Redoutistele fidele Laredoute.fr (139)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Cele care apar la voturi sper ca va asteptati sa primiti PM cu injuraturile de rigoare

Am primit ieri colet din 11.10....culmea nu f.voluminos (6.5kg),iar jucaria din comanda se pare ca v-a veni cu alt colet(apare in suivi), cred ca era prea voluminoasa ...
Am avut o mare de tricouri si maieuri,cateva bermude ,o camasa si cadou o geanta ....o sa incerc sa pun link cu ce e mai deosebit si merita...

Iulia mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Kokiy, crezi?

Am votat si eu acum subiectul, ce, io sa nu primesc ?

Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

S-au strans deja 14 voturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui Graviduta

Citat:
citat din mesajul lui Jasmine

Pt fetele care n-au mai prins lenjeria cu vacuta Marguerite :

http://www.laredoute.fr/vente-housse-de-couette-le-plancher-des-vaches-andree-prigent.aspx?productid=324118758&documentid=201208&single=true

E foarte frumoasa si asta,dar e scumpa rau.S-ar putea sa merite,totusi...

13+

Jasmine, bine ca ai pus linkul, ca ma facusesi curioasa cum arata lenjeria asta. Chiar ca e misto. Si, oricum, cred ca e mai ieftina decat un tratament de infertilitate , daca e sa ne incredem in puterile ei .

asta e alta;cea cu efect de arata asa :

http://www.laredoute.fr/vente-taie-de-traversin.aspx?productid=324054580&documentid=556008&single=false&categoryid=36806565

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

nu stiu cum e la voi da mie imi merge DC-ul ca naiba.

I-o fi dat hackeritza de cap si astuia, mai stii ...

Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Hello ladies, azi am dat ultima comanda, asa, de adio. Am luat niste botine din colectia noua, reduse bineinteles cu un cod: http://www.laredoute.fr/vente-boots-cuir-patine-active-wear.aspx?productid=324148200&documentid=201208&single=false&categoryid=41562830 - le-am luat pe maro ca doar asa erau disponibile. Tot azi m-am uitat in suivi sa vad ce colete mai astept si am avut surpriza sa constat ca mi-au impartit o comanda f. mica in doua colete: un joc video si separat cadoul. Si eu care bagasem cod de cadou ca sa mai umflu comanda! Parca vad ca primesc doar nenorocirea de cadou - 4 pahare - iar CD-ul meu se pierde pe drum.

Andrei
Vacanta 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

17 voturi de 5 ***** Pacat ca nu pot evalua si eu subiectul. Cred ca niciodata nu a mai fost atat de votat! Asta da solidaritate!

PS. Cred ca e nasol sa fii tu singur impotriva "lumii" si sa mai si crezi ca ai dreptate!

Mergi la inceput

www.laredoute.fr/vente-bermuda-enfant-garcon-morpho-etroite-okaou.aspx?productid=324130679&documentid=207608&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=1" target="_blank">Bermuda enfant - sunt f.frumos lucrati si au material f. bun,rezistent
www.laredoute.fr/vente-polo-ado-fille-tunisien-prix-mini.aspx?productid=324131000&documentid=207608&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16&prodcolor=2" target="_blank"> Polo file -finut,daca mai apuc iau si pe alb
www.laredoute.fr/vente-lot-de-2-t-shirts-manches-courtes-la-redoute-les-essentiels.aspx?productid=324112701&documentid=482608&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=4" target="_blank">T-shirt file -finute ,am luat pe parme+blanc
www.laredoute.fr/vente-lot-de-2-t-shirts-tunique.aspx?productid=324130973&documentid=482608&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=1" target="_blank">T-shirt file - material finut,lungi peste fundulet,am luat vert+ violet,au aceeasi culoare ca in poza
www.laredoute.fr/vente-short-jupette-enfant-fille-okaou.aspx?productid=324113844&documentid=207608&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=2" target="_blank"> Short jupette -am luat kaki si sunt naspa,atat materialul cat si culoarea
www.laredoute.fr/vente-robe-enfant-fille-prix-mini.aspx?productid=324130733&documentid=207608&categoryid=0&single=&hasnext=0&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=1" target="_blank"> Robe file -arata bine,usoara si lunga peste genunchi
www.laredoute.fr/vente-petite-veste-en-velours-cotele.aspx?productid=324086860&documentid=346108&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=4" target="_blank">Veste file am luat pe taupe,f finut,dar atentie la masuri...am luat 132 si ii e bun acum la 7 ani
www.laredoute.fr/vente-pantacourt-enfant-fille-morpho-standard-okaou.aspx?productid=324130368&documentid=207608&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=2" target="_blank"> Pantacourt file -isi merita banii ,e f. finut

Geanta cadou "Palladium" care este din textil ,nu pute,dar fosneste ingrozitor

Mergi la inceput

Eu fac pariu ca pana ajungem la pag.20-21 se strang peste 50 voturi ...care dai mai mult?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

helauuuu, ce votati bre aici??? iar am ramas in urma...

Mergi la inceput