PRIETENE FARA TITLU (16)
Raspunsuri - Pagina 4
monica70 spune:
Am gasit aici ceva gen Geomag si mai ieftin ,asta are doar 24 piese
http://www.broze.be/modules/esc-shop/product_info.php?manufacturers_id=&products_id=SPG942200&cPath=
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele."
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
monica70 spune:
Lectura placuta Anda!
Si asta e fain http://www.broze.be/modules/esc-shop/product_info.php?manufacturers_id=&products_id=MGC1251&cPath=
Ar avea husbandu de ce sa turbeze,la 1000 de bucati imprastiate prin zona 
Si tabla din asta aveam de mult in plan sa ii iau ca nu are,asta sigur ar utiliza-o,deci e o investitie buna pe termen lung,zic eu
http://www.broze.be/modules/esc-shop/product_info.php?manufacturers_id=&products_id=JEU8471&cPath=
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele."
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
monica70 spune:
DEEA super au iesit fantomele alea!!!!
Am plecat si eu la culcare,noapte buna pa toata lumea! Maine e vineri ,ce bine 
LunaNoua spune:
Noapte buna fetele 
Eu nu intru .. banuiam ca ma sinucid
Merci Moni ca m-ai avertizat ![]()
Eu tocmai am facut un colier dragut tare cu stafii
Azi poate apuc sa actualizez si blogul .. si siturile. Ma oftica faptul ca nu reusesc sa fac poze frumoase decat daca ma trezesc de dimineata si e soare afara
Si cum eu dimineata merg la nani .. ciu-ciu soare, deci ciu-ciu lumina buna, ciu-ciu poze frumoase ![]()
blog
LunaNoua spune:
Daria mi-a facut comanda pentru Mosu deja. Vrea un Bambi. Si am intrebat-o de mai multe ori, doar Bambi vrea. 
blog
irinatunza spune:
Buna dimineata!
Despre Sabi ce sa va zic.
Deocamdata vine mama mea si sta cu ea; iar Sabina este foarte fericita. Nu plinge, maninca, se impaca foarte bine. Doar ca nu vrea sa iasa afara.
Au dus-o pe nepotica mea la cresa de pe 1 noiembrie, dar de ieri deja era racita bocna plus ca miercuri a plins 4 ore in continuu , de la 8 pina la 12.
Dupa ce-i trece raceala mai incearca o data sa o duca si daca tot asa va plinge , o retrage si gata. Asta spre marea mea disperare ca va trebui iar sa duc fata la mama si sa ma chinui inca vreo citeva luni.
Insa la inceput o sa incerc totusi cu bona vreo saptamina , doua si daca Sabi va fi nefericita si va plinge cum facea cit a stat cu soacra-mea, o sa o duc la mama si gata. Mai bine sa ma chinui eu cu bagaje decit sa fie copilul nefericit.
Trimit pe asta si dupa aia va povestesc ca Sabi deja viseaza la printul ei. ![]()
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
http://www.dropshots.com/irinamav
irinatunza spune:
Asa, sa revenim.
Noi locuim in zona Palatului Culturii , adica il vedem perfect pe geam. Asa ca Sabi mereu imi zice ca acolo in palat locuiesc Alba ca Zapada, Cenusareasa si printii lor.
Intr-o zi ma intreaba Sabi (ca doar e fascinata de printi si de printese)
Ea: "mami, unde e printul meu? "
Eu " pai e mik acum, asa ca tine si sta cu mama lui, inca nu-l putem cunoaste ca nu stim cine e; dar cind va creste te va gasi, va veni la tine el cumva"
Ea: da, cu tramvaiul
Eu: sa speram ca vine o masina
Ea: da, rosie ca ligheanul din mina ta
A doua zi, a avut tati zi libera si a dus-o la palat. Va vine sa credeti ca mindra mea si-a luat si rochita ca sa danseze cu printul? Si-a pus in sacosa o banana, niste covrigi si rochita asta.
Palatul e in renovare si nu e deschis pt public, insa paznicul de-acolo i-a dat voie Sabinei sa intre sa vada cume inauntru. A ramas gagica muta de uimire cit e de mare si evident ca l-a intrebat pe paznic unde e printul. Si tipul i-a zis ca doarme. ![]()
Asa ca s-a linistit si s-a jucat doar pe-acolo, s-a urcat pe o canapea si apoi afara la aer curat.
poze Sabina
irinatunza spune:
De Craciun nici eu nu stiu ce sa-i iau.
Moni, stii ca ziceam de tabla aia pe care scrie cu creta; eu am gasit la o librarie de linga mine la 17 lei, dar fara suport, tre s-o agat pe perete. Insa ma gindesc ca o sa se faca praf de creta prin toata camera , nu crezi?
Sa vad ce-i trimite nasica din Germania; si daca ii trimite mai multe o sa mai pastrez din ele si pt Craciun.
Oricum cind o intreb ce sa-i aduca Mos Craciun zice: un urs mare, un calculator mik, covrigi si baloane.
As scapa cu vreo 2 mil, asa-i ?
Ma uit si eu pe site-ul ala bronze. Ce jucarii misto sunt! Deja i-am trimis nasicai linkurile ca sa se uite si sa vada ce preturi sunt in Germania la jucariile respective.
poze Sabina
monica70 spune:
Buna dimineata,am sosit si eu la birou cu un langos cu branza si marar
,l-am dat gata si acum sunt la cafea.
DEEA deci Bambi vrea Daria? Asta-i caprioara aia de la desene animate,nu?
IRINA vai ce m-am mai distrat cu printul Sabinei
Sper sa se acomodeze Sabina cu bona sa nu mai ai probleme.Nasol ca si nepoata e bolnava,asta e.
Uite si Diana e cam mucoasa de cand cu gradinita,dar nu pot zice ca neaparat de-acolo a luat.Prima oara au inceput mucii tot dupa spalatul pe cap,a doua oara au revenit dupa ce a mers dimineata prin vant rece.Ce sa fac,ea nu-i calita deloc precum Daria de Deea de exemplu! Noroc ca nu a avut decat muci/tuse/raguseala nu si febra sau stare proasta.Si doar cu asa ceva eu am dus-o si la gradinita,nu a avut interdictie.
monica70 spune:
IRINA daca nu face praf de creta, face mizerie cu altceva ,tot acolo e.Eu zic ca e mai faina cu suport,am vazut una pe site-urile alea care e si magnetica pe o parte si are litere si cifre,evident e mai scumpa.Sunt si aici de toate felurile.Eu o sa aleg de pe situri ce ma atrage,pe urma o sa caut si in cele romanesti si daca sunt diferente mici de pret, n-o mai pun pe Anda pe drumuri cu mers la posta etc. O pun la cumparat numai daca gasesc ceva deosebit si mult mai ieftin decat se gaseste prin zona.