Regasiri (27)
Raspunsuri - Pagina 14
dayanara spune:
aelita, in tres aguas unde ma duc cu ivan sa se joace , am vazut una care semana cu tine, atata m.am uitat sa vad cu ce copil a venit, ca la un moment dat mi.a zambit saraca, dar era spanioloaica si avea un baietel de vreo 3-4 ani
koko, vreau sa ma fac saten, ciocolata asa, dar as vrea sa fiu sigura ca.mi iese orice culoare mai putin portocaliu
nu, ca dolores nu vreau sa ma fac, n.am cum, tre sa ma mai nasc o data :))))
fug in magazin ca imi sta gandul la niste blugi , efectiv imi ploua in gura
va pup pe toate 
maine vine dbunny, sa ajungeti sanatosi 
ivan si dayanara
kokorina spune:
gagici care ma invata si pe mine sa pun poze pe hi5,nu stiu cum,mi-am prins urechile cand ama pucat a intra si desi incerc sa ma loghez,sa-mi pun adresa de mail ACEEASI si parola ACEEASI...nu ma lasa sa intru,zice ca adresa de mail e incorecta.hai lamuriti-ma care stiti..
dastefa spune:
Antonia
sa fii sanatoasa si sa ai parte de mult noroc
eu ma pregatesc de petrecere ,de fapt urmatoarele 3 w/e o sa tot facem cinste:maine inplinesc 18 ani
,sapt viitoare e ziua numelui si apoi ziuz Dariei.
Dodo s-ar parea ca 23 octombrie are aceeasi semnifivcatie pt amandoua.Noi anul acesta am reusit sa iesim singuri la restaurant.A fost f dragut,ca in vremurile cand nu aveam o suta de rate.
legat de gradi vreau sa va spun ca e ca si cum ai vorbi de funie in casa spanzuratului.Eu tocmai am fost sa incep demersurile pt dat la cresa.Si nu-mi fac iluzii ca vor aparea durerile de cap.Dar sunt obligata si asta ma enerveaza cel mai tare.La cresa asta merg si prietenele ei gemenele.Si apropo de bacsis -ziceau ca nu mai au loc la grupa unde sunt deja fetele deci zic ca va merge la alta grupa.Eu sper sa se poata rezolva cu oaresce atentii
acu va las ,fug la treaba
Mihaela mami de DARIA-STEFANIA -16 nov 2006
kokorina spune:
DASTEFA.....sa traiesti ca m-ai tras de maneca...cum ma luai eu cu ziua targului,sa uit frumusete de fata ca implineste 2 anisori.ptiuuuu ca merit una dupa cap...

LA MULTI ANI,draga Antonia!!!!

sa cresti sanatoasa si frumoasa!si atunci cand vei fi mare ai sa fii mandra de mamica ta,cea mai buna mamica din lume pt tine.petrecere frumoasa si numai bine va dorim la intreaga familie!
pupicii cei mai dulci pt sarbatorita zilei!!!!!!
kokorina spune:
vroiam sa mai spun ca am reusit sa pun niste poze acolo pe hi5,doar de proba sa vad daca merg.am mai vazut ca si DOLORES ma intreaba daca i-am dat refuz ca prieten...nuuuuuuuuu!numai ca nu stiu sa-l folosesc,poate din greseala daca am apasta pe ceva...scuze si uite intrebarea mea : "vrei sa fii prietena mea?"
inca mai am sa-mi prind urechile pe hi5...cum nu au altii preocupare...
Mirona spune:
salut gagix,
noi suntme in pregatiri - nu prea mari - dar facem totusi unele mici.
nu am avut timp sa citesc din urma - si tare greu mi-e sa intru asasi sa nu va pot zice doua vorbe.
va pup pe toate 
La multi ani!
Antonia - sa cresti mare si frumoasa si sa aduci numai bucurii parintilor.

Miro
14+ si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
adinazot spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kokorina gagici cat isi face efectul masca de par pe care am aplicat-o,hai sa va scriu doua vorbe... ADINA.....su-per-be!!!amandoua.nu am putut sa nu remarc cat e de zbenguita,ce haine frumoase are si ce tort superb,iar de prieteni vad ca nu duce lipsa.e de bine.mai santeti frumoase,ca nu ma pot referi numai la alessia,tre sa zic si de tine ceva.apropo's tu ce mananci?iti sta bine cu palaria aceea..modelul te prinde,serios vorbesc.foarte frumoase poze,strasnica petrecere,fete frumoase..toate care ati fost acolo.felicitari.acum hai sa-ti povestesc ceva.cand au fost parintii ei acum vreo 2-3 saptamani in urma la mine,i-au adus sophiei un paltonas identic cu al alessiei,numai ca pe mov inchis.azi vorbesc cu mama la tel si-mi spune ca i-a cumparat un basc sophiei in dungi albe si mov si cu niste pietre de jur imprejurul capului...sa pic jos cand am vazut de fapt cum arata bascul,pe capul alessiei.haaa!!!nu mai e surpriza gata!abia astept sa mi-l trimita si sa -i fac asa imbracata o poza,cu palton si basc.oricum mi-a placut faza... -oPascal si Sophia www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM fetelor, va rog din suflet sa va uitati la clipul asta. www.clipfish.de/player.php?videoid=MzY1MDN8Mg%3D%3D" target="_blank">http://www.clipfish.de/player.php?videoid=MzY1MDN8Mg%3D%3D |
Ce fain!Abia astept sa o vad pe Sophia imbracata asa!Mersi de aprecieri!!!

alexandra_25 spune:
Salut gasca...nu ma intrebati ce fac...sunt pe ultima suta de metrii...de luni inapoi in campul muncii...ma bucur de fiecare minutel si ora petrecuta alaturi de Mark...stiu ca ne va fi greu...!
Asa ca nu am avut timp de nimic...recuperez eu cumva...![]()
Am pus poze in mailul comun cu ochelarii...!
Va urez o duminica placuta si va
dulce pe fiecare in parte!
alexandra_25 spune:
Am stiut eu ca am uitat ceva....offffffffffff.......

ANTONIA 

Multa fericire,sanatate si noroc in toate!Sa ramai la fel de energica...si sa le aduci numai bucurii parintilor tai!
pentru frumusica de mami!Petrecere frumoasa si asteptam poze!!!!!
angi_m spune:
Salut fetelor.
Antonia, La multi ani!!! Sa cresti maaaare, sa fi fericita si sa ramai la fel de frumoasa! Si mult, mult noroc in viata!
Bamboletta, sa-ti traiasca puiul si sa va bucure. Va pup
si astept sa vad poze multe multe de la chef.
Nu am citit decat cateva mesaje din urma.
Am vazut doar pozele Kokorinei de la cheful sandocanilor si pozele lui Dodo.
Kokorina, sunt superbi sandocanii... Mi-au placut mult pozele in care iti iubeai tu puii si ii pupai cu foc, si pozele in care va tavaleati tu si Andi in patru labe sa va jucati cu ei. Sunteti asa de frumosi toti patru...
Si gata, acum am stabilit clar care cu cine seamana. Sophia este a ta, iar Pascal este al lui Andi. Gata, am zis. Va pup 
Dodo, nu am reusit sa intru pe net deloc pe data de 29 sa ii urez La multi ani! lui Bogdanel. Chiar daca este tarziu, vreau sa ii urez si eu La multi ani! Bogdan, sa cresti mare, destept si sanatos si sa ai parte numai de bucurii in viata. Va pup 
Kokorina, da-mi voie sa ma folosesc si eu de expresia ta aia cu "fuga calului nebun"... Saptamana asta a fost tare grea. La servici am plecat de cele mai multe ori la 7 seara. Dimineata Iulia a inceput sa realizeze ca mami pleaca si a inceput sa se agate mai mult de mine. Iar cand vede ca ma imbrac incepe si se roaga de mine: "Mami, nu peta!" (mami, nu pleca) 
Trebuie sa o pacaleasca bona, sa o ia la joaca sa ma lase sa plec. Dupa aceea isi aminteste de mine si incepe sa ma caute.
Cu toate ca ziua ei este luni, noi i-am serbat-o astazi. In total am fost 7 copii si 12 parinti... intr-un apartament mic mic... Am hotarat sa ii strangem pe toti doar in sufragerie si in bucatarie. Asa ca am strans in dormitor tot ce insemna puzzle si carti, iar restul de jucarii le-am lasat in sufragerie. A fost atat de cald incat am dat drumul si la aerul conditionat. Si oprisem deja caloriferul in sufragerie de dimineata.
In sufragerie am organizat o masutza pe care am asezat papa pentru copii, adica piept de pui si pulpe de pui la teflon si cascaval si paine. Am folosit farfuriutze din carton cu desene din Winnie the Pooh, servetzele cu Winnie the Pooh. In bucatarie am organizat masa pentru adulti, adica pizza (comandata ca doar nu puteam sa fac eu atata pizza), saleuri, pateuri cu branza, bere, suc si cafea.
Tortul a fost cu ciocolata si vanilie, foarte frumos. Am aprins lumanarile de foarte multe ori, astfel incat sa stinga lumanarile fiecare copil. Iulia a fost foarte bucuroasa ca i-am cantat cu totii "La multi ani!". A fost copilul care a mancat cel mai mult din tort.
A primit foarte multe jucarii, nici nu le-am desfacut pe toate ca deja nu mai puteam misca prin casa de ele. Baloane sunt foarte multe.
Daca ati sti ce "razboi" a fost aici... Am reusit cat de cat sa punem o ordine. Acum ar trebui sa vars toate jucariile in mijlocul sufrageriei si sa le sortez ca sunt amestecate rau, sunt facute varza.
Poze am facut multe, insa voi incerca maine sa pun pe net. Acum ma asteapta o chiuveta plina de vase.
Miro, bafta si voua maine cu cheful Karei. 
Mayaione, voi cand va chefuiti? 
Am fugit ca am inca multe de facut azi.
Va pup 
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia
- 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal