Regasiri (27)
Raspunsuri - Pagina 17
mayaione spune:
La Multi Ani Karina, Iulia, Anamaria! Noi am sarbatorit-o sambata la McDonald, a fost mai simplu, iar dupa-amiaza am plecat la tara la un gratar cu prietenii, a fost super. O sa pun si link cu poze cand vor fi gata.
carla2005 spune:
LA MULTI ANI!!!!!
IULIA KARINA ANA sa cresteti mari, sanatoase, norocoase, sa se bucure parintii de fiecare clipa petrecuta cu voi, sa aveti impreuna numai realizari si tot ce va doriti!
Va pup pe toate!
mama din 16 nov 2006
Draga mea
carla2005 spune:
Fetelor nu-mi trece raceala asta cu nimic...deja nu mai pot sa vorbesc, de mult nu am mai ramas fara voce, zici ca am vazut ursu asa sunete scot! De azi am inceput sa fac polidin! Merg sa vad poze cu copii frumosi, ca am vazut ca au aparut linkuri!
mama din 16 nov 2006
Draga mea
Laura13 spune:

KARINA 

IULIA 

ANA 

Mamici sa va traiasca printesele, sa creasca mari, frumoase si sanatoase!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
desiree spune:
La multi ani Iulia, frumoasa mea nora ..cuscra, sa iti traiasca mandrete de fata dansareatza si povestitoare 
La multi ani Karina!
La multi ani pentru toti sarbatoritii acestor luni, de ieri, de azi si de maine! Sa cresteti mari si frumosi!
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
dayanara spune:
La multi ani Karina si Ana! sa cresteti mari, sanatoase si fericite!
azi am fost cu ivan la analizele de alergie, una din asistente se ocupa de jucarii si ce mai era pe acolo sa.i distraga atentia, si printre altele ii punea pe cealalta manuta, stampile cu desene, dinozauri etc, aveti idee unde gasesc asa ceva?
ivan si dayanara
Dbunny spune:
Ne-am intors! da da...
Revenim cu povesti si poze diseara tarziu cand apucam...eu sunt la munca iar, frigiderul e gol, masina spala azi toata ziua, curtea e prafuita rau....dar mi-a fost dor de voi!

La multi ani intarziat sarbatoritilor!
Dbunny si
Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
lizzy spune:
karina! 
iulia! 
anamaria! 
sa cresteti mari si sanatoase, sa fiti iubite si sa gasiti fericirea in fiecare a vietii! felicitari mamicilor aferente! 
Marc 2- si Ianis 4
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
lizzy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dbunny Ne-am intors! da da... Revenim cu povesti si poze diseara tarziu cand apucam...eu sunt la munca iar, frigiderul e gol, masina spala azi toata ziua, curtea e prafuita rau....dar mi-a fost dor de voi! ![]() ![]() La multi ani intarziat sarbatoritilor! Dbunny si Danielwww.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel I never said it would be easy, I only said it would be worth it... |
cum ai facut cu ultralevura? puteai si tu sa dai un tzar sa auzi ce diafana voce am
Marc 2- si Ianis 4
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
roxana c. spune:
LA MULTI ANI KARINA!
LA MULTI ANI, IULIA!
LA MULTI ANI, ANA!
Sa va traiasca printesele , sanatoase si frumoase, si haideti si cu un fratior ptr ele, sa aiba partener de joaca. ![]()
Si ptr cultura mea generala, Iulia in ce zi este nascuta, ca eu mai trag cu ochiul si pe la fulguleti, uneori, si pe lista aia nu apare sau am eu orbul gainii
?
Ptr cine este interesat de masa din aceea cu suruburi si alte alea ptr baieti, tocmai ce-am vazut in Metro ieri la 130 ron. si mai aveau si bormasini, gatere, .....ma rog, vreo 6 feluri , la 18 ron. I-am luat lui Calin o chestie d-aia de taiat lemn, cica, mouse parca se numeste, si a fost foarte incantat. Si i-am mai luat ptr ziua lui o masina gen ATV , iar dimineata primul lucru cand s-a trezit, a fost sa se duca la ea.
Trimit mesajul asta si daca pot, mai intru.
Roxana,
de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)