mobila de bucatarie cu "insula"

mobila de bucatarie cu "insula" | Autor: diana

Link direct la acest mesaj

Buna,
Imi plac la nebunie "insulele" de bucatarie si as vrea sa-mi comand si eu mobila de bucatarie cu o insula. Am spatiu destul (am unit bucataria cu un dormitor)dar...daca vreau o insula care sa incorporeze chiuveta sau aragazul, dupa caz, ...cum fac cu tevile??? care sunt pozitionate pe colturile bucatariei. precizez ca stau la bloc...Acele bucatarii sunt doar pentru casele care au prevazut de la inceput ca tevile sa ajunga in mijlocul camerei?
Are cineva asa ceva? Este functionala sau mai mult te invarti in jurul ei?
Va pup

Diana mamica de Alin si Toni

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adialex spune:

ma intereseaza si pe mine subiectul; si eu am unit bucataria cu holul, si am f mult spatiu, dar nu mai am deloc spatii de depozitare; eu cred ca este super functionala, mai ales in cazul meu, pt ca mi-as lua o insula care sa ma ajute sa depozitez diverse lucruri(am vazut pe la ikea unele);
dar am aceesi problema cu tevile, cum pot sa le prelungesc in mijlocul bucatariei, mai ales ca am gresie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

Si mie imi plac la nebunie!!
Din pacate e cam greu sa montezi chiuveta sau aragazul in "insula"..mai ales daca nu au fost prevazute din constructie racordurile.
Daca se fac renovari generale..sa zicem ca ai putea sa tragi apa pana acolo (sa fie tevile ingropate in shapa)..gazele nu ai voie sa le ingropi...altfel..e cam dificil si inestetic.

O solutie mai usor de "camuflat" pt. aragaz..e solutia electrica - plita/hota pe curent..

Eu ....cand ne vom muta (sper eu f.f. curand) am optat pentru o "insula" blat de lucru si spatiu depozitare (dedesupt)..tocmai din dorinta de a avea o "insula"..dar nu am posibilitatea de a trage tevile (stiti voi ..insula cu tigai agatate deasupra....nici nu vreau sa ma gandesc ca vor trebui sa straluceasca de curatenie..)

Mie mi se pare super-super functionala..mai ales ca-mi place sa fac dezastru total in bucatarie cat timp gatesc..e ca dupa razboi..din acest motiv voi baga o masina de spalat vase.

PS - ati vazut bucatriile de la Domo?! (mai nou cica aduc si bucatarii...dar parca nu in Buc!..dar asa..de inspiratie, trageti un ochi pe acolo..)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

eu am insula cu blat si spatiu de depozitare dedesubt, iar blatul e extins astfel incat am luat bar stool-uri si o folosim si ca masa. E foarte practica, eu n-am mai facut dining room, si livingul pare f mare...daca aveti rabdare, sunt poze la semnatura

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Fetele,ati vazut cat costa o hota insula?Cu acesti banuti luati un set intreg de incorporabile.Nu va suparati pe mine ca va spun,insa e un aspect care trebuie stiut.Stiu cati bani se duc pe neprevazute in cadrul renovarilor.Sunt cam 1000 euro hotele existente in tara.Eu as monta doar chiuveta pe insula.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Daca cautati pe net exista ceva de la Go....e,insa eu am o comanda facuta in luna mai si inca n-am primit-o(pentru cele care nu stiu,lucrez intr-un magazin specializat pe electrocasnice incorporabile si chiar cunosc furnizorii).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

Buna,

Ca sa trageti tevile de apa si scurgere pana la insula trebuie sparta gresia. Cu gazele este mai complicat pentru ca va trebuie un specialst sa faca asa ceva, cine autorizat care sa va dea si o hartie la mana ca este lucrare efectuata de meserias.
Adica este un fel de mai mare daraua decat ocaua.

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Se pare ca va trebui sa ma gandesc la o insula cu blat de lucru si spatii de depozitare, fara incorporabile.
Maru, imi place tare mult bucataria ta. Tu ai un fel de "peninsula". E foarte frumosa si pare foarte practica. La mine asta e problema ca am spatiu foarte mult si obosesc alergand prin bucatarie. .
Ni-na, nu ne suparam, de ce sa ne suparam?! Tocmai pentru sfaturi am cerut parerea voastra. Orice sfat este bine venit. Oricum se pare ca nu am cum sa incorporez plita in insula, deci cade si hota incorporabila.
Va pup pe toate

Diana mamica de Alin si Toni

Mergi la inceput