Vacantele la gradinita!

Vacantele la gradinita! | Autor: lorellay

Link direct la acest mesaj

Stie cineva care sunt perioadele de vacante la gradinitele de stat?
Sa le stiu si eu din timp ca de vacanta de saptamana viitoare am aflat abea acum jumatate de ora!

Sorana 35+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=13" target="_blank">sunt...lo1.Se poate un vot?Multumim!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

si noi deabia sapt asta am aflat,dar in aceasta perioada au doar educatoarele vacanta nu si ingrijitoarele,deci nu invata casa ca merge ca nu avem alta alternativa.destyul am capiat in vara o luna cu vacanta neanuntata dinainte si fix dupa ce am terminat concediul.i doar se joaca.si colac peste pupaza n-avean nici masina.
urmatoarea e de craciun.apoi pe la sf lui ianuarie intersemestriala,,1 sapt,de paste1 sapt,si cea de vara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

www.edu.ro/index.php/pressrel/10354" target="_blank">structura an scolar 2008/2009

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Structura anului scolar la gradinita este aceeasi cu cea a claselor I-IV, cu mentiunea ca gradinitele sunt deschise si pe perioada vacantelor (mai putin cele 2 luni din vara) si ca nu fac activitati obligatorii din programa dar se joaca, deseneaza...manaca acolo...la fel ca intr-o zi normala, dupa acelasi program. chair daca educatoarele nu vin toate si pentru ca sunt mai putini copii, ii comaseaza intr-o sala de grupa sub supravegherea unei educatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Saru-mana..deci urmatoarele vacante nu ma mai iau pe nepregatite...ca ma dispera lucrul asta....

Sorana 35+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=13" target="_blank">sunt...lo1.Se poate un vot?Multumim!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

La noi la gradi s-a afisat din septembrie structura anului scolar.
Dar chiar n-am intrebat daca pot fi dusi copiii si saptamana viitoare.
Eu il tin oricum acasa, cu bona, poate ii mai trece raceala, ca de 2 saptamani are numai nasul infundat

Ingrid si Cristi 5 ani si 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Field_mouse spune:

In timpul vacantei, la gradinita nu se fac "activitati", copii doar se joaca. La noi sunt si educatoarele, si ingrijitoarele. Deci, pentru noi, parinti nu se schimba nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Autor: dulcetica
Subiect: Vacanta la camin
Trimis la: 27/10/2008 20:59:01
Pe mine ma enerveaza astia cu vacanta lor!Nu pricep cum e posibil sa gindeasca o vacanta, la un copil pe care nu-l poti lasa in casa singur.La camin la Rares nu vine nici un copli,deci azi am plecat de la birou ,cu minunatul meu baiat,acasa.Voi cum va descurcati?

dulcetica

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

La gradinita la baietii mei programul e cel obisnuit (prelungit) si au diverse activitati - ieri a venit o trupa de teatru la gradi. Mai sunt parinti care nu-si aduc copiii, dar nu afecteaza activitatea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Cum ne descurcam ? Cu bona...In vacante si cand este bolnav sta 10 ore pe zi cu el, iar in rest 5 ore pe zi

Ne costa la greu, dar nu avem alta solutie in lipsa de bunici :))

Ingrid si Cristi 5 ani si 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Ingrid, la gradinitele cu program scurt..poate. La cele cu program lung, termina pe la 17.30, asa ca n-ar mai trebui bona sa stea prea mult. Vacante exista doar de Craciun, Paste si vara. In toamna au inceput pe 1 septembrie si stiu ca exista gradi si toata luna iunie, daca n-au renovari se mai intind si in iulie. Cand e copilul bolnav...n-ai ce face.

Mergi la inceput