ALDARA
A folosit cineva aceasta crema impotriva condiloamelor?
In cat timp a fost eficienta? Au reaparut condiloamele dupa tratamentul cu aldara?
Din cate stiu nu se gaseste la noi, dar pe comanda e in jur de 200 euro. Merita sa o cumpar? Adica daca tot dau un ban sa merite.
Astept parerile celor care au folosit-o.
Fetita mea, 3 ani si doua luni:' Esti o dragoste minunata de coscolata(ciocolata)!
Through a childs eyes:" Dear God, Thank u for the baby brother, but what i prayed for, was a puppy."
Raspunsuri
matildasep spune:
Eu vorbesc, eu ma aud...
Fetita mea, 3 ani si doua luni:' Esti o dragoste minunata de coscolata(ciocolata)!
Through a childs eyes:" Dear God, Thank u for the baby brother, but what i prayed for, was a puppy."
gabriella1 spune:
ma faci sa zambesc... ti-as spune ,dar uite ca n-am folosit niciodata.
Dar stai linistita, tot iti apare un raspuns, un sfat!
o zi frumoasa !
www.hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/" target="_blank">Acceleratorul de particule (LHC) a distrus deja lumea?
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
ajutati-l pe Bogdanel!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114245
energy79 spune:
Draga mea,iti raspund eu,cu putina intarziere ce-i drept dar acum am vazut subiectul..
Crema ALDARA este nu foarte buna ci EXTRAORDINARA!!!iti spun din proprie experienta.se poate folosi direct pe condiloame daca sunt mici si putine si le arde si in timp vor cadea sau ,cum am facut eu,si cred ca este mai eficient,se ard intai condiloamele(chimic cu o solutie dar nu mai stiu numele)si apoi am pus aldara.este de fapt pt imunizarea zonei.chiar daca vor regenera,acolo unde ai pus aldara nu iti mai apar.
nu este atat de scumpa,este 100 euro cutia,au am luat doua desi pe a doua nu am terminat-o.intr-adevar nu se gaseste in romania,nu am idee de ce.
daca mai ai intrebari iti raspund cu placere.
http://i19.tinypic.com/87kqdcg.jpg
matildasep spune:
Citat: |
citat din mesajul lui energy79 Draga mea,iti raspund eu,cu putina intarziere ce-i drept dar acum am vazut subiectul.. Crema ALDARA este nu foarte buna ci EXTRAORDINARA!!!iti spun din proprie experienta.se poate folosi direct pe condiloame daca sunt mici si putine si le arde si in timp vor cadea sau ,cum am facut eu,si cred ca este mai eficient,se ard intai condiloamele(chimic cu o solutie dar nu mai stiu numele)si apoi am pus aldara.este de fapt pt imunizarea zonei.chiar daca vor regenera,acolo unde ai pus aldara nu iti mai apar. nu este atat de scumpa,este 100 euro cutia,au am luat doua desi pe a doua nu am terminat-o.intr-adevar nu se gaseste in romania,nu am idee de ce. daca mai ai intrebari iti raspund cu placere. http://i19.tinypic.com/87kqdcg.jpg |
Multumesc pt. raspuns. Am cumparat deja o cutie de la cineva care nu a mai folosit*o si am sa incep sa o aplic, desi nu am decat 2 condiloame, cred ca asta este, ca altceva nu se potriveste descrierii. Desi am facut un test adn- hpv , care mi-a iesit negativ, se pare ca nu a fost bun, si va trebui sa-l repet.
Am citit multe pe net si am inteles ca pt. interior e bun ceaiul de pelin. Tu l-ai incercat? si bineinteles si pastile pt.imunitate.
energy79 spune:
o sa te "avertizez" de la inceput ca s-ar putea sa nu cada condiloamele numai cu aceasta crema.este mai mult pt imunizarea locala.ca s acada cred ca ar trebui un tratament indelungat,cel putin 3-4 luni.de ce zici ca ai impresia ca sunt condiloame?nu ai fost la medic?nu le-a diagnosticat??
mi-am adus aminte,eu am aplicat Condyline,este o solutie care arde,se aplica strict pe condilom,mi se pare ca de 3 ori pe sapt,nu mai stiu(este scrisa schema in prospect).cand a trebuit sa aplic a treia oara,cazusera deja.(imi aplicam singura,f atenta sa nu ating pielea din jur)abia apoi am pus aldara.si nu au mai recidivat.sotul meu a pus aldara direct pe condiloame si nu s-au ars,apoi le-a cauterizat si a revenit cu crema.
la interior de ce sa folosesti ceai de pelin?preventiv?sau ai condiloame??ai facut colposcopie si le-ai descoperit sau cum?
eu nu te sfatuiesc sa folosesti dupa ureche ceaiul de pelin ca iti vei distruge flora vaginala si dai in altele.
Eu am fost la 3 medici cxare ziceau ca nu am in vagin nimic,desi nu imi faceau coposcopie,si normal ca nu puteau sa spuna exact.abia cel de-al treilea mi-a facut si le-a descoperit.eu am avut 3-4 f mici,cat gamalia de ac.am pus acid acetic(mergeam la cabinet si mi se aplica in fiecare zi)trebuie multa atentie pt ca arde pilea din jur.a fost suficient,au cazut.
si bineinteles tratament de imunizare,eu am facut cu isoprinosine,am luat 3 luni parca..nu mai stiu.
matildasep spune:
Am fost la dr. pt.cauterizare rana, si dupa mi-au aparut aceste cosulete la intrarea in vagin, care nu cred sa fie altceva, mai ales ca papanicolau mi-a iesit III cu suspectare de hpv.
in int. nu stiu daca am, dar daca sunt in*afara cred ca pot fi si inauntru, de*asta vreau sa fac spalaturi cu pelin, am inteles ca e bun.
energy79 spune:
draga mea,eu zic sa te mai duci odata la medic,sa fii sigura ca acele cosulete sunt condiloame si sa iti faca o colposcopie sa vada daca ai in interior.ceaiul de pelin nu stiu cat e de bun,insa din experienta mea,nu se duc asa usor cu niste spalaturi(pana sa gasesc un medic bun si combinatia asta de tratament mi-au recidivat de 3 ori)plus ca poti face vreo vagintita ceva,si vor fi mai greu de tratat impreuna.eu stiu ca ceaiul de pelin este bun pt cauterizare,poate pt rana ta e bun,dar pt condiloame nu cred sa aiba vreun efect.si sa stii ca nu e neaparat nevoie sa ai la interior..
de regula,radacinile care dau rana pe col nu provoaca si condiloame,din cate am citit au,acum cativa ani cand mi s-a intamplat m-am informat super mult.este insa posibil sa fii infectata cu 2 radacini diferite.de-aia ar trebui sa mai faci odata testul ADN HPV si neaparat o colposcopie!
multa sanatate si nu uita,tratamentele nu se fac dupa ureche,poti inrautati situatia!!
matildasep spune:
Multumesc, energy, pt. sfaturi, peste 2 luni trebuie sa fac colposcopie in urma cauterizarii, mai devreme nu-mi va face sigur, si atunci voi vedea ce se intampla. am sa pastrez cutia pana atunci, mai ales ca acum mi se pare ca nu mai sunt, cel putin nu ma mai jeneaza ca acum o saptamana, cand am cumparat-o mai mult in disperare.