In vizita cu copilul!
Raspunsuri - Pagina 6
szivarvany spune:
Pe mine un singur lucru m-a socat doar, alcoolul dat copilului , atat.
In rest ... suntem diferiti !!! Copiii au personalitatile lor si unii sunt greu de modelat, unii parinti sunt mai toleranti, altii mai putin, etc.
Mergeti si voi la gradi la grupa mare (acolo gasiti exemplarele periculoase de 5 ani) si veti vedea cat de diferiti sunt !!! Edit: in grupa fie`mi este un copil cu ADHD, se comporta groaznic, sare, urla, pentru ca inca nu poate fi altfel ... un alt copil musca, bate, pt ca nu poate vorbi, dar face terapie cu un logoped ... ambii copii au parinti educati ...
Daria & GIULIA(2004 08 16)
anca_a spune:
Gretchen, eu vorbeam de o persoana adulta (alinuta) care vine si se plange ca ea, saracuta de ea a fost victima unui copil de 5 ani...si carese intreaba retoric ca oare ce-i de facut, asteptandu-se probabil ca toata lumea sa sara sa o consoleze, aratand dispretuior inspre familia "atacatorului"
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui natynic Alinutza, eu am crezut ca postezi aici, dand acest exemplu, pt o discutie teoretica despre cat sunt de vina parintii si cat copiii in astfel de situatii neplacute...pt ca tu nu ai copii si vrei sa stii si alte pareri. Si ce e de facut cand copilul se comporta astfel. Dar tu scrii aici in speranta ca va citi mama copilului?? Asta e chiar aiurea! De ce nu i-ai spus ce crezi atunci, cand copilul iti insira chilotii prin casa, prin casa ta? |
cam asta vroiam sa spun si eu acuma....mai bine o discutie teoretica, decta alta care deviaza.....
Kari
Si iata secretul meu, unul foarte simplu:numai cu inima poti vedea ce este drept, pentruca esentialul este ascuns privirii!
denizel spune:
citat din mesajul lui BeLucci Denizel am inteles si de data asta. Atata poti. |
Ce se intampla cu DC?
sorana spune:
Noi cand mergem in vizita (mai ales daca respectivii nu au copil de varsta apropiata) avem in gentuta "ustensilele necesare". Adica cel putin o carte si niste carioci, cateva jucarii, eventual un joculet de jucat in 2. Ni s-a intamplat ca una dintre gazde sau alt musafir sa ne ia locul la jucat cu fi-mea.
Mi se pare aiurea sa-i dai alcool.
Mi se pare aiurea sa nu intervii daca umbla prin casa altuia (nu ca fi-mea n-ar fi curioasa sa deschida dulapurile altora ... dar ii tot spun ca nu-i frumos, poate peste inca 5 ani o pricepe ....). Evident ca daca vine alt copil si-i rascoleste prin jucarii nu-i convine, asa ca am arugument cand n-o las sa umble pe la altii.
Alinuta - mie copilul mi se pare normal. Tu zici "decat asa copil mai bine lipsa". Eu ii ce ai zis tu vad doar vina parintilor, nu mi se pare ca ar fi facut ceva iesit din comun copilul.
Sorana si Monica (6 ani)
Alinutza1979 spune:
denizel - n-am voie sa postez asa ceva pe acest forum? De ce oare nu inteleg atitudinea ta?
natynic spune:
citat din mesajul lui kariguld astfel de copii, nu trebuie evitati, daca se poate sa oferi ajutor, sfaturi parintilor (in cazul in care sunt primite) ...bine, daca nu mai bine iti vezi de viata... |
Cred ca de fapt asta este cel mai bun sfat pe care-l puteai primi!
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
ionica spune:
[DENITZEL
De ce nu schimbi draguto formul daca nu te mai satisface nimic pe aici?
De cateva zile, fara sa vreau, dau peste raspunsurile tale sau inca vreo doo cucoane satule de noul DC si plictisite ca nu se mai pot face cucuanele ca la usa cortului, ca pana nu de mult.
Iar daca ai chef de vechituri de ce nu mergi la subsol? ZZ
Chiar ma face sa vomit bearkul tau,mai ales ca sunt in perioada de greturi.
[/quote]
Bleacs!
Repet: ce se intampla cu DC???
(o sa scriu asta pe fiecare pagina a acestei discutii . Din ce in ce mai mare si in diverse culori )
[/quote]
Sophia 2ani
+15
stefaniya spune:
Natynic - dupa ce ai devenit mama,cate idei,pareri ti-ai schimbat? Cand esti un cuplu fara copii nu poti intelege asa bine cum unii tolereaza asa mult,de-asta mai multe am zis ca atunci va intelege.Eu zic ca e strict problema fiecaruia cum face si ce face,tu impui niste reguli in casa ta si cu asta basta.
Gretchen - da,copilul meu e mai micut dar cand un copil de 5 ani are o reactie ca asta ,eu o vad ca protest.Nu-i place unde e,nu se simte bine....copiii au felul lor de a protesta.Stie ca trebuie sa faca obraznicii,plus de asta veneau dupa o alta vizita,ora nu era foarte devreme,deci sunt niste lucruri de luat in calcul.Unii copii sunt mai violenti,altii mai linistiti,dar de aici si pana la a face asa un caz grav,mi se pare distanta.
Da,cum a zis Natynic putea sa zica,bai,am si eu curiozitatea de a afla mai mult despre comportamentul copiiilor si era alta treaba.
Si ca le spune pe nume parintilor,nu mi se pare asa grav.Eu imi invat copilul sa-mi zica mami pt ca ador sa-mi aud puiutul zicandu-mi mami.Dar daca mi-ar zice pe nume nu m-as supara.Cati copii nu le spune mami si prin magazine se tavalesc si le fac proaste si in tot felul?