Redoutistele fidele Laredoute.fr (139)
Raspunsuri - Pagina 15
anne16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Jasmine
Ochisem si eu chestia asta dar n-am comandat-o pt ca n-am facut niciodata asa ceva.Ai si o reteta buna,verificata? 13+ |
gasesti pe culinar o gramada
iriss27 spune:
v-am votat si eu, sper sa imi spuneti si mie cand capatati cadoul dupa LR.ro
si ca tot veni vorba de cadouri, nu mai are nimeni un fdp0? sau a primit cineva sacul de dormit pt copii? e de toamna sau de iarna?
Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)
anne16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mama_lui_alex anne..cum faceti de puneti chestia asta asa?!?..ca ma tot straduiesc si nu-mi iese..?? |
dau clic pe ce primes pe mail si dupa aceea copiez
Micaela06 spune:
Buna, eu sunt cea cu zero mesaje dar cu un vot. V-am descoperit din primavara cand m-am inscris pe DC deoarece eram . Acum am un o fetita de 4 luni, imbracata cu hainute de pe lr . Va citesc atunci cand bb imi da voie. Imi pare rau ca ies din 'barlog' tocmai acum pe final. Oricum am bagat o comanda cu hainute de craciun
mirunajr spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Graviduta
Mai, Clau, eu cred ca, scuzati cacofonia, copiii tai au intrat pe forum, au citit postarea danielei si au decis sa-si exprime opinia mai plastic. Unul dintre conturile mele s-a dus naibii. Nu ma mai lasa deloc sa intru in cos. O sa incerc diseara si de-acasa. Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007) |
anne16 spune:
citat din mesajul lui Micaela06 Buna, eu sunt cea cu zero mesaje dar cu un vot. V-am descoperit din primavara cand m-am inscris pe DC deoarece eram . Acum am un o fetita de 4 luni, imbracata cu hainute de pe lr . Va citesc atunci cand bb imi da voie. Imi pare rau ca ies din 'barlog' tocmai acum pe final. Oricum am bagat o comanda cu hainute de craciun |
multumim
Jasmine spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui mama_lui_alex
Si reteta?..ca bine zice Jasmine! ( eu la muffins fac aluat de pandispan..cu bucatele de cioco..sau cu bucatele e rahat/fructe confiate, etc) |
ia dezvolta putin chestia asta,please;poate iau si eu tava aia minunata.
13+
Jasmine spune:
citat din mesajul lui Graviduta Unul dintre conturile mele s-a dus naibii. Nu ma mai lasa deloc sa intru in cos. O sa incerc diseara si de-acasa. |
Eu am avut un cont blocat asa 2 saptamani.Am scris pe site si draga de Sabine mi-a raspuns ca ea nu poate face nimic,sa mai incerc.Am incercat zilnic si abia azi am putut intra sa vad cosul fara sa-mi apara acel obsesiv "Desole...".
13+
miki68 spune:
Imi place chestia cu votul! O vad ca un recensamant al redoutistelor (bineinteles, cu exceptia personajului din cauza caruia ultima steluta e "ciobita")
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
nushulica spune:
votat si eu cu "proiectu'"in brate
si ma duc sa mai bag o comanda...ultima sper
Mamica de bobocel David-Mihai(24.09.2008)