Nou stil de viata (232)
Raspunsuri - Pagina 19
roxana1974 spune:
Buna seara dragelor!
Nu demult am venit acasa, am fost cu prieteni buni la restaurant. Nu mi-am batut joc de mine, am avut acum seara un file cu sos de rosii cherry si o bucata de piadina, dar am mancat haotic toata ziua...tre sa incerc sa-mi pun meniul de azi...
- un mar + o banana mica
- cafea
- 1 iaurt (165 grame cu 20 gr de cereale inauntru, dar fara zahar)
- 1 ciocolatica merci
- cam 200 gr de lasagna facuta de mine, mai light asa, cu pui si ciuperci...+ salata de varza
- file de peste + sos rosii cherry cam 200 de grame, piadina
- cateva inghitituri de vin rosu...
Vikinga, special pentru tine, cu multumirile de rigoare ca ai apreciat mesajul meu tembel ,iti arat in poze mai noi cu mine ca sa vezi ca e adevarat ce zic:
poze noi cu mine
sper sa fie corecta calea...o sa ma chinui sa fac un smart tag mai incolo...Vik, am pus 2 poze de la un kef de la sfarsit de 2007, dar exact asa arat acum fizic, fiindca jeanshii aia imi sunt reper...poza "la copac" e facuta de Delidana, acum cand a fost la Cluj
Va las aici, voi intra maine seara si am sa scriu mai mult. Acum sun obo si inca necajita ca programul meu nu mi-a permis ieri azi si nu-mi permite nici maine si nici poimaine sa merg la sport. Asta ma deprima cumplit in momentele astea in care am mancat aiurea. De-as putea sa-i ascult Vikingai sfatul si sa ma abtin de dragul zilelor de chin...totusi sper sa nu pun 3 kile inapoi in o saptamana...nasol e ca am pus un cm pe sold...
va pup si ne revedem in curand!
roxana1974 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danielag Roxa, ce s-a intamplat cu ambatzul nostru? Hai sa ne mobilizam cumva! |
Hai! pe bune! ne dam reciproc pe cocoasha daca mai facem, ok? si promit, promit ca de duminica dimi merg iar la sala, ca numai de atunci pot si nici nu mai mananc prostii. Ah, era sa uit, am primit imprumut cartea "Frantuzoaicele nu se ingrasa" si jur, ma inspira!
puskin spune:
Buna seara,
Sunt cam obosita azi, am avut o zi grea.
Vikinga, eu vreau sa scap de cele 10kg pana la 1 martie, adica am la dispozitie 4 luni. Vreau sa ma mentin in jur de 1500 de calorii/zi. Sportul vreau sa fie combinatie de alergat+greutati pentru ca vreau sa scap de niste grasime de pe coapse+fese ( aripioare).
Danielag, o sa incerc sa scriu zilnic meniurile cu totalul de calorii.
Meniul de azi ( am fost la o conferinta, deci am mancat ce s-a putut):
8.00- 1 ou fiert, 20g branza, cateva rosii cherry, 2 ridichi, 1 iaurt mic
11.30 - 50g cascaval afumat
13.00 - rulou din piept de pui(cam 200g) cu salata asortata (varza, rosii, ardei, castraveti)
17.00 - 1 ciorchine de struguri, 1 para medie
20.30 - cam 200g file de crap, plus alte carnuri de porc ( o jumatate de carnat, ureche de porc)
Total astazi : probabil in jur de 1700 de calorii, da' nu-i bai ca ieri am reusit performanta sa nu prea mananc decat 1100.
Somn usor,
Ruxandra
tumpi spune:
Buna seara fete frumoase
Roxa, mai poti sa scrii odata reteta de supa de praz?
Daniela, merci, am citit.
Liris,felicitari si sarcina usoara.
Claudia,de ajuns in tara nu am cum,asa ca ramane doar sa fac procura sau sa il fac aici.
Gusta
Ma chinui de vreo ora sa scriu mesajul asta,tot apare ceva,asa ca toate ideiile si gandurile mi-au fugit,dar in schimb mi-a sosit somnul, asa ca ma retrag si apar maine la cafea,sper sa nu mai dorm asa mult,mai ales ca dimineata am treaba.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
vikinga spune:
Roxa bravo! Imi plac fetele fara inhibitii, viata e prea scurta pt complexe din astea:) Esti super heissssssssss cum ar zice nemtii, aoleo aici in nord printre blonzi spalaciti, una mai brunetica cu popou voluptos si sexy ar prinde la maxim! Tu ziceai ca esti mai inalta ca mine, dar din tabel vad ca esti cu 1 cm mai mica, oricum din poze parem cam la fel, la inaltime ma refer. Uite daca vrei, pe pm putem sa ne schimbam niste masuri, aia din talie nu o dau nici sotzului, dar pe la picior asa am putea sa vedem. Pt ca e posibil sa fii fixata pe cel popou si coapse, si daca ai vedea ca esti la fel sau mai slaba ca de ex decit mine-pt ca din poze ai zis ca par mai slaba-, ai putea sa te evaluezi nu asa de aspru. Arati excelent, popoul nu e asa mare sa fim serioase, ai o constructie mai feminina atita tot. Si te felicit ca esti focusata pe sport. Pt ca at cind o greutate aproximativ ideala e atinsa dar totusi ramin nemultumiri, e clar ca numai sportul le poate modela. Hei mi-ar place sa facem un party impreuna. Uite si miine si poimine avem aici pe insula cite ceva, nu ai vreun drum prin nordul germaniei? Iarna incep petrecerile bastinasilor si mai ales balurile:). Sper anul asta sa incap in ceva deosebit, ce mi-am dorit anul trecut.Zuzi nu mai zi de album de ingrasare, da-l uitarii. Hai tine-te pe drumul asta si ai s avezi ca mai multe satisfactii iti aduc o silueta frumusica si sentimetul ca esti usoara, decit mincarea. Merita efortul! Uite pina la Craciun cind iti propusesei o rochitica draguta, ai timp de un album unde se vor vedea schimbarile.Puskin, 10 kg in 5 luni e f bine. Bravo! Bravo pt ecilibru si realism. Suntem de acelasi gen vad. Eu am reusit cam 20kg intr-un an, ma rog as mai avea inca 2-3 pina pe 10 decembrie ca sa iasa asa un scor rotund, dar am fost cam lenoasa in vara asta. Multa bafta!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
