PRIETENE FARA TITLU (16)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Citat:
citat din mesajul lui LunaNoua
Imi povesteau mie fetele Dariei care se uitau la super-nani ca faceau un fel de tabla de recompense. Si cand facea ceva bun, puneau ceva pe tabla aia, cand ceva rau .. scoteau.. etc. De mult ma tot gandesc cum sa fac si eu asa ceva.. dar .. eu nu ma uit la super-nani. Poate daca stiti voi...

Deea-am intrebat la montesorri despre metoda asta de reompensare(pt ca eu incercasem cu Emma-in vara ii dadeam stickere sau cioco-dar ea nu prea e cu dulcele)-si mi-a zis ca ei nu cred in astea, iar ca pedeapsa-nu colt sau bataie(ma refer la 1 palma la fund sau urecheat-btw am incercat odata sa o trag de ureche usor pe E si a inceput sa ridice tonul l amine ca sa nu o mai trag,dar f. categorica era) ci TIME OUT IN CAMERA LOR sau Sa STea pe un SCAUN SINGURA-nu vb nimeni cu ea, cate min decizi tu3-5 cica e ok,pina realizeaza, isi cere scuze -dc in timpul asta vrea sa vb cu ea sau sa participe la ceva o ignori.

Moni-promit ca luni fac poze, am uitat aparatul-off-aseara i-am avut pe totzi 3 jucandu-se, adica si pe Eric baiatul nasilor lui A, ca parintii au venit tarziu si m-au rugat sa il iau de la geta, si s-au alergat si jucat,si nu am apucat sa ii filmez, ca dupa ce le-am dat lor, au venit Dana si Doru si Dragos si au mincat ei, am vb putin si le-am facut laptele si la 8.300 E dormea si A s-a cerut mai devreme, cred ca ii ies maselele, ca vad jos giingiile umflate si se cam kk-e adeavrat ca el era la 6.45 in picoare iar de E am tras azi de dimi
Asa ca sunt in urma rau cu filmatul,dar sper sa ma revansez maine ca mergem la nasi si poate acolo mai respir-vb vine ca aseara pe la 10 eu faceam rasol de fasole cu usturoi si azi vreau sa fac o tocanitza cu ultimele zarzavaturi din gradina,ca a venit bruma la noisi mi-am adus aminte ca am ceva ciorba si sarmale la congelator lasate de mama-uitasem rau, ca sa vedetzi cum stau eu cu memoria

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ha ha,acum a abandonat-o,a luat alta foaie a tras o pata maronie si a zis ca e fanul ,apoi o pata ceva mai rosiatica ,care e calul care mananca fanul
Poanta e ca a zis ca a mai facut si FUNICULILE Dupa interviul de rigoare (???) s-a corectat ... FULNICUTZELE

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Doamne, prefer Infernul, daca este legat la Internet."(Valeriu Butulescu)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

DENISA buna teoria de la Montessori,dar practica e mai grea cu ignoratul cand ai o urlatoare agatzata de picioare

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Silviu matura cu Daria pe jos, la propriu .. si ea: "Inc-o-ndata" "Inc-o-ndata" "Inc-o-ndata". SCHI PARCHETIC

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!

LA MULTI ANI MIRA, SA FII FERICITA, IUBITA SI SA AI PARTE DE TOT CE-TI DORESTI IN VIATA!

Noroc cu ziua Mirei, ca altfel nu intram, neam...sunt iar bolnava, ma dor rinichii de mor si am si febra. Natural ca se impun ceva analize.
Am citit ce am apucat, o sa incerc sa raspund maine, ca azi sunt gata ca bateria. Noroc ca Diana a fost cuminte.
Va pe toate!

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ingrid- ai mare grija de tine,sanatate multa!
Deea-da si pe E o mai apuca si e tare incantata dc tasu face asa,ciudatzi rau copii astia mici si mari-pupici la toata lumea si weekend placut ca eu iara il am full si visez sa ajung si la ceva shoppping.

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

, va poftesc la chef
multumes, multumesc mult. si voi sa fiti fericiti si sanatosi cu mic cu mare!!!

