In vizita cu copilul!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alinutza1979

Daca doriti sa stergeti un mesaj pe care l-ati postat mergeti la bara de butoane situata deasupra mesajului vizat si apasati ultimul buton din dreapta, reprezentat grafic printr-un cos de gunoi.
Atentie, insa! Nu puteti sterge mesajul postat decat daca nu exista un raspuns in cadrul subiectului respectiv.

nu pot sterge acest post!
nu gasesc butonul respectiv (cos de gunoi)

Alinutza, nu poti sterge postul pentru ca nu esti logata. Adica atunci cand scrii mesajul, iti scrii deasupra nickul si parola, dar acest lucru nu te logheaza definitiv pe forum. Daca te duci la "toate forumurile" in josul paginii vei gasi membrii care sunt logati iar tu nu figurezi. Nu vei gasi butonul pana nu te loghezi. Hai ca m-am exprimat ca... In fine, sper sa se inteleaga ceva.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Butonul il gasesti tu pana la urma, e ala de care ti-am zis, insa chiar in citatul ta se intelege ca nu poti sterge postarea initiala pt ca ai primit raspunsuri (oho, si inca multe!) ceea ce inseamna ca...a fost interesant!Lasa stersul si fa cum ti-a zis Rufus!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Fetelor ne-am distrat ,ne-am certat ,haideti puneti sabiile jos si la bucatarii ca ne vin sotii infometati

Alinutza, lasa subiectul,nu-l sterge te rog, dupa ce gatesc ma intorc.
Fac o rulada de curcan unsa cu mustar de Dijon si garnitura de vad eu ce mai am prin frigider.

Sophia 2ani
+15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Pe mine ar trebui sa ma astepte sotul cu papica, nu eu pe el!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionica

Fetelor ne-am distrat ,ne-am certat ,haideti puneti sabiile jos si la bucatarii ca ne vin sotii infometati

Alinutza, lasa subiectul,nu-l sterge te rog, dupa ce gatesc ma intorc.
Fac o rulada de curcan unsa cu mustar de Dijon si garnitura de vad eu ce mai am prin frigider.

Sophia 2ani
+15

pofta buna ! vin si eu la masa la tine ca la mine si asa bate vantu'.

www.hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/" target="_blank">Acceleratorul de particule (LHC) a distrus deja lumea?
Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

ajutati-l pe Bogdanel!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114245

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda30 spune:

Ma bag si eu la sfarsit...
Sa iti zic din experienta de ne-mamica si mamica.
. Ne-mamica fiind, cand vedeam un anume comportament, pentru mine deranajt la momentul respectiv imi ziceam taaare mandra de mine "Copilul meu nu va face niciodata asa!". Ups, nu m-am putut tine de promisiune cand am devenit mamica.
Alt lucru, ca ne-mamica, da, si mie imi era teama de copii. Si nu e o rusine. Insa mi se pare deplasat sa se arunce mereu pe forum celor care nu au copii "o sa vezi tu cand vei avea copii...", ei bine, da o sa vada. In momentul de fata o inteleg perfect.
In primul rand mi se pare o lipsa totala de educatie nu a copilului ci a parintilor, lasand la o parte ora tarzie la care au venit in vizita. O fi copilul energic... si a mea eeeee...., dar sa il lasi sa umble in casa unei persoane la care te duci pentru prima data in vizita, ca pe bulevard... totusi, haideti sa ne gandim putin inainte de a o lua la "bataie" pe Alinuta.(sunt de acord ca nu a stiut cum sa ridice problema... insa trebuie sa recunoastem ca e o problema ceea ce a postat ea. Nu e primul caz de acest gen). Cand te duci in vizita la cineva care nu are copii... stai dupa copil. Sau, cum au spus multe mamici ii aduci tu, ca parinte, jucarii, carticele. O persoana (un cuplu) care nu are copii, nu stie cum sa se comporte cu ei. Sa fim seriosi!!!! Nu ii mai aruncati in fata vaaai ti-a fost frica de un copil de 5 ani, vaaaai te-a agresat... vai. Cate dintre voi ati stiut cum sa va comportati cu un copil pana nu ati devenit mamici? Eu va spun sincer: mi-era groaza de copii. Si sunt convinsa ca niciuna dintre voi nu ati fi lasat copilul sa faca ce a facut respectivul in casa Alinutei. Si sunt sigura ca niciuneia dintre voi nu v-ar fi placut sa va vedeti lenjeria insirata prin casa iar parintii zambind larg la copilul lor, care da, probabil e mai energic. Sunt convinsa ca atunci cand mergeti intr-o vizita, mai ales la cineva care nu are copil, stati cu ochii pe el ca pe butelie. Eu una stiu ca atunci cand merg in vizita la cumnatii mei nu se aude in casa decat M ce faci acolo? M nu face aia!!! M nu alerga! M nu aprinde si stinge lumina ca se arde becul!! .
Nu ma mai lungesc. Alinuta, nu toti copiii sunt la fel, unii sunt mai energici, altii mai putin energici, unii sunt blanduti, altii sensibili. Totul tine de parinte ca un copil sa nu se comporte cum s-a comportat copilul pe care l-ai avut in vizita.
Si acum va dau si la toate mamicile si fiti putin mai intelegatoare si cu cele "ne-mamici", ca, da, aveti dreptate nu stiu cum sa se comporte cu un copil. Dar nici voi nu ati stiut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionica

