Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (208)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Gabriela multa sanatate Sarei si sa fie totul ok pana sambata,sa va puteti distra la nunta.Ce cocheta va fi ea,dar si mami...cred..

aandreea merci pt raspunsul referitor la cereale...numai Miru a mea cred ca papa din astea...

Aniast am admirat pozele cu Vladi,imi place mult cum ii sta tuns...sunteti o familie frumoasa

Eu citesc aproape tot ce se scrie,dar de multe ori nu mai am timp pt raspuns...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aandreea27 spune:

danuta sa stii ca si eu m-am gandit sa i le iau.ma invart mereu in jurul cutiei.dotorita zice sa mai astept vreo luna si sa iii dau cate putin.normal doar nu ii dadeam toata cutia o data.
gabriela ca o coincidenta,ultima oara and am fost nasa,pe 13 sept si andrei era racit cobza cu tot alaiul de febra,muci etc.asa ca iti inteleg starea,un ochi rade,unul plange,vorba vine.pana sambata mai e muuuuuuuultttttt.si eu tot augumentin i-am dat lui andrei si am fost multumita.are rezultate destul de repede.micuta sara.

andreea mami de bibu papacios(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Cred ca sunt eu cu moralul la pamant si in consecinta, hipersensibila...Multumesc de ecou, deja s-a mai ridicat moralul!

Noapte buna tuturor si sanatate multa bolnaviorilor!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Seara buna!!
Apropo de Pampers, noi nu mai avem nici o buc in casa!!! Am uitat sa cumpar asa maine dimineata la prima ora la farmacie. Azi Cris nu a facut caca si stateam cu asa emotii......dupa ce l-am spalat.
Zicea cineva ca foloseste Happy sunt bune???

Mergi la inceput

andreea nu am folosit happy pana acum,adica fi-miu.
dar una din finele mele foloseste ptr baietelul ei si este multumita.acum depinde de copil cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Papanash vroiam s ate imbarbatez si sa iti spun ca bunicul meu a facut operatie de prostata la 85 de ani, in conditiile in care avea bypass la inima; din punct de vedere medical sunt convinsa ca a fost un experiment si ca l-au tratat ca pe un cobai, dar ideea este ca si-a revenit foarte repede si a mai trait bine mersi 4 ani si s-a dus din cauza inimii...eu cred ca tatal tau nu are de ce sa isi faca probleme.

Aniast a fost super buna omleta, iar Mario a papat tot...belea reteta
Imi pare rau ca ti-au iesit analizele proaste, dar la fel ca si prima ora nu ai de ce sa iti faci probleme.

Apropo de pampers, si eu am uitat azi cand am plecat cu Mario la doctor sa le i-au si bineinteles ca dupa ce a spus de nenumarate ori pe drum caca, caca (doar nu ma caram cu oala dupa mine - apropos, are o fata de vinovat cand face in pantaloni si nu la olita, e un dulce)a facut in nadragi....uff mea culpa, iar la euroclinic, nu aveau masura 5, asa ca l-am indesat cu greu intr-un nr 4.

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

fetelor,noapte buna.ma bag langa andrei a acum se trezeste ptr prima portie de lapte.
pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

M-am intors, nu stiu ce a avut dar a fost super marait, acum s-a linistit si doarme.......eu nu am somn.

Roxana, Cristi nu mai tuseste asa de des, insa atunci cand o face parca i se rupe gatul in doua sau parca e gata sa vomite....oricum maine merg la dr.

Multumesc pentru raspunsul legat de tratamentul pt sangerari la inceput de sarcina, e ok, am intrebat pt ca are o dr (de la municipal)de care nu am auzit, dar tratamentul este cum ati spus voi, 2 dimineata si 2 seara(ovule)utrogestan, sta la pat de o saptamana, ma rog la DD sa fie totul bine, stiu cat de greu i-a fost dupa prima sarcina pierduta si tare isi doresc si ei un bb, numai cand il vedea pe Cristi ii venea sa planga.....

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Azi, am facut vaccinul Infarix iar dupa ceva timp m-au sunat sa imi spuna ca i-a iesit rezultatul de la exudatul faringian si ca are pseudomonas - Partea naspa este ca am facut analiza acum 1 luna, si ale a de la Medical city mi-au spus ca ma suna sa imi spuna daca este pozitiv, iar daca nu ma anunta s anu imi fac griji...idioatele, auzi rezultat dupa o luna. Sper sa nu apara complicatii din cauza vaccinului

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Eu de regula am o punga in masina cu tot ce am nevoie, scutec pt schimbat, pampersi si servetele....nu stiu cand si cu ce ocazia am luato,azi am avut nevoie...pas, se mai intampla.

Gata merg si eu la nani.......

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput