Timisoara, Impreuna! ( 124 )

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

un pui de husky ...mai una de suflet
silvaaaaaaa, vrem poze cu moatzeeeeee!!!

+6

www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Maria, imagineaza-ti ca am niste carpe in cap care imi atarna care incotro Aseara cand o venit al meu de la lucru mi-o zis ca ar trebui sa-mi pun camasa de noapte lunga si as arata exact ca alea de pe vremuri

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

LOOOOLLL, demential Silvana ,
da nici chiar asa, io ziceam poza cu parul desfacut de moatze, nici chiar asa cu turla-n cap pe tot netu' nu-mi permiteam asa ceva

+6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Am fost la mare

Aida

Mergi la inceput

aiduleeeeeeeeee, [bigggggg huggggg]

+6

Mergi la inceput

Maria, iete na motzareala

Silvana si Paul

Poze cu noi

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Creatzoooooo...continuarea o stii tu...

Aidule, saru-mana de val...

Maria, mai mult decat perfecte randurile astea...mi le-am salvat, poate bag la cap neste lucruri...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui silvana75

Maria, iete na motzareala

a new star is born!!!

Silvanooo, asta-i echivalentu la palaria violet, trust me
bravo fata draga!!!
doris, m-or uns pe suflet si pe mine cand le-am primit, plus ca au picat la marele fix!!
aidule, da cu mirosul cum facem??? ca io vreau si mirosul ala de mare mmmmmm, ce dor m-o luat de marea mea de turcoaz....

hai marinarese, hai pe punte ca-i cam subtire pe aici...hai cu tata, hai cu tata...

+6

Mergi la inceput

Doris, atat? Vroiam si o parere de ciufuleasca, ce zici de un permanent slab pe bigu mari? Vreau o schimbare si nu stiu ce sa fac!!!
Maria, nu iti place?

Silvana si Paul

Poze cu noi

Mergi la inceput

ce ma enervezi...ce zic io si ce pricepi tu ba imi placeee si vreau sa zic ca asa-mi place sa te vaz, shic, cum esti tu de fapt
palaria violet inseamna rasfatz mei...n-ai citit nimic din randurile alea??? ia, baga si citeste motzarella

+6

Mergi la inceput