sa nu o speriem si sa fuga si a auzit s-a topit!!!

26S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput