nu stiu ce si cum sa fac

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carolyne spune:

Gabriella,

Din pacate, asa cum au observat mai multi forumisti, nu exista o solutie clara si rapida in cazul tau.
Am ramas fara replica la cate am citit aici: tu nu ii inviti la masa, nu ii saluti "suficient" de politicos si cat mai inclinata in fata lor, nu imparti bomboane, nu petreceti ceva sarabatori impreuna, nu le dai haine si jucarii, ii marginalizezi, ... se intampla in Romania ...???????????????????????
Daaa..

Nu imi vine sa cred ca trebuie sa imblanzim vecinii cu bobo si ciorbe, jucarii si hainute, cand un simplu buna ziua e mai mult decat suficient !!!!!!!!!!!!!!!!!
Stiu, iubitorii de tigani, pardon rromi, ma vor face si pe mine o emigranta si rasista pe deasupra care am uitat de unde am plecat, bla, bla, ...
Si mai sustin si eutanasierea cainilor.

Ca o ultima solutie roag-o pe Denizel sau pe alta "imblanzitoare", pardon ca-i zice toleranta dom'le, sa se mute asa vreo 6 luni in apartamentu tau. Sa ii salute de dimineata pana seara non stop, sa le imparta bobo, sa le dea si o ciorbica duminica la pranz, eventual dupa ce merg la slujba impreuna, apoi sa ne anunte in ce masura proiectul "educarea" vecinilor tai a reusit sau nu.

Da' sa tii camera de filmat ca sa avem dovezi, sa nu cumva sa se mute la mamica, iar ulterior sa spuna ca a locuit 6 luni cu aceeasi vecini pe scara, care-s numa' miere, ca nu se pune

Dincolo de gluma, personal nu vad nici o solutie, inarmeaza-te cu nervi de otel si fii puternica.

Carolyne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Citat:
citat din mesajul lui loryi1974

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

Citat:
citat din mesajul lui spic de grau

Si tu stai pe ganduri cnd vine vorba de emigrare

Spuneai ca ei sunt chiriasi...nu pot fi evacuati? tulburarea linistii publice, amenintari..

Cat priveste mutatul tau in alt cartier....poate fi o solutie. Insa ce te faci daca si acolo dai de altii..te muti tot timpul??

Nu,am spus intr-un post anterior,apartamentul lor apartine Primariei, primarul are nevoie de voturi.Semnaturile locatarilor au fost stranse degeaba...

www.hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/" target="_blank">Acceleratorul de particule (LHC) a distrus deja lumea?
Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

ajutati-l pe Bogdanel!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114245

Stii ce nu inteleg?Cum poate sa fie un primar atat de dobitoc incat pentru 5 voturi ale reclamatilor sa ignore "4 blocuri cu 16 scari" adica minim 18 apartamente pe scara(bloc cu 4 etaje)*16 scari,vreo 256 de apartamente-1 incriminat=255 de apartamente*2(media pe apartament de voturi),510 voturi ,adica de 100 de ori mai multe ???
Si daca sunteti atat de multi faceti o adunare in fata Primariei,ziare,televiziuni etc.Pe bune.

