Timisoara, Impreuna! ( 124 )

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda spune:

am rasarit si io pe punte cu cafelu'

no v-or trecut norii? toata lumea in parametre?

laurico, da-l naibii de tub, o sa stai acolo si 5 ore daca stii cum s-o iei. si inca cu placere. o sa-ti zic ce i-am zis la ana cind se kk pe ea de frica cu anestezia generala. baaaai, asa odihna zdravana n-o sa mai prinzi curand. asa ca relax. sper numa ca muzica ii buna

dorisake mama cu fras sa te ajutam? mai dau si io cu zvonu. merem in complex sa punem afise? hai ca viu cu tine. hai ca nu-i loc de banganeala, tre s-o rezolvi cumva, nu te mai zbate ca pestele pe uscat. zii numa cum sa facem, hai cu planu. capitan esti sau ce dracu??!!

aidutza tu ce-ai mama? te-o izbit parama in cap? esti la mare si esti depresata?? pai ia de-acile neshte munte, poate trece. asortez cu un rock de calitate.

simonelllla ieri am inteles ca s-o stricat surubu, da azi ne bazam pe tine, nu? in parametre? ai sezlong aci pe punte. tin loc.

anoooo, sa te prezinti aici. acum, daaa? crapa puntea daca nu...

danitin o isit de sub ??? zii ceva fata sa stim unde sa te cautam.

geta? ala? cum e viata pe la voi?

no ma scuzati, ma duc pe catarg sa fac ca si Kate Winslet in titanic ca asa-mi vine acu de dimineata

tzuc gashca

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Dariana, asteptam povestea ta...povestea voastra...
Eu am ceva vechime in meserie...vezi ca in albumul meu, gasesti lucrari coafura, sa vezi si tu cu ce ma joc eu...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Saru-mana, Anda...de ajutor...
Pai mai am 4 locuri libere la curs...daca vreti sa ma ajutati, intrebati si voi, in stanga , in dreapta, cine mai vra? cine mai pofteste?
Raman datoare...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

si mai era si Ode to my family dar nu merge ,oricum sunt The best

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

ba, punem afise sau ce???
hai ca poate ne racorim si pe la beci ca cica-i ilegal
da' abia astept

si acu ce faceti? tu si dariana? schimb de lopatele? ia cu jucariile la vedere sa aflam si noi trendu'

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput

Poate asa merge sa vedeti despre cine vorbesc

www.youtube.com/watch?v=U2cwYz9T_3o&feature=related" target="_blank">The Cranberries

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

sau asta va place,io am trecut de fapt la ce imi place :

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

surubu ca surubu...da piulita era hiba am schimbat uleiu si merge ca unsa
clau, nu vrea si pace, baga altul.

io nu mai fac nimic ce implica adrenalina pentru o vreme, am avut parte in ultimii ani cat nu au altii intr-o viata, so nu ma dau jos din www.cliff-cottage.com/img/hamac2.jpg" target="_blank">hamac nici daca ma luati cu forta...
andule, simti vantul in plete ??

+6

www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

simt cum nu?! vintu in plete si ceva in coaste ce sa fie, ce sa fie?

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Claudia m-ai spart fato vai de capul meu ca nici nu mai stiu cum ii chema
...revin

Aida
Votati un www.tamagochi.ro/pet-Pishcotel" target="_blank">Pishcotel

DISNEYLAND PARIS 2008

Mergi la inceput