Redoutistele fidele Laredoute.fr (139)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui april16

Neatza la prinz!

Nu m-ar mira sa vina cineva sa spuna ca adevaratul motiv e ca murim de ciuda ca nu am facut noi franciza romaneasca si acuma incercam sa dam cu pietre in romanasi ca vrem sa le furam business-ul.

Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">

Acum vii cu aceasta idee?
Puteam sa o facem
Ne ramaneau si noua hainele gratis

PS: buna ziua, multumesc pt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Clau, vrei sa iti spun cum explic lr.be, lr.sp, lr.gr si toate celelalte?

ABUZ- da- ai citit bine.

Cetatenii europeni nu isi cunosc drepturile si ca urmare ei profita de treaba asta.Lucrul asta e cunoscut la nivel de protectia consumatorului european si te asigur ca vor lua masuri. Asta e un citat din madame K :

Large businesses often sell across the Union but in a fragmented way. Some take advantage of borders to price discriminate across the EU

Iar in al doilea rand: existenta unor alternative viabile pe piata online /sau nu din tarile respective, astfel incat alora sa "li se rupa" daca ii lasa sau nu frantujii sa cumpere de la ei. Fii convinsa ca nu exista fan-club LR in tarile cu pricina, ca au ei destule variante mai bune.

Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Citat:
citat din mesajul lui camelia_daniela

Neatza!!!
Mai, ati vazut ca subiectul nostru are 1 vot???
Da' ati vazut de la cine????

nu observasem. ce tare! razbunarea arma...

multumim

PS: cum se voteaza? ca sa pun si eu unul, pt ca mi-ati inveselit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dari_Scumpi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jasmine

Citat:
citat din mesajul lui Dari_Scumpi

are cineva vreun anunt de la lr.fr, oficial sa zicem, referitor la sistarea livrarilor incepand cu o anumita data?

NU

13+

Mersici, Jas ! Pai eu zic sa-i dam inainte cu comenzile tare de tot pana ni se taie macaroana !

Hai ca va las acum, ca am de spart vreo 10.000 de euro pe "minunatul" site laredoute.ro!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jasmine

Pt fetele care n-au mai prins lenjeria cu vacuta Marguerite :

http://www.laredoute.fr/vente-housse-de-couette-le-plancher-des-vaches-andree-prigent.aspx?productid=324118758&documentid=201208&single=true

E foarte frumoasa si asta,dar e scumpa rau.S-ar putea sa merite,totusi...

13+

Jasmine, bine ca ai pus linkul, ca ma facusesi curioasa cum arata lenjeria asta. Chiar ca e misto. Si, oricum, cred ca e mai ieftina decat un tratament de infertilitate , daca e sa ne incredem in puterile ei .

Eu am pus niste jucarii in cos, dar nu ma lasa sa vad cosul, apare pagina cu desoleul. La voi merge?

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dari_Scumpi spune:

La mine da.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Citat:
citat din mesajul lui anne16

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Citat:
citat din mesajul lui camelia_daniela

Neatza!!!
Mai, ati vazut ca subiectul nostru are 1 vot???
Da' ati vazut de la cine????

nu observasem. ce tare! razbunarea arma...

multumim

PS: cum se voteaza? ca sa pun si eu unul, pt ca mi-ati inveselit

intre bannerul Pampers si mesajele noastre ai o casuta cu evalueaza subiect. acolo dai nota pe care o vrei subiectului.

am votat si eu sa echilibrez putin balanta.

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diotima spune:

Am votat si eu

In asteptarea ultimei comenzi LR.fr...
Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarmisa77 spune:

Fetele, tocmai am intrat pe laredoute.fr si mi-a aparut o fereastra in care eram intrebata daca vreau sa raspund la un chestionar. Am completat chestionarul despre site, dar in campurile cu comentarii am profitat sa spun ca nu voi mai comanda de pe fr fiindca nu vom mai putea din cauza celor din ro care au preturi duble si nici nu voi mai putea sa recomand acest site prietenilor, fiindca nu pot face comenzi la preturi decente, drept pt care voi face cumparaturile online de pe alte site-uri din afara care livreaza in romania.

Asa ca, daca aveti timp spuneti-va si voi off-ul chiar daca tema chestionarului este alta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut fetele!

Am votat si io subiectul...nu de alta, dar m-ati salvat de la multe tzepe pe LR

In asteptarea comenzii din 4.10 ...probabil ultima ...ca sotu ia sal in 5!

Mergi la inceput