Timisoara, Impreuna! ( 124 )
Raspunsuri - Pagina 2
Doris-Alina spune:
N-o mai srigati pe Maria, ca-i la recas dupa vin...
face deja aprovizionarea...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ela03 Fetelor eu am dormit foare rau astazi si chiar s-ar putea sa-i turtesc moaca babei aleia. Am sunat-o mai inainte si era la piata, da nu-i nimic ca-i mai bine sa fim face to face. E nou venita in unitate. A facut ieri o gluma pe seama mea cu tenta sexuala la care n-a ras decat ingrijitoarea, colegele se uitau la ea oripilate. Apoi mi-a spus ca am copilul needucat. Va spun sigur, nesimtita vrea razboi si o sa-l aiba.... o sa fac zilnic la lucru cate-o gluma cu babe senile si o sa vorbesc numai despre azile de batrani. Credeti-ma ca nu mai pot de nervi. Nu stiu cum s-o potolesc pe nesimtita. Nu are copii, se plictiseste si se leaga de viata altora. |
...asa fata , raspunde venim si noi cu maneci suflecate si incalzirea facuta la gura ...
nina cred ca nu ai inteles corect scumpa
Aida
Votati un www.tamagochi.ro/pet-Pishcotel" target="_blank">Pishcotel
DISNEYLAND PARIS 2008
ela03 spune:
Mai, nu radeti, ca eu sunt blanda, dar la nervi nu v-ar veni sa credeti cum imi dau drumul la gura...
Doris-Alina spune:
citat din mesajul lui anda ii facem freza umpic? Anda, mami de Ed |
Va rog sa nu va bagati, asta-i jobul meu, o frezez io...
Ela, intreab-o in ce tendinte vrea?
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
anda spune:
aido, las ca bunele intentii conteaza.
Simoooooo!! Oare nu m-aude la Recas?
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
aidaciolac spune:
Chiar ma intrebam unde e Simonica si zici ca e dupa vin asta e pt 31?
[va scrie si Kissy ceva: cant la mandolina]
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
aidaciolac spune:
citat din mesajul lui ela03 Mai, nu radeti, ca eu sunt blanda, dar la nervi nu v-ar veni sa credeti cum imi dau drumul la gura... |
...cunosc ... si io calm calm ...
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
anda spune:
Dorisake ce zici de asta??? ii in tendinte? merge pentru tanti??
ela? comentarii? iti place? ca pin' deseara e ca si rezolvata.
http://image.guardian.co.uk/sys-images/Football/Pix/gallery/2005/06/01/gallery5.jpg
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
ela03 spune:
Doris, cred ca vrea ceva retro, dar mai intai o spal eu pe cap. Sa-mi tineti pumnii la ora pranzului.
E scandal mare la noi in unitate, a venit o colega noua care mai ca n-a fost linsata... ideea e ca n-a facut nimic rau, insa s-a lansat zvonul (de catre persoane binevoitoare) ca a avut internari la Jebel acum 9 ani. Asa ca parintii si-au invatat copiii sa-si bata joc de ea ca s-o faca sa plece. Sincer mie imi e mila de persoana asta, toata lumea e impotriva ei, o vad cand vin la lucru asa slaba, pierduta... Oare e crestineste sa ne purtam asa cu un om? Si dac-o fi avand probleme, nu se poate proceda altfel?
aidaciolac spune:
nu esti toata zau
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008