Salajencele sarbatoresc!!!Bine ai venit Alex![62]

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Saluti, saluti!

Iaca am aparut si io...mersi pentru incurajari! A fost bine, chiar foarte bine...am si lucrat, mi-a placut ca am fost cu un tip mai in varsta care stia treaba si mi-a explicat tare fain ce si cum, am fost la partea de inceput, unde se preiau si se inregistreaza intrarile si flacoanele de sange care trebuie analizate, am introdus si eu date in computer, a fost tare fain tipul ca m-a lasat...am lucrat pe numele lui ca eu nu am cont. Si el nu a baut cafea in timpul asta . Chiar e mult de lucru si am fost de folos. Apoi am mai stat cu o tipa tanara care lucreaza numai din iunie acolo si am impachetat flacoanele pentru Stockholm, se trimit analize acolo, cele care nu se pot face aici. Asa ca am muncit, m-am distrat(tipul e tare glumet) si m-am simtit de folos. Lume amabila in continuare.
Acum am vb si cu vecina, m-am intalnit cu ea in curte si mi-a zis ca si lor le-a placut de mine, ea a ramas la serviciu pana mai tarziu si a povestit cu tipul. Ei, io-s tare incantata....

Bia, dau de baut, cum sa nu...am uitat regulile romanesti , imi cer scuze...
pentru toata lumea!

Ma bucur ca Oti si Alex sunt bine, abia o astept si eu pe Oti sa ne scrie cum a fost!

adriana, eu nu o cunosc pe tipa de care zici, sau cel putin nu cu numele asta...insa imi pare rau pentru ea.

Pup pe toate!

Ah, am uitat sa va povestesc ce "dusa" is...azi cand am iesit de la spital, ma astepta Ovi, asa ne-am inteles. Parcarea era destul de goala, nu erau multe masini si Ovi nu era nicaieri...ma opresc si imi scot tf sa vad cat e ceasul, ma gandesc sa-l sun cand mai arunc o privire in jur si din masina care era fix in fata mea o vad pe Silvia ca-mi face cu mana...ma gandesc: oare ce face copilu' meu in masina aia? Si apoi ma trazneste! Mai nu mai avem Iby...io pe ea o cautam......rasu'pansu'!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

viu la schimbu 3 da ajung numa la 11 la voi

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

salut
amu am descoperit c aam internet la curs asa ca va astept la o barfa
profu nu o venit inca, asa ca profitde timp, ca ma cam plictisesc facturile astea, colegu o ramas cu alex si io sigur pana la 10 nu ajung acasa, profit
am uitat, dumnezeu s ao dihneasca pe cunostinta voastra de la zalau asta e viata, saraca copila.

Mergi la inceput

SCHIMBU 3
numa oti are scutire medicala restupe und umblati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Anul asta a implinit 30 de ani ... saraca de ea ... a murit in bratele sotului ei la spital in Cluj ... era asa de frumoasa si blanda , te cucerea prin simplul fapt ca stateai im preajma ei si povesteai cu ea , avea o privire placuta si o vorba tare buna ... pakat ... mare pakat !

Bia, frumoase melodiile !

Mihaela , ma bucur ca te apreciaza suedezii . Mult succes pe mai departe !

Olim , spor la invatat !

Ioana , ramane pe maine la ora 16.15 !

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

BEY CE LINISTE LA VOI, UNDE SUNTETI TOATE

Mergi la inceput

schimbu3 adunareaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

adriana, asa tanara era.... Poate o stie sora-mea ca sunt de o varsta...o sa o intreb.

olim, io mai stau putin si culc fetele apoi merg si eu la culcare. Azi dimineata m-am trezit tare devreme si dupa asa o zi sunt cam obosita...

Bia, am uitat sa te intreb...poti sa te intalnesti cu mama? Spune cand si o anunt ca sa rezolvam cu banutii, ok?

mai stau vreo 10 minute...

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Citat:
citat din mesajul lui olim

schimbu3 adunareaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

PREZENTTTTTTTTTTTTT

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput