Gogosi bestiale - reteta
Raspunsuri - Pagina 3
Deianira spune:
Nu trebuia sa citesc eu subiectul asta. Acuma am de lucru .
Deianira spune:
Le-am facut si eu. Am pus cam dupa ochi ingredientele, dar au iesit bune .
p.s. nu mi-a placut ca ieseau ca niste obiecte neidentificate asa ca am apelat la "aparatul" de aranjat crema frumos pe tort si am facut melcisori .
Stefanna spune:
Sal'tare popor de gospodine... eu nu am nimic cu gogosile voastre, chiar vroiam si eu sa fac fetei, insa mie mi-a iesit ceva ce arata crocant la suprafata si crud in interior.... stiti cumva un remediu pt repetenti ca mine?! Vreo sugestie ceva, ca poate oi avea curaj mai pe seara sa repet figura, si taaaaaaaaaare as vrea sa ramana pe masa si sa nu ajunga la cos iarasi.Si cine se incumeta sa imi explice, sa o faca ca pt cel mai mare prost, ca eu sint un antitalent desavarsit.
Adela P spune:
Stefanna, poate intradevar aveai focul prea tare, eu il pun la mediu si fac gogosile micute. In mijloc sunt intr-adevar moi, dar nu crude, ceva in genul lui "honey cruler" de la Tim Hortons dar mai bune ca alea de la aroma de lamaie.
Deianira, buna ideea cu tehnica ta melcisori!!
Stefanna spune:
saru-mana fetele... deja azi nu mai apuc sa fac, dar maien seara voi incerca iarasi.Sper sa iasa.Va tin oricum la curent.
Week-end placut tutror
vl-ad spune:
daca pun si niste zahar in compozitie are ceva?
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
Deianira spune:
Mai bine presari un pic de zahar dupa ce sunt gata daca simti nevoia, ele sunt destul de dulci asa .
Carmi spune:
Eu am facut chiar aseara, si azi gasesc subiectul asta. Am reteta tot de pe dc, insa la mine e si cu 4 lingurite de zahar. Aseara am uitat sa pun zahar, mi-am amintit cand mai aveam cam jumatate din compozitie si am pus doar doua lg. Alor mei li s-au parut mai bune cele cu zahar in compozitie. Oricum, sunt super si fff usor de facut.
Carmi si Fabiano-om-mare, ca papa:D (20.10.05)
principe spune:
Fetelor,ma facut si eu compozitia,am prajit cateva dar,sug prea mult ulei(noi suntem mai dietetici) asa ca am facut clatite americane din compozitie...ff bune au iesit.le-am pus deasupra rondele de banana si dulceata de cirese amare.
Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i