Redoutistele fidele Laredoute.fr (139)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui anne16

Citat:
citat din mesajul lui Jasmine

Citat:
citat din mesajul lui canda_h

In caz ca mai pregatiti comenzi va recomand:

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5255864&SizeCode=99999&Quantity=1&PersText=&ItemId=8&Mode=Update&Single=true&ksource=-1

e super pentru muffins!

Ochisem si eu chestia asta dar n-am comandat-o pt ca n-am facut niciodata asa ceva.Ai si o reteta buna,verificata?

13+

gasesti pe culinar o gramada

gasesc Anne,dar eu vreau o reteta verificata,sa nu dau chix la prima incercare,ca sa nu ma demotivez

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Votat si pupat la voi, am un cos plin de cateva zile si timp deloc sa finalizez comanda, deja imi dispar produsele.

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

Desi sunt abia la pg 1 cu cititul nu pot sa nu ma abtin: profesoara Daniela asa gandeste de obicei sau e undercover?

Mi-e mila de elevii ei...cred ca stau in

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Cine-i domle romilaraluca? Imi cere s-o accept in lista mea de mess, da' nu stiu despre cine-i vorba. Daca-i cineva de aici, sa-mi dea pm.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

Buna seara redoutiste.

Recunosc ca si eu tot tot oaia ratacita sunt sau mai bine spus absenta.
Azi am primit o comanda cu paltonasul asta http://www.laredoute.fr/vente-manteau.aspx?productid=324143291&documentid=201208&single=false&categoryid=22906988 - f. frumos, mai lung decat in poza, luat cu un cod de 50% reducere.

Dupa ce am venit de la posta am votat subiectul si imediat (ca un semn) primesc urmatorul mesaj de la Sabine
Hi,

With reference to your order online on October 8th, I am writing to inform you that the shipping has been cancelled because payment was on delivery. I reemitted the credit note of 3,98 €. I suggest you replace your order online by specifing the offer code 19372 you used and by indicating the credit note of 9,12 € which number is xxxxxxxx with the coordinates of your credit card. At the end of your order, safeguard it and leave me a message in order I can valid it.

Acum prima parte am inteles-o da` nu prea pricep ce trebuie sa fac.
V-as ramane recunoscatoare daca ma puteti ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

Citat:
citat din mesajul lui anne16

Citat:
citat din mesajul lui mama_lui_alex

anne..cum faceti de puneti chestia asta asa?!?..ca ma tot straduiesc si nu-mi iese..??

dau clic pe ce primes pe mail si dupa aceea copiez

ce naiba..pe mine ma arunca pe prima pagina lr.fr??!!
perseverez..perseverez...acum..la spartul targului..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeeam spune:

meritati toate voturile de 5 stele!suntem multe ,multe...doar cititoare.. dar care am invatat sa cumparam de pe lr.fr datorita voua!!
de-alde "daniele" nu merita atentia voastra!ramaneti asa cum sunteti.."spumoase"in vorba si in duh!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jasmine

ia dezvolta putin chestia asta,please;poate iau si eu tava aia minunata.

13+

cine..io?!
hai mai,..aia clasica..
-4 oua (separate albusuri si batute spuma+4 linguri zahar, galbenusuri frecate cu un praf sare si 4 linguri ulei), amestecate astea 2..
- si apoi 4 linguri de faina..
e regula 4..4..4...sau..3..3..3..sau cate vrei..pana la 6 (din 6 ies 2 tavi de pandispan..ca sa-ti faci idee)
apoi ori cacao..pt. culoare + bucatele de cioco..sau ramane alba cu bucatele de caise confiate..sau rahat..sau stafide..cel mai cool ies cu smochine+curmale (dar nu'i plac lu' feciora'miu)

PS - eu n-am nebunie din aia de tava..le fac in forme mici de tarta..si sa vezi ce frumos e sa e cureti dupa aceea..(caci evident niciodata n-am hartie cerata in casa)...:)

Eu in we fac gogosi dementiale..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eli30 spune:

Buna, fetelor!

Am facut si eu azi o (poate)ultima comanda, mi-am luat pantofii sport aceia de la Nike laudati de voi!

Am pus codul pentru cort Snoopy, cum e? Il aveti? E pe undeva vreo poza? Multumesc!

P.S. -Cu siguranta nu voi comanda NIMIC de pe laredoute.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Kokyi, na ca avusesi dreptate, mai e pana terminam capitolul si s-au strans 46 de voturi.

Sincer eu as vrea sa fie mult mai multe fetele care vor da un vot de blam redutilor romani, de altfel sper ca daca tot e sa ne "loveasca", macar chestia asta sa ne uneasca. Nu de alta da' nici vara trecuta nu mai spera nimeni ca se mai poate face ceva cu LR-ul. Si iaca-am dat o gramada de comenzi de atunci!

pentru fetele care si-au facut curaj sa ne scrie si sa voteze subiectul redoutist!

Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">

Mergi la inceput