Nou stil de viata (232)
Raspunsuri - Pagina 17
Zuzilici spune:
ok! acum stiu ce s-a intamplat. Am facut modificarile dar am uitat sa trimit mesajul. Acum am rectificat eroarea.
Vik draga mea se-accepta si album de ingrasare? eu poate doar asa ceva sa postez la ora asta.
Noapte buna!
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Delidana spune:
'Neata,
Daniela, mersi pentru lamurire.
Vik, poze pune cine vrea, nu e obligatoriu dar sa stii ca o sa caut si eu unele cu mine mai "directe".
Tzuni, ti-ai sters blogul?
Zuzi, buna gluma.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
CRISCOSTY spune:
Buna dimineata! Eu tot prinsa cu munca, dabea mai am timp sa respir si incerc sa le fac pe toate, mai ales sa nu renunt la sport. Aseara am cam tras de mine, era sa adorm in cada Asa este la sfarsit de luna, este cea mai nasoala perioada. Eu nu am probleme in a pune poze, mi-ar fi placut sa fac poze mereu dar din pacate nu am mai pus mana pe aparat din august. Nici lui Dany nu i-am mai facut, mie ce sa mai zic...Dar am sa fac in curand, sper. Revin..
Crys si Dany
gusta spune:
Neatza.
nimeni nu mi-a dat cafea de dimineata si eu sunt chioara de somn.
Lou uite te astept cu ceaiul.De facultate eu am una de marketing terminata in ro si aici mi-au echivalat dar un nivel mult mai jossi fara un curs de al lor nu ma angajeaza nimeni.Asta e.
Tumpi visul ma omoara plus ca simt ca ceva e in neregula.
Roxa hai ma ca trebuie sa iesi din starea asta.
Vik eu nu am nimic de ascuns ,am pus poze asa arata accept sa mi se spuna unde ar mai trebui sa lucrez si tot asa.
Visul de azi noapte si mai frumos ,m-am visat insarcinata si misca copilul ,nu va zic ca m-am cautat dimineata de burta.Adevarul ca ma simt super rau in ultima perioada si poate s-ar cere sa fac un test si eu imi zic singura ca nu se poate.Gata ma duc sa imi termin cafeluta ca v-am innebunit rau de cap.
Marilena si Mara Augusta
louisea spune:
Gusta pey ne ti in suspans??? da e frumos?
Deci s-a putea ca Mara sa-si primesca cadoul dorit de Craciun
ps. multam fain de ceai si uite te servesc eu cu o cafea daca Boxa nu s-a aratat :)
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
Gabrielama spune:
Buna dimineata!
sa aveti o zi frumoasa si cate o tuturor.
La un moment dat am sa revin cu mai multe cuvinte decat atat!
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
tumpi spune:
Buna dimineata mai pe la pranz si de la mine
Zuzi
Marilena, veneam eu mai devreme cu cafeaua,da fiinca m-am trezit azi noapte de vreo 2 ori si al meu a uitat sa imi ridice jaluzeaua, am dormit ca vitzica pana la 9 juma si as mai fi dormit daca nu ma suna al meu.Cat de vis si simtit rau, cine stie, vb lui Lou,poate Mara primeste cadoul mult dorit de Craciun.
Astazi se pare ca e mai slaba miscarea pe aici,de vina sa fie sf de luna?Sau de an?Eu profit zilele astea ca lucrez doar seara si dimineata sunt libera si dorm cat mai pot, ca de sambata o iau iara de la cap( si sambata aici e liber,da eu lucrez)
Mi-am aranjat deja un dovleac pt maine,cred ca e prima oara cand mi-l fac singura,imi aduc aminte ca bunicu Dumnezeu sa-l ierte mi-a facut unul cand eram mica.
Tzuni, unde ai disparut?
Delia cum merge cu facultatea?Te-ai apucat de Don Quijote?Cand mai ajung in tara ar tb sa imi aduc si eu cartea aici si nu numai aia,mai multe.
Funt super incantata,acum vreo 2 zile, asa ca premiu ca am terminat si de data asta scoala cu bine,mi-am cumparat 2 camasut, una cu corset,sunt tare mandra de ea si una, defapt e un pulloveras, cu guler si maneci de camasa
Si cum muntele de haine ma cheama, ma taresc usor usor, care masa de calcat.
O zi minunata si calduroasa va doresc si poate trimiteti si la mine putina caldura ca nu am decat 3 gr si deja dau ziua drumu la caldura .
revin....
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
hcclara spune:
Salutare!
Tumpi felicitari pt diploma si sa stapanesti sanatoasa cumparaturile! si la mine e frig si ploua si vant!
Marilena pai eu nu ma mir daca ii faci un cadou Marei ca doar ati fost si sunteti in luna de miere, asa ca...! pai si de ce nu faci un curs de echivalare a diplomei? e greu??? lasa visele nu te gandi la prostii!
Carmen tot mucios e Teo?
eu nu mai pot sa ma pozez ca e camera cam pe duca, trebuie sa ma credeti pe cuvant ca arat bine
vik te invidiez ca o ai pe mama ta pana in februarie la tine, ce as vrea-o si eu pe a mea!!! dar nu vrea tati sa o lase sa vina ca el nu vrea sa ramana singur si cu gospodaria pe cap!
Ce s-au bucurat ai mei prunci aseara cand l-au vazut pe tati a lor acasa, numai pe el a stat!
Acum gatesc: legume asiatice cu piept de pui si orez!
pupici ma duc sa amestec in cratita!
Zuzilici spune:
Buan dimineatza si multumesc de cafea Lou. Mai fetelor pai se poate sa fim pe pag. # 2? Hai ca-i de-abia joi...inca n-a inceput weekendul.
Tumpi felicitari pentru terminarea scolii cu brio si asteptam poze cu noile achizitii. Spor la calcat.
Clau ieri am sfeclit-o rau incurcand "borcanele". Suna bien ceea ce gatesti azi.
Gusta asteptam vesti adevarate, ok! Lasa visele ca te pot influenta negativ fara sa fie cazul.
Lou sincer mi-e dor de Bella mea in timpul saptamanii. In weekend ce mai recuperez cu ea. Abia astept ziua de maine sa mergem cu "colina" de Halloween. Inca nu i-0am cumparat costum insa. Si sincer nu prea stiu cum s-o imbrac.barbata-mei vrea pisica eu as vrea-o printesa prmaverii si prin oraz n-am gasit decat costume de gargarite sau mici vrajitoare. So, diseara trebuie sa ma pun pe treaba si sa vad ce-i cumpar.
Mephala sper ca-s mai bine baietii. Ai vizitat sala de la scoala?
Gabi sa treaca perioada asta cat mai repede.
Dragelor va pe toate si revin.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
hcclara spune:
Zuzi, nu-i nici o problema ca ne-ai incurcat, se mai intampla! zici ca va pregatiti de party??? si eu i-am cumparat ieri lui Marc costum ca ma gandeam ca fac party la gradi si numai el nu are...i-am luat de strigoi, e haios, o rochita lunga alba cu nicte lilieci si o masca ca un ciorap pe fata! insa cand am ajuns la gradi, am vazut ca numai cateva grupe fac party, ei nu! insa el l-a imbracat si il fugareste pe frate-su pe aici! aici e plin de ele, de vrajitoare, strigoi sau din alea urate cu cap de morti! mie nu-mi place deloc sarbatoarea asta, brrrr tare urata o gasesc! da, a fost buna mancarica!!! mai am si pt sotior o portie cand vine deseara!
Tumpi, am vazut ca ai intrebat de pasaport! eu acum 6 ani mi l-am facut la München,am depus cererea personal si l-am primit prin posta! era coada dar m-au lasat in fata ca eram gravida cu Marc!a costat cred 90 euro! anul asta in iulie am primit cetatenia dar am vrut sa-mi fac si pasaportul romanesc, asa ca in iulie cand am fost mi l-am facut la Timisoara! a durat 7 zile lucratoare, am platit la banca o taxa de 1 milion si gata! la depunere a fost coada, iar la ridicare a mers imediat!