Da' cine a zis ca nu-l astept cu mancare?Ma mai uit in cuptor, mai bag o postare aci, mai bag una acolo cu tziganii...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

ba eu sunt de alta parere, trebuie evitati. si o spun cu toata convingerea.
Prietena f buna, ii datorez multe in viata, ne-am ajutat reciproc f mult, amandoua cu copii, al meu un pic mai mare si mai domol, al ei "ionel" curat. am zis sa nu evitam familia din cauza ca al lor copil musca pana da singele, ca injura ca un birjar, ca se tavaleste pe jos si face crize de isterie cand nu primeste ceea ce cere, nu, nuuuuuuuuuuuu
Si copilul meu a inceput sa ma intrebe de ce A are voie sa faca ce face si el nu, de ce una de ce alta. Am inceput sa observ disfunctionalitati in comportament la copilul meu care nu mi-au convenit. Norocul meu a fost ca prietena mea a fost f intelegatoare si a mers cu copilul la psiholog, pentru ca si ea vedea ca nu e tocmai totul ok. Psihologul i-a zis ca copilul reactioneaza asa din cauza problemelor pe care parintii le au, se certau cam des, si ca e invidios pe copiii ai caror parinti nu se cearta in public, sau nu percepe el framantari intre parintii acelui copil.

scuze de off topic, revin acum on topic si zic:
sunteti rautacioase cu autoarea subiectului, a spus clar ca nu are copii, a spus ca vrea sa stie daca asa se poarta majoritatea copiilor la varsta asta, dar ce rost are sa va mai aduc aminte tot ce a spus: concluzia ati tras-o repede, sa nu se bage ca nu are copii si o sa vada ea!

Citat:
citat din mesajul lui andira

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

ce de teorie... ce-o fi asa de complicat de priceput, ca exista copii needucati, lasati de parinti sa faca ce vor?? Alinuta, tocmai a intalnit un astfel de copil, nu e chiar o tragedie. tragedie este ca acei parinti nu constientizeaza cum este copilul lor, ca ei au contribuit din plin la felul de manifestare actual...si mai rau ca rad si se amuza de comportamentul lui in prezenta altor oameni. asta spune cam ce fel de oameni sunt....adika fara autoritate si tarie ....

astfel de copii, nu trebuie evitati, daca se poate sa oferi ajutor, sfaturi parintilor (in cazul in care sunt primite) ...bine, daca nu mai bine iti vezi de viata...

Kari

Si iata secretul meu, unul foarte simplu:numai cu inima poti vedea ce este drept, pentruca esentialul este ascuns privirii!

exact asta vroiam sa spun si eu.

Si adaug - din pacate proasta educatie a parintilor se va regasi si la acest copil. Nu e vina lui, dar vorba aceea cu aschia...

Si daca mai vrei un sfat: atata vreme cat nu ai copii, evita familiile cu copii. Eu imi ador copiii, dar cat timp n-am avut, nici nu mi-a trebuit socializare cu ai altora, pentru ca nu aveam rabdare, nu stiam cum sa-i tratez, mi-era teama sa nu se uite parintii chioras daca faceam vreo gafa etc.
Parerea mea

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui qsar

Honi soit qui mal y pense...

Pana la urma, a luat-o the east wind si pe Mary. Si a venit altu' wind si a adus-o pe www.youtube.com/watch?v=GUGDJItXYJA" target="_blank">Betilica . Si nu exista un wind care sa vie s-o ia si pe ea prea curand.

Am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea asa! :-))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Honi soit qui mal y pense...

Mergi la inceput