....la noi e o zi obisnuita. Da, moni am plecat putin mai repede. Pana la urma s-au organizat cumva sa pot pleca...la 5.30. Dar n-am gasit pe nimeni acasa. s-au intors cu mic cu mare cu cate un buchet mai mare sau mic de flori pentru mine. Pe care mi le-au dat si mi le-au luat imediat inapoi. David a alergat repede dupa vaze le-a umplut cu apa, au inceput sa rupa hartiile in care erau invelite, erau asa de fericiti de parca erau caduri primite de ei. Mi-a spus David ca a tinut neaparat sa aleaga singur florile pentru mama...un buchetel de trandafiri

Faza cea mai dulce a fost azi dimineata. David gaseste 2 banuti pe joi, eu ii spunca poate sa-i pastreze si sa-i puna in pusculita. dupa cateva minute vine la mine si-mi intinde mana cu banutii...cica sunt pentru mine cadou. Ufff, asa m-a impresionat, dar.......toate se intampla cu un scop. Vrea inca 2 masinute "stii tu mama, Lego din alea.......".
Maine voi sarbatori, dupa masa vine vecina si prietena mea la noi cu copii, apoi mergem la restaurant care are maine specific vanat.

Imi pare asa de rau ca nu mai pot sa stau cu voi la povesti. ampiedut firu complet. Ajung asa tarziu, nu mai stiu pe ce sa pun intai mana, iar la servici nici nu se pune vorba sa pot macar sa-mi arunc nici macar jumatate de ochi pe aici sau pe mail ce sa mai zic de mess.....care imi statea pana acum fie vorba nun stop deschise.

Ingrid imi pare rau ca esti bolnava. Bea multe lichide si pune-ti cald pe burta (ieri am fost la un curs tocmai despre asta). cica caldura ajuta tare mult.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Ingrid, imi pare rau ca te-a razbit si pe tine boala. Sanatate multa iti doresc. Daca ai nevoie de un sfat, Urinal este extract de afine pe care l-am testat si eu, si mi-a placut cum m-am simtit dupa el.

Mira, ce frumos ..

blog

Mergi la inceput

DEEA schi parchetic
INGRID sa te faci bine repede!
MIRA sa te refaci si distrezi bine in WE asta!

Merg sa ma culc ca m-a lovit un soomn stand langa Diana,am venit doar sa sting PC.
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Buna dimineata!

Eu treaza de la 5 si ceva. Sabina are nasucul infundat, deci raceala . Poate scapam doar cu mucisori.

Ingrid, multa sanatate.

Mira, La multi ani !!

Moni, de unde ziceam ieri ca Sabi foloseste numai negru la pictat, uite ca ieri am pictat de vreo trei ori si n-a mai folosit deloc negru. Pina la urma le-a amestecat pe toate si tot ceva inchis a iesit. Dar a desenat soarele galben si i-a facut ochisori si guritza rosii.
Si ea picteaza cite ceva si vine si-mi arata si zice : "uite mami,
sirena cu coada de peste".

Toata ziua ma intreaba de Craciun. Si i-am zis eu ca trebuie sa-i scriem o scrisoare lui Mos Craciun sa-i spunem ce s ane aduca si s-a dus , a luat o hirtie, a mizgalit ceva acolo si mi-a adus-o s-o trimit la Mos. S-au mai schimbat dorintele intre timp; mai vrea o coronita de printeza, o rochita de printesa si ... un print. Mor de ris cind vad cit de serioasa e cind spune toate astea. Dar nu rid sa ma vada ca se rusineaza si se supara.

Ana, mama sta intr-o comuna linga Iasi, si-au facut o casa acolo vara trecuta dupa ce-au vindut apartamentul din oras. Naveta nu pot face ca nu pot sa chinui copilul cu autobuzul, iar carnet n-am. Asa ca ma duc acolo duminica seara si stau pina vineri dupa amiaza cind vine tati sa ne ia. Adica stau si eu acolo in timpul saptaminii, si-mi vine f greu sa car bagaje pt o saptamina, dar eu inca mai sper sa fie bine nepoata si sa mearga la cresa. Au fost ieri la doctor si cica are bronsita. Si Sabia a avut anul trecut asa ceva si in vreo 7 zile a scapat bine mersi.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput