Timisoara, Impreuna! ( 124 )
Raspunsuri - Pagina 15
Mariaa spune:
un pui de husky
...mai una de suflet
silvaaaaaaa, vrem poze cu moatzeeeeee!!! 

+6

www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank">
my love, Adriatica"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
silvana75 spune:
Maria, imagineaza-ti ca am niste carpe in cap care imi atarna care incotro
Aseara cand o venit al meu de la lucru mi-o zis ca ar trebui sa-mi pun camasa de noapte lunga si as arata exact ca alea de pe vremuri ![]()
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
Mariaa spune:
LOOOOLLL, demential Silvana , ![]()
![]()
da nici chiar asa, io ziceam poza cu parul desfacut de moatze, nici chiar asa cu turla-n cap pe tot netu'
nu-mi permiteam asa ceva ![]()

+6 
my love, Adriatica
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
Mariaa spune:
aiduleeeeeeeeee, [bigggggg huggggg]
+6 
my love, Adriatica
silvana75 spune:
Maria, iete na motzareala
Silvana si Paul
Poze cu noi
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
Doris-Alina spune:
Creatzoooooo...continuarea o stii tu...
Aidule, saru-mana de val...
Maria, mai mult decat perfecte randurile astea...mi le-am salvat, poate bag la cap neste lucruri...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
Mariaa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvana75 Maria, iete na motzareala |

a new star is born!!! 
Silvanooo, asta-i echivalentu la palaria violet, trust me

bravo fata draga!!!
doris, m-or uns pe suflet si pe mine cand le-am primit, plus ca au picat la marele fix!!
aidule, da cu mirosul cum facem??? ca io vreau si mirosul ala de mare

hai marinarese, hai pe punte ca-i cam subtire pe aici...hai cu tata, hai cu tata...

+6

my love, Adriatica"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
silvana75 spune:
Doris, atat? Vroiam si o parere de ciufuleasca, ce zici de un permanent slab pe bigu mari? Vreau o schimbare si nu stiu ce sa fac!!!
Maria, nu iti place?
Silvana si Paul
Poze cu noi
Mariaa spune:
ce ma enervezi...ce zic io si ce pricepi tu
ba imi placeee si vreau sa zic ca asa-mi place sa te vaz, shic, cum esti tu de fapt
palaria violet inseamna rasfatz mei...n-ai citit nimic din randurile alea??? ia, baga si citeste motzarella ![]()

+6 
my love, Adriatica