vikinga spune:
Lou chiar azi am discutat la sport cu antrenoarea mea, cam greu de explicat exercitiile, dar sa stii ca asa din experienta mea, cam 75% din aerobic e cam la fel peste tot, ok mai ramin diferente in fct de stilul si personalitatea profei. Dar baza ca s azic asa e cam aceeasi. Sunt citeva in mod deosebit unde simt ca anumiti muschi de la picioare is munciti la maxim, poate le vad pe youtube si am sa le pun.Micile tipsuri ar fi:-pt zonele problema, exercitiile ar trebui facute si inafara orei de aerobic, daca e posibil.-sa nu furam la exercitii, eu inca ma lupt cu treaba asta:)) Pt ca un exercitiu neefctuat corect reduce mult prea mult randamentul.-lucratul intregii zone. De ex daca eu am o talie mai dolofana nu rezolv problema facind doar abdomene clasice. Tre sa fac in diferite pozitii a picioarelor, ori pe stinga dreapta ca sa acopar o arie mai mare. Plus exercitii pt spate, pt muschii de la baza spatelui. Asa si cu partea superioara a picioarelor. Trebuiesc lucrati si muschii interiori si fundul si cei de pe coapse.-dupa ce se termina o serii de exercitii, de recomandat mai lunga, pina nu mai puteti cu inca un picut mai mult, sa se ramina in pozitia de incordare inca 30 sec. Acum sa nu se inteleaga ca-s mare sportiva, de fiecare data imi este greu la un program sustinut. De ex azi am facut o ora step la un ritm excelent, cu o coregrafie latino, miscari rapide, am avut fun, am dat tot din mine. Si pe urma am mai stat la ora bodystiling(ceva incalzire, pe urma exercitii in picioare pt picioare si fund, grele rau..profa e criminala, pe urma exercitii cu greutati/uneori cu cauciucuri lungi elastice/ alteori cu o bara flexibila numita flexi bar, pt brate in diferite pozitii dar si cu antrenarea abdomenului si spatelui, pe urma jos fundul si abdomenul si 5 minute relaxare si streching). Din tot programul mi-a priit incalzirea si strechingul atita doar, in rest dupa juma de ora de bodystiling ma tot uitam la ceas si ma gindeam ca-s frate prea batrina pt tot rahatul asta. Dar totusi dupa un dush m-am simt excelent si acum la fel! Abia astept sa merg si data viitoare. Nu-s vreo rindunica asa ca profa asta care ciripeste non stop si face totul perfect cu atita usurinta. Eu-s ceva asa imprastiat si cu limba scoasa, dar ma rog alte colege arata si mai rau:).Azi am scris un roman, se cere o pauza!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Zuzilici spune:
Vik sa te-auda D-zeu (si stomacul meu) .
[blue] Roxana ti-am vazut pozele si sa stii ca ai ceva dreptate dar ai si avantajul de-a fi o persoana inalta. (fata de mine) Succes cu cititul si spre sa te mobilizeze de tot cartea.
Daniela de o mie de ori am vrut sa-ti scriu si-am uitat. Te pupic si chiar daca stiu ca esti foarte ocupata indraznesc sa-ti fac o intrebare: Nu vrei sa te trec dinou in listuta sherifelor? Ai facut o treaba tare buna data trecuta.
Caro stiu ca si tu esti ocupata, ai sa ai timp sa deschizi un nou capitol?
Delidana daca nu poate Caro il deschizi tu pe urmatorul?
O seara placuta in continuare.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
mephala30 spune:
neata.
Zuzi, Clau, baietii sunt mai bine, multam de intrebare.
Zuzi, sala din scoala s-a inchis, din lipsa de clientela.
Liris, felicitari si sarcina usoara.
Delia, drum bun sotului.
Roxa, arati ft. bine.
Carmen cu Iustin si Teodor
Delidana spune:
'Neata pe fuga...
Khristin, sa ai un bebe sanatos si frumos si sa vii curind cu poze!
Liris, o sarcina usoara itit doresc si sa nu ne parasesti de tot, da?
Zuzi, deschid eu subiect nou dar diseara, daca e ok, pentru ca mai devreme n-o sa ajung la calculator.
Carmen, mersi. Abia am ajuns sa ma impac cu ideea.
Roxa, eu ti-am mai zis ca arati foarte bine , ai si avantajul ca ai picioare lungi si fundul nu iese asa tare in evidenta cum crezi tu.
Daniela, pina joia viitoare ar trebui sa citesc The Scarlet Letter si Tess of the D'Urbervilles si eu inca mai am vreo 80 de pagini din Emma.
Tumpi, deocamdata merge bine cu scoala desi anul asta am asa o lehamite de-mi vine sa ma duc pe cimpii si abia astept sa-mi dau licenta. In primul an eram asa de entuziasmata si-mi placea dar acum....
Tzuni, cum de s-a sters blogul tau asa deodata? Nu mai faci altul?
Va pup.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
gusta spune:
Neatza.
Roxa arati foarte bine si sa imi spui si mie de unde vrei tu sa mai slabesti.
Ma duc la cafeaua mea.
Marilena si Mara Augusta