Vacantele la gradinita!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Pai acestea sant problemele, imbolnavirea si programul nostru, al parintilor (ajungem de multe ori la 19-19.30 acasa, sotzul chiar mai tarziu).
Fara bona as fi fost terminata, ca sa zic asa. Mai ales ca fi-miu in primii 2 ani de gradi a avut la imbolnaviri... acum parca e mai bine, le mai duce pe picioare

Ingrid si Cristi 5 ani si 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

intreb si eu aici ca vad ca mai sunt parinti care si-au dus copilul la gradi pe perioada vacantei: ar trebui sa ii duc ceva educatoarei care ii supravegheaza? (nu dati cu rosii, va rog)

Maria

http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Eu dau doar la Craciun si 8 martie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

corect, Craciun si 8 Martie este suficient

Iar la inceput si sfarsit de ani flori.

Ingrid si Cristi 5 ani si 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Multumesc mi-ati luat o piatra de pe inima ca abia ce imi batusem capul la inceputul anului (vorba lu' ta'su: "cum au vacanta??? ca abia au inceput") cu ce sa iau pentru fiecare si acuma sa o iau iara de la capat si peste o luna iar si tot asa....

Maria

http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pollyalex spune:

Daca gradinita este inchisa in vara asta iti poti lasa copilul la Clubul de vara. Asta daca stai prin Crangasi unde s-a deschis un centru care are niste preturi rezonabile si iti tine copilul de la ora 8 la 16 sau 18. Centrul se numeste Fluturasii vin la joaca si este foarte prietenos iar activitatile sunt foarte bune si dans, pictura, musica si actorie.

Citat:
citat din mesajul lui lorellay

Stie cineva care sunt perioadele de vacante la gradinitele de stat?
Sa le stiu si eu din timp ca de vacanta de saptamana viitoare am aflat abea acum jumatate de ora!

Sorana 35+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=13" target="_blank">sunt...lo1.Se poate un vot?Multumim!!

Mergi la inceput