Moldovence aspirante sau gravidutze!
Raspunsuri - Pagina 5
anadomnica spune:
Buna seara moldovencele mele!!! Deja va iubesc ca existati. Eu sunt din Falticeni, Suceava de loc, insa in Iasi (langa) locuiesc acum. Eu... am ceva vechime si de tratamente si de medici. Nu mai putin de 4 ani dar nu ma descurajez. Am schimbat mai multi medici. Acum sunt in pauza de medici, dar voi relua sa merg la Dr.Grigore ca am incredere in ea. Am fost si pacienta dr.Onofriescu pt. 2 ani dar din pacate fara rezultat. Acum cu rugaciune mai multa sper sa-mi vad visul implinit. Doamne ajuta
Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
Eu, familia si pozele mele
CASUTA VERDE
dymomo77 spune:
Da Delphinas e f solicitata... Ideea e ca eu am fost la multi medici. Acuma cu ea am gasit o cauza desi nici de ea nu sunt f incantata, dar incep sa cred ca nu exista ginecolog perfect in romania. Lucreaza cu totii de dimineata pana seara si dc nu ies bani nu te baga in seama. Cand recoltezi probe sau faci ecografii(deci platesti) sunt lapte si miere iar cand te duci la interpretat rezultatele dureaza totul 2 minute, nu te lamuresc mare lucru, iti scriu reteta cu usa intredeschisa ca sa pleci mai repede. Asta e sistemul. In februarie termin tratamentul si dc nu reusesc sa raman insarcinata dupa in septembrie vreau sa plec in austria ca la noi m-am cam lamurit. Eu fac 32 de ani deci nu mai am timp sa astept.
Delphinas spune:
ancadomnica bun venit si tie. din falticeni. aleea nucului iti este cunoscuta??? cunosc pe cineva care shade acolo. un baiat care se numeste culmea Nucu
dymomo stiu de faza cu banii...am tras-o si eu...mai ales cu infectionistul cand am avut toxo...stie mama.
asa e...nu exista dr ginec perfecti in lumea asta. toti au bile albe si bile negre.
de fapt stiti nimeni nu e perfect pe lumea asta.
poze
Just Me
dymomo77 spune:
Cred ca problema e mai acuta la ginecologi. Endocrinologa la care merg nu e asa. Am platit consultatia o sg data si dupa aia i-am mai dus bomboane sau o punga de cafea. Si stii care e culmea nu ca isi aduce aminte de mine si de problema mea ci imi spune "stii cafeaua care mi-ai adus-o ultima data a fost super"(ea fiind o mare amatoare de cafea)si este si ea medic primar si cadru universitar. Nu mai spun ca avea un examen f important si eu o sunam de 3 ori pe zi pt ca imi era rau de la tratament si-mi raspundea si ma calma de fiecare data. E o doctorita de nota 20.
dymomo77 spune:
Fata de Dragomir care dupa mult timp de mers la el(nu mai pun ce preturi are) ma intreaba la o consultatie "Tu ai copii?" . Eu exact pt asta mergeam la el si din punctul lui de vedere totul era ok... Nu mai pun ca nu dupa mult timp dupa ce el imi facuse eco-san am ajuns la urgente cu sanii ca nu mai puteam nici sa ma imbrac si m-a luat dr de acolo in suturi"ca sunt o inconstienta...ca stau de luni de zile asa ca proasta... ca nu crede el ca acu au aparut problemele... ca astea is de mult timp"...
Delphinas spune:
imi pare rau pt experientele tale negative cu dr. asa sunt toti. niste hapsani dupa bani si atentii cat mai multe si mai valoroase.
poze
Just Me
Adrriana spune:
Buna...Eu sunt insarcinata...Sunt viitoare mamica...Merg la Dr.Monica Holicov ...si o recomand sincer...
Delphinas spune:
buna adrriana si bun venit printre noi.
si eu am fost de 2 ori la ea dar am ramas cu un gust amar. mi-a spus ca sarcina e oprita din evolutie desi cu analizele in mana sarcina mea era bine. am mai dus sarcina inca 3 sapt dupa ce am fost la ea, dupa care a inceput calvarul sangerarilor.
poze
Just Me
dasalina spune:
Buna dimineata!
OHOOO ce de-a moldovence! Nu ma bucur sa sunteti multe la subiectul asta dar ma bucur ca sunteti multe care vreiti sa discutati despre asta. Printre noi mai sunt si -dutze adriana Felicitari si sarcina usoara!
Bun venit dymomo77,anadomnica. Sper ca n-am sarit pe nimeni.
Dymomo imi pare rau de experientele neplacute cu Dr. , eu merg tot la Dragomir si nu e exclus sa ma intrebe si pe mine acelasi lcru pt ca nu m-a mai vazut de 2 luni. Probabil te intreba daca ai mai avut sarcini anterioare.....ma gandesc eu...
Ana La Onofriescu merge cumnata mea si e foarte multumita de el. E adevarat ca n-a ramas din "vina" lui insarcinata dar cu el o intretine si-l lauda mereu. Cica mai are cunostinte care au mers si au ramas insarcinate si vroia sa ma duca si pe mine dar am zis sa raman deocamdata la Dragomir pentru ca dupa aceea ma zapacesc prea tare. Eu ma mir ca nu mi-a facut dozari hormonale. Cred ca o sa merg sa mi le fac singura.
ma duc la o cafelutza.
la moldovence!
http://tt.lilypie.com/Vkxhp3.png
http://alinadrvet.hi5.com
Delphinas spune:
dasalina eu de mult sunt la cafeluta si tot intorc netu pe toate partile.
e cam naspa asa sa te tot schimbi de la un medic la altul. te zapacesti rau de cap.
poze
Just Me