Eu ,mai batuta in cap,nu pot sa pricep cum pot fi ignorati atat de multi oameni si de ce masa asta de ignorati nu se duce peste primar.Ca ,la prima vedere si considerand doar ca este vorba de blocuri cu 4 etaje o socoteala simpla ne arata ca 4 blocuri cu 16 scari si 2 persoane in medie pe apartament egal minim 500 de oameni versus 5.De aceea,eu incep sa ma cam indoiesc de realitatea acestei situatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Loryi, eu inteleg, daca e corect ce spune Gabriela, ca e vorba de niste blocuri cu multi varstnici. Poate ca nu stii cum e cu astfel de vecini, chiar daca sunt blajini, pensionari, civilizati, etc. Nu faci nimic constructiv! (nu intru in detalii) NU se vor duce la primar, NU vor reclama tiganii, pt ca sunt comozi dar poate si pt ca, pe buna dreptate, le e frica. Gabriela a zis ceva: probabil nu stiti ce inseamna sa se uneasca tiganii, la rele si la bune chiar Un roman habar nu are de o astfel de atitudine si nu-i va putea tine piept in veci. Eu am avut parte, slava Domnului, pe taram profesional, de contact cu etnia lor. Nu am de ce sa ma supar pe cei care, din mertzan sau din dacie, whatever, infiereaza atitudinea rasista anti-tigani...pentru ca cine nu a avut de-a face cu ei, la modul de a "negocia" un conflict cat de mic, de a se contrazice cat de putin (nu zic de conflicte mai mari) de buna credinta nu poate realiza ca sunt ALTFEL, GENETIC. Chiar n-ar avea rost sa ma bag in astfel de polemici. Constat doar cu groaza ca atitudinea asta "europeana", progresista si democratica ii ajuta sa se inmulteasca si sa ne domine cat de curand...afara au iesit si deja au impanzit Europa vestica...atinci cand nici asta nu le va mai fi de ajuns vor veni gramada si in Canada, Edip (apropo, ti-am citit de 3 ori fraza in care mi te adresezi si sa ma pici cu ceara si nu inteleg ce vrei si de ce te legi de mine si de un alt topic...)

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui spic de grau

Si tu stai pe ganduri cnd vine vorba de emigrare

Spuneai ca ei sunt chiriasi...nu pot fi evacuati? tulburarea linistii publice, amenintari..

Cat priveste mutatul tau in alt cartier....poate fi o solutie. Insa ce te faci daca si acolo dai de altii..te muti tot timpul??

Nu,am spus intr-un post anterior,apartamentul lor apartine Primariei, primarul are nevoie de voturi.Semnaturile locatarilor au fost stranse degeaba...

www.hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/" target="_blank">Acceleratorul de particule (LHC) a distrus deja lumea?
Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

ajutati-l pe Bogdanel!

Stii ce nu inteleg?Cum poate sa fie un primar atat de dobitoc incat pentru 5 voturi ale reclamatilor sa ignore "4 blocuri cu 16 scari" adica minim 18 apartamente pe scara(bloc cu 4 etaje)*16 scari,vreo 256 de apartamente-1 incriminat=255 de apartamente*2(media pe apartament de voturi),510 voturi ,adica de 100 de ori mai multe ???
Si daca sunteti atat de multi faceti o adunare in fata Primariei,ziare,televiziuni etc.Pe bune.

Eu ,mai batuta in cap,nu pot sa pricep cum pot fi ignorati atat de multi oameni si de ce masa asta de ignorati nu se duce peste primar.Ca ,la prima vedere si considerand doar ca este vorba de blocuri cu 4 etaje o socoteala simpla ne arata ca 4 blocuri cu 16 scari si 2 persoane in medie pe apartament egal minim 500 de oameni versus 5.De aceea,eu incep sa ma cam indoiesc de realitatea acestei situatii.

iti explic imediat.Primarul "care este" a fost ales prin majoritatea voturilor primite de la cei de etnie rroma, si o parte dintre cetatenii orasului.Dar fara votul rromilor n-ar fi iesit primar.Multi dintre romani nu s-au dus la vot... chiar nici eu...

Gabriela

ajutati-l pe Bogdanel!

Mergi la inceput

Citat:

iti explic imediat.Primarul "care este" a fost ales prin majoritatea voturilor primite de la cei de etnie rroma, si o parte dintre cetatenii orasului.Dar fara votul rromilor n-ar fi iesit primar.Multi dintre romani nu s-au dus la vot... chiar nici eu...

Ei, pai daca o fi asa, atunci feri-l-ar Bunul pe "bietul" primar sa prejudicieze cu ceva vreun rrom ca a incurcat-o (si nu doar cu voturile viitoare)
P.S. si off-topic, legat si de alt subiect de la generale: vedeti printre altele de ce nu e bine sa nu ne prezentam la vot?!

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Citat:
Primarul "care este" a fost ales prin majoritatea voturilor primite de la cei de etnie rroma, si o parte dintre cetatenii orasului.Dar fara votul rromilor n-ar fi iesit primar. Multi dintre romani nu s-au dus la vot... chiar nici eu...

Chiar ma intrebam in ce sector stai... acum ca m-am lamurit, te intreb ca si sectorul asta e mare... in ce zona stai?

PS;si votul tau ar fi contat, nu? oare de ce cei care se bat cu pumnul in piept acum ca nu l-au votat pe cel "care este" nu s-au dus atunci la vot?
O intrebare retorica, nu ma intereseaza raspunsul...

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CristinaT

Citat:
Primarul "care este" a fost ales prin majoritatea voturilor primite de la cei de etnie rroma, si o parte dintre cetatenii orasului.Dar fara votul rromilor n-ar fi iesit primar. Multi dintre romani nu s-au dus la vot... chiar nici eu...

Chiar ma intrebam in ce sector stai... acum ca m-am lamurit, te intreb ca si sectorul asta e mare... in ce zona stai?

PS;si votul tau ar fi contat, nu? oare de ce cei care se bat cu pumnul in piept acum ca nu l-au votat pe cel "care este" nu s-au dus atunci la vot?
O intrebare retorica, nu ma intereseaza raspunsul...

Intrebarea e buna, asta ziceam si eu; problema e ca Gabriela nu sta in Bucuresti in sectorul "ala" (acolo stau eu ci in alt oras, unde cred ca etnia e si mai tare la putere

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Am stat in cumpana daca sa scriu sau nu la subiect,dar vad ca dupa atatea pagini nu ai ajuns Gabriela la nici un compromis cu rromii... daca crezi ca vei rezolva problema cu politia sau cu camera de filmat te inseli...s-ar putea razbunarea lor sa fie mai rea decat crezi...
Sfatul meu,ca persoana care a convietuit 7 ani cu cei mai rai infractori(pesti,smenari,recuperatori,hoti din case,prostituate ....) iti dau cred cel mai bun sfat ...fate frate cu dracu pana treci puntea,apoi vezi-ti de treaba ta si n-o sa mai ai probleme...
Nu stiu ce face sotul tau in politie ,dar sigur trebuie sa aiba cunostinte sau prieteni politisti care au avut legatura cu rromii intr-una din misiunile lor...sigur a ramas cel putin un rrom indatorat(moral) catre ei ... doar cu ajutorul unui rrom mai rasarit si cu nume in oras vei rezolva problema...acesta trebuie doar sa ii atentioneze pe rromii din blocul tau ca-i sunteti tovarasi si iti spun eu ca treaba-i rezolvata ... o sa-ti dea si sarna'...
Poate ti se pare treaba rusinoasa, dar sigur e cea mai rezonabila solutie ...intradevar nu cred ca vei rezolva mizeriile pe care le fac ei in bloc,dar macar poti dormi linistita...

Iulia mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Din bube, mucigaiuri si noroi, iscat-am frumuseti, sperante noi .
Cum da napasta peste om...Uite-asa, dintr-o data...
Ierea gabriella noastra fericita si guresa ca o vrabiuta, numa-ntr-un misto o tinea de dimineata pana noaptea si, hodoronc-tronc, ii scuipa tiganii pe usa .
Of, of, ce ti-e si cu viata asta .

aaa, sa nu ma indepartez de scopul vizitei, ca m-apuca atacul de panica daca stau mult printre mizeriile ce se scriu pe-aici.
Deci , gabriella1, am inteles ca pleci la mama ta, fiindca tu te porti frumos si tiganii vor sa te omoare . Oare o sa ai si acolo conexiune la internet?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

denizel esti mortala...la figurat ,da

Iulia mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)

Mergi la inceput