Redoutistele fidele Laredoute.fr (139)
Raspunsuri - Pagina 6
Brigit spune:
Miki sa stii ca acum imi dau seama ca puteam profita asa mult de pe urma adresei mele de mess ...da nu mi-a dat pan cap
Mama lu' Aleeeeex- adica Laura - daca te-ai uitat pe pozele mele cred ca ai recunoscut o grama de tinute redoutiste
Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">
diotima spune:
Primit colet din 5/10, ajuns de joi la posta, desi avizu a venit de abia ieri
www.laredoute.fr/vente-bottes-lacees.aspx?productid=324111975&documentid=346108&single=false&categoryid=32411661" target="_blank">cizme piele moale, comode, multumita
www.laredoute.fr/vente-chemisier-soie-la-redoute-creation.aspx?productid=324143617&documentid=201208&single=false&categoryid=22904632" target="_blank">camasa matase la fel de multumita
www.laredoute.fr/vente-pull-enfant-garcon-col-camionneur-prix-mini.aspx?productid=324140254&documentid=201208&single=false&categoryid=48904362" target="_blank">pull pitic haios
www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=22922436&productid=324140201&documentid=201208" target="_blank">sous-pull sa mearga cu puloverul de mai sus, si astea ok.
Acu am vazut ca e dispo rochia pe care o vreau de multa vreme www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8037558&SizeCode=00038&Quantity=1&PersText=&ItemId=3&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">rochie , dar nu stiu ce sa mai comand ca sa u vina in punga. Si de asemenea, vreun cod care s-o reduca are cineva? ca parca 200ron pe ea e cam mult
Multam
Edit: Am pus codul cu trench-ul, dar imi zice ca nu e dispo, si nici nu reduce nimic
In asteptarea ultimei comenzi LR.fr...
Yannis
Brigit spune:
Diotima pentru colectia A/H am primit pe factura ultimei comenzi cod
77763 - reduce 40% dintr-un articol pret-a-porter si 35 % pe restul comenzii. Fara mini, roge, vert.
Mai am si codul ala cu trenciul care reduce si 15 euro si scade si face livrarea 2 e, variantele mele sunt :
Code offre spéciale
taille 38/40 28738
taille 42/44 28541
taille 46/48 28568
Dar mergea doar pt 46/48, restul erau indisponibile, eu l-am pus pe-ala ca de fapt reducerea ma interesa nu trenciul
Edit: am probat 77763, e OK, merge, o reduce de la 49 la 29, nu cred ca e personalizat ca a venit pe factura cum ziceam
Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">
miki68 spune:
M-au sufocat astia cu ofertelor de poseta neagra platicoasa! Acu am primit si eu iar oferta. Au astia stoc de posete d'astea si trenciuri, la greu!
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Jasmine spune:
Giova,trenchul e disponibil abia peste 3 saptamani,deci nu poti sa dai comanda.Am descoperit si eu aseara,cand ma hotarasem sa folosesc faimosul cod cu -16 euro si cadou trench.
Mai spuneti o data,va rog : la pantofii aia Camper,pe ce culoare e calapodul pt un picior mai lat?Parca a scris Clau in capitolul trecut,dare ram la birou si citeam in diagonala.
13+
diotima spune:
Citat: |
citat din mesajul lui april16 Diotima pentru colectia A/H am primit pe factura ultimei comenzi cod 77763 - reduce 40% dintr-un articol pret-a-porter si 35 % pe restul comenzii. Fara mini, roge, vert. Mai am si codul ala cu trenciul care reduce si 15 euro si scade si face livrarea 2 e, variantele mele sunt : Code offre spéciale taille 38/40 28738 taille 42/44 28541 taille 46/48 28568 Dar mergea doar pt 46/48, restul erau indisponibile, eu l-am pus pe-ala ca de fapt reducerea ma interesa nu trenciul |
April, mersi mult , eu am primit coletul de azi fara factura, asa mi l-a adus omu acasa...cert e ca punand codul de la tine, imi reduce rochia cu 20E . Codul cu trench-ul nu-l ia, indif de marime.
Acu, nu stiu ce sa fac, daca mai pun o geanta, asta http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5287227&SizeCode=99999&Quantity=1&PersText=&ItemId=2&Mode=Update&Single=true&ksource=-1, care e oricum redusa la 39, oare o veni punga sau colet ?
In asteptarea ultimei comenzi LR.fr...
Yannis
aissa spune:
Deci buna seara! Calicelor, cum ati vrut voi sa tineti informatia doar pe contul secret si n-at dat parola ntz, ntz!
Acum io spun drept, cred ca-s printre primele care mi-am facut "cont" la lr.ro ca daca va amintiti atunci cand am primit noi informatia eu am intrat si am completat acolo, apoi, cand atin incercat si voi, mai multe, nu mai aparea formularul. Asa ca v-am spart, io iau kkdoul prima, da? Apuma, sincer, ma codesc ce sa comand, fusta aia mult prea minunata nu cred, sincer, ca se aseaza la masura 50 (in caz ca s-o exista) da acum o sa o comand si 36 numai sa o iau caasa afacere as putea mai rar sa inchei.
Mda, si eu mi-am facut ziua cu ce am citit azi.
Va pup....si va urmaresc ca momentan nu am inca ce sa astept.
Jasmine spune:
Pt fetele care n-au mai prins lenjeria cu vacuta Marguerite :
http://www.laredoute.fr/vente-housse-de-couette-le-plancher-des-vaches-andree-prigent.aspx?productid=324118758&documentid=201208&single=true
E foarte frumoasa si asta,dar e scumpa rau.S-ar putea sa merite,totusi...
13+
miki68 spune:
So, aissa eu zic ca totusi sa astepti ceva, cum ar fi vremuri mai bune (aka economie infloritoare)
Jas eu cu lenjeria Marguerite stric orzu pe gaste (aka dau banii de pomana). Btw, ce mai face micuta Margot?(nah, ca i-am gasit si nume lu' fiica-ta, pentru ca am hotarat ca e fata, da?). Ceva obiectii?
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
unboticutz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diotima Acu am vazut ca e dispo rochia pe care o vreau de multa vreme www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8037558&SizeCode=00038&Quantity=1&PersText=&ItemId=3&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">rochie , dar nu stiu ce sa mai comand ca sa u vina in punga. Si de asemenea, vreun cod care s-o reduca are cineva? ca parca 200ron pe ea e cam mult Multam In asteptarea ultimei comenzi LR.fr... Yannis |
incearca 68446 (l-am gasit la mes offres speciales la mine-n cont ). mie mi-o reduce la 29.99
sa nu-i uitam!