Leoaicele*(24)*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralcat

Io la munci, am intrat sa va pupez si sa va doresc week end fain si distractie placuta Dodo .
eu masor timpul, pe 8 vin acas' sa-mi iau mandretile acilea, pe 11 venim toti la noua casa ... abia astept. mai ales ca week-endurile sunt cele mai grele departe de ei.

Raluca, sa treaca mai repede si sa va adunati asa cum e normal ...in familie.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Raluca , deci de ziua puiului tau sunteti cu totii in familie . Tu cum te-ai adaptat acolo?

Gabi , smecher baiatul tau si a noastra mai noi ne scoate furculitele si lingurile si le puna la masa, cica o aranjeaza ea

am facut acum niste fursecuri cu nuca de cocos, sunt un deliciu

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Seara buna de la mine
Multumesc fetele pt. gandurile voastre bune! Ma rog la DD sa o apere pe ea si pe puiul ei acum cand sunt singurei!
Adi-waw--suna bine de tot placintica ta!!!
catutza-waw ce mai zici tu acolo...fursecuri?? Si tot zice fata ta ca are frigi' gool??
Raluca-mai e putin si gata iti vezi puiul si familia!! Te-ai mai adaptat???

Ciorba radauteana

2 cepe mai mari
o telina radacina taiata rondele
2 ardei
4 morcovi
toate taiate in bucati/ fasii se fierb .
Eu separat fierb pieptul de pui , arunc apa in care a fiert ( deh..pitici de-ai mei cu puii de cumparat!!)si apoi i-l portionez/ tai fasii sau cubulete.
Cand s-au fiert legumele le scot din apa fiarta si le paasez! Am pasat o ceapa din doua..pe cealalta am aruncat-o!.
pun bucatelele de piept la fiert cu 2-3 cartofi cubulete si las sa mai fiarba pana sunt aproape gata si cartofii.
Apoi pun amestecul de legume pasat in ciorba... si 3-4 catei de usturio pt. gust/ miros.
La sfarsit dreg ciorba cu smantana si chefir( sau un lapte batut mai acrutz nitel) pun verdeata( patrunjel si frunze de telina ) si gata!
Am servit ac. ciorba si cu un ardei iute...
Aaaaa..la sf. am mai pus si 2 manute de porumb dulce .A iesit super buna!Cam asa fac si ciorba de burta..numai ca aleia ii pun si oua...iar zarzavatul i-l fierb si-l scot..nu las nimic decat zeama goala..apoi dreasa cu ou si smantana!

Mergi la inceput

Dany , am notat si reteta ta, eu demult salivez dupa ciorba asta dar am tot amanat sa o fac dar de Craciun nu mai scapa , abia astept!

noi in Ardeal, la Campia Turzii am mai mancat o ciorba buna rau! tot asa se pun la fiert mai multe legume cu ceva afumatura (carne cu os afumate) , apoi intr-o oala curata se calesc in putin ulei 2 morcovi dati pe razatoare apoi se adauga doar zeama in care au fiert legumele si carnea , se pune si carnea si apoi se pune smantana si taitei de casa se serveste cu putin busuioc deasupra, e dementiala!!!!

am plecat la somn ca e tarziu, va noapte buna!

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

neatza fetele, ma bucur ca va stiu alaturi de mine, dar aici nu pot spune multe... mie frica , si cum al meu intelege in gura cei spun...~Ma rog a avut nevoie de re-re-comfirmare, a avuto , acum se astepta sa fie ca inainte, mie mie greu sa uit ce mia facut....si tot asa...Cica sunt nebuna? O sa incerc sa ma temperez ?!?!?! (mereu am spus ce am gandit, si mereu m-am gandit si prin prisma celuilalt) o sa ncerc sa vb mai putin (o sa o iau razna) ca in afara de Clau nu prea am cu cine.... si cica nu mai pot de bine.....

Scuze de greseli, si in precedentul am avut o carutza, va rog sa ma scuzati

noi tot in diferite sