Nou stil de viata (232)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

LA MULTI ANI, Alexandra si Lilly![ Si toate urarile de bine si LMA, tuturor celor pe care le-am omis in delunga mea absenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna seara, doamne frumoase!

sunt pana peste cap cu treaba, nici nu mai stiu de mine.

Raport: stagnare

Sanatate multa tuturor (caci vad ca e multa lume bolnava) si promit sa revin/ redevin mai activa curand.

O seara buna!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna seara fete dragi,

revin alaturi de voi in forta. Nu mi-am rezolvat problemele personale, insa vreau sa fac ceva pentru mine, sa-mi fac un cadou frumos pentru cei 30 de anisori pe care ii fac peste aprox. 4 luni.

Vreau sa mai slabesc 10kg, deci rog serifa sa ma puna iar in lista.Plec de la 70kg, vreau sa ajung la 60kg.

Mai povestim, va pup cu drag.
Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Raport : 48,0 kg.

Meniul de azi (cu dedicatie pentru Tzuni):
- cafea neagra si biscuietei dulci
- chayotte pregatite simplu in ulei de masline, tortillas cu brinza alaba de vaci. o gelatina de struguri
- salata verde cu ou su porumb. Putina brinza un fruct

Mephala, cind vad unele cladiri, imi spun ca tine ca-s din carton, ma dau jos din masina si pun mina pe pereti. Impresia asta e data de graniturile roz care sunt foarte raspundite.

Zuzilici, copilasii cresc pe zi ce trece. E flagrant la vreme de toamna cind nu le mai vin pantalonii lungi.

Ruxandra, bine ai revenit.

Cu drag de toate,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara!

Raport: STAGNARE Exact cum ma asteptam.

Mephala sanatate multa puiutilor. Ai grija de ei si de tine (care acum vii in contact cu multi copii), cu vremea asta capricioasa se raceste super usor.

Yubi sanatate si fetitei tale.
Eftimie C sanatate multa!
Defapt sanatate multa tuturor, ca vad ca incep sa fie din ce in ce mai multe bolnavioare.
Azi am ajuns mai devreme: 19.30, asa ca am pus de-o supa de rosii cu galusti. A iesit super

Maine vreau sa merg pe la Flanco, Altex si Domo sa vad de-o masina de spalat. Cred ca voi merge la Bucur Obor.

Va las acum ca merg la culcare.
Va doresc noapte buna si o zi frumoasa maine.
Pupici la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Buna seara slabutelor!Deli aha de aia nu mai esti la tabel, ca sa nu mai iei vreun porcusor:) Las' ca iau eu doi, si pt tine. Raport: 71Kg.De azi is iar la sport si dieta de bun simt, gata drumurile si petrecerile. Ma rog, pina la revelion chiar ar trebui sa am drum lin si vint in pinze.Poze cu noul look si citeva de la petrcerea cu nemtoaicele mele de aici incolo. Rochitica cam cadea in jos, pt ca normal ca dupa ce slabii, ...in mod total injust mi s-a diminuat mai mult decolteul si nu burta. Ma pasc silicoanele, nu alta. Dar in fine tot mai e de un B jumate-C. Si la voi se intimpla treaba asta?Ia sa vad care a slabit pe aici, mai rasfoiesc din urma.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Seara buna,
Am intrat doar scurt sa va arat 2 noi postari de pe blog. Urmeza si chestiile sarate, dar printre picaturi.
Va pup pe toate,
http://andaoana.blogspot.com/

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Buna dimineata dragelor. Veniti la cafea , cu incredere. Intr-o zi buna, am sa iau si ceai bun.

Eu tocmai m-am trezit dintr-un vis vampiric, in care a aparut si primul meu iubit, din liceu, frumos baiat, in vis isi lasase barba...arata sexy...si urma sa mergem impreuna intr-o escapada, la Barcelona, va jur! M-am trezit, ca a sunat ceasul, deci nu am ajuns la Barcelona, in vis...

M-am trezit de-a binelea dupa ce am vazut pozele Vikingai! Jos palaria fata draga, pai arati absolut bes-ti-al! Ma dau cu de pamant, pe bune, si stau sa ma intreb, unde naiba ai 71 de kile, poate iti atarna greu firu de par, ai sanii mai mari, nu stiu, ca dupa cate poze am vazut inainte si dupa, ti-au mai scazut si aia in fine, you are drop dead gorgeous! Si-mi place mult si cum iti statea cu parul inkis la culoare si cret asa...wet look...in fine freza de la party e ceva...deci, io cica am 60 ne kile, dar in afar' de maini si fatza, peste tot sunt mai grasa ca tine si in plus sunt si mai inalta...hai, te pup!

Anda m-ai omorat!!! Tre' sa-mi zici cand pot face o comanda, pe bune! din careva din torturile alea, m-ai topit!!! Cred ca daca-i aduc lui Nasty acasa Earl Grey ala sau Pistachio Cinamon, ma va iubi mi mult!

Fetelor, va doresc o zi minunata!

PS: pana la urma m-o linistit nasty ca nu e chiar asa de naspa lovitutra la masina. nu am apucat sa merg la politie, merg deocamdata asa desi e cam naspa si in plus, nu, nu au camere in cacatu ala de parcare!!! ca primu lucru dupa ce mi-am gasit-o asta am facut, m-am dus la un ciolovec de-ala de paznic si l-am intrebat!

Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Neatza la toata lumea.
Vikinga, arati BE-STI-AL. M-am uitat si io la pozele tale si am o mare nelamurire: in dreapta pozelor este o chestie (nu stiu cum sa ii zic) unde zice ceva de genul Turn your photos into great gifts si acolo apar pozele mele. Am vazut 2 din care una cu mine si Bogdan si una cu fii-mea si Bogdan. Si ma intrebam de ce? Is chiar curioasa daca apar si cand deschide altcineva albumul tau. Cineva mai deshtept ca mine poate ma lamureste
In fine, ieri am avut o zi de coshmar care a culminat cu vizita la stoma unde nu mi-a putut face nimic ca ma durea cumplit capul si imi era rau. Asa de rau incat nu am putut merge acasa cu masina singura si am lasat-o intr-o parcare in centru si l-am sunat pe Bogdan sa vina sa ma ia acasa. Azi o sa o recuperez, sper sa o gasesc unde am lasat-o si sa fie ok.
Va las ca azi iar o sa am o zi incarcata.
Pup toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata,

M-am delectat cu poze pe post de mic dejun.
Vik, arati super , desi culoarea parului e cam "tare" pentru gustul meu. Nici eu n-as zice ca ai 71 kg.

Anda, ce de bunatati ai facut , am citit si eu ingredientele de curiozitate , ce e matcha?

Puskin, bine ai revenit!

Cred ca de ziua mea ma premiez cu un cintar, asta pe care il folosesc acum e al soacra-mii si vad ca-mi da valori diferite de cite ori ma cintaresc, chiar daca actiunea se petrece consecutiv.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput