PRIETENE FARA TITLU (16)
Raspunsuri - Pagina 18
monica70 spune:
DEEA lasa ca fix asa e si Diana mea ,la orice,NUMAI cum vrea ea
Sunt curioasa ce face Daria cu abtibildele,ca Diana dupa ce rezolva problemutzele din carte,le scoate si le lipeste pe parchet,masutza,covor de nu-s mai bune de nimic,deci c'est finni cu ele.
INGRID super memorie are Diana ta,de fapt am vazut ca seamana pe tine ca si tu ai invatat pe de rost toate povestile alea din carti ... Vai, eu n-am suportat de cand sunt sa memorez ceva asa ... de obicei o luam pe aratura cu "cuvintele mele" . Eu si acum de cate ori ii zic o poveste din memorie,zilnic e schimbat cate ceva , nu mult dar improvizez mereu.Am observat ca si Diana mea facea asa la poezii inca de anul trecut si la fel face si acum.Daca nu retine exact versurile,se pune si le povesteste cu cuvintele ei ![]()

Chiar Soldatelul de plumb nu-l avem,l-am vazut dar tot altele am luat.Eu ii iau tot carti de povesti din alea ieftine cca 6 lei ,necartonate cu cate o poveste,sunt mai usor de tinut in maini pentru ea.Dar ii plac,au imagini frumos colorate,ii plac mult si desenele.Problema e ca de cate ori incerc sa ii citesc vreo poveste din cartile mele de cand eram mica (fara poze sau cu minimum),sau incerc sa ii povestesc din amintiri ceva ... imi cere si cartea respectiva cu imagini,iar daca nu o avem, atata ma bate la cap sa i-o cumpar , sa i-o cumpar ...
DENISA m-am uitat la birou la poze,super dovlecii,dar n-am retinut costumatia,probabil n-am apucat sa vad tot,intru eu maine.
ANDA inca n-ai net? Maine sper sa apuc sa mai ma uit pe linkurile alea.
Atatea am in plan pe maine daca stau acasa,sa vedem daca ma mai si lasa Diana sa lucrez.
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Doamne, prefer Infernul, daca este legat la Internet."(Valeriu Butulescu) ![]()
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
monica70 spune:
DANIELA sper sa mai apuci sa mai ne pui macar filmulete si baga-l si pe Rares in peisaj ca e distractiv rau 
INGRID i-am luat Dianei din Kaufland un puzzle de copii mici,cu un ceas,nu de alta dar sunt cifrele acolo si daca nu-l rupe in cateva luni
(nu-i din lemn,e ceva carton mai elastic parca) poate invata si orele cu ocazia asta.Si i-am scos afara puzzle-domino cu cifre daca tot vrea cifre momentan.L-a facut in doi timpi si trei miscari ,dar i-am zis ca degeaba,daca nu le si stie care ce-s,ca Diana de la Timisoara le stie pe toate pana la 10
S-o fi vazut ce mutra acra a tras
A cooperat un pic si mi le-a aratat corect pe 1, 2 si 3 - evident am invatat-o logic,sa se uite la cate bucati sunt,dar cred ca trebuie repetat ca sa le si retina ,fara sa vada alaturi cate bucati sunt.La 4 deja a inceput sa se prosteasca,dupa care a tras injuratura aia de m-am "suparat" pe ea.Cam atat pentru azi in domeniul matematic
... O sa mai lucrez cu ea pana vad ca are chef de ele,adica sper sa apuc,ca din intai incolo iar incep cu salarii,declaratii etc. iar vin zombie acasa 
Am plecat la culcare,noapte buna la toate,maine oi fi pe baricade ,haideti la cafea,dar nu prea matinal ca am in plan sa doooorm cat cuprinde 
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Doamne, prefer Infernul, daca este legat la Internet."(Valeriu Butulescu) ![]()
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
monica70 spune:
Buna dimineata,nimeni la o cafea? 
monica70 spune:
INGRID mersi de filme,mai pune! Deja le-a vazut Diana si vrea si ea.I-am zis ca ii desenez rapid pana se imbraca,sa vezi ce viteza a prins la imbracat
Deja i-am si desenat 3 pagini cu exercitii,la numere doar pana la 4 deocamdata,dar o sa ii mai fac.Pana pleaca la plimbare aveam de ce sa ne ocupam.A venit deja e dornica de lucru ![]()
monica70 spune:
INGRID s-o vezi, in timp ce ne uitam la ala cu liniutele de tras in casute eu le si desenam si Diana ma coordona intruna: "SI NUCI! SI STLUGULI! SI MELE!" ![]()
Deja a rezolvat si ea bine alea cu mare,mic,sau in care incape mai multa apa,iar cu inconjuratul multimilor mai avem de lucrat ca voia tot cate una sa inconjoare.La alea cu numaratul patratelelor a raspuns bine pana la 3 ,evident.Acum am pus-o sa faca domino sa mai invetam pana ii mai desenez eu exercitii.Dar important e ca e tare incantata.Ti-am zis ca daca o vede pe Diana ta ,hop si ea 
Eu nici n-am apucat sa gust din cafea,sunt inca la ceai ...
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Moni, am pus 3 in linkul de la semnatura si inca 3 filmulete aici:
http://www.dropshots.com/Ingrid28photo
Nu mai imi incap in primul. Cred ca le voi muta pe toate in webshots, prietena mea are cont acolo si are vreo 50 de filmulete si inca mai intra.
Ma bucur ca Dianei ii place si ca e stimulata. Nu-s grele exercitiile, totul e sa fie atenta.
Deci ti-a tras si tie o injuratura
, Diana nu mai injura de cateva zile..of, ce usurare, dar iar arunca cu lucruri. Asa ca i le-am confiscat si astept sa se potoleasca.
Deea, am ras la bancul ala
...dar sigur ca nu se aplica la Daria. Poti si in joaca s-o inveti, daca ea da de papa la animale, numarati-le pe alea. De ce nu incerci sa te faci ca adormi langa ea, dupa aceea te scoli frumusel si iti vezi de treamba
.
Cartile cu abtibilde sunt faine, o sa mai trag o fuga prin librarii, tot mai apuc sa-i cumpar.
Acum iar picteaza, aici e un vant de te ia pe sus, nici acum nu putem iesi afara. Si e cald, de asta mi-e ciuda mai mult.
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
Edit: sper ca merge acum, am pus punct dupa link. Ce ti-e si cu gramatica asta..
monica70 spune:
Am vrut sa o trimit pe-afara dar nici vorba,e soare,dar un vant groaznic,mi-a rasturnat in balcon,chez-long-ul,un ghiveci de flori.Iar ea e inca cu muci.Si pe dupa amiaza se anunta ploaie ...
Mi-au sosit si cartile comandate prin posta,daca as apuca sa lucrez azi en gros sa ajung la zi m-as apuca de citit pe urma ... 
Vise,ca deja ma convoaca Diana ...
monica70 spune:
INGRID nu e bun linkul ce l-ai pus !!!
monica70 spune:
Am depistat e fara punctul final:
http://www.dropshots.com/Ingrid28photo
Ingrid S spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica70 Am depistat e fara punctul final: http://www.dropshots.com/Ingrid28photo MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006) "Doamne, prefer Infernul, daca este legat la Internet."(Valeriu Butulescu) www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank"> |
No, eu am editat in acelasi timp in care ai descoperit si tu greseala. Mai, mai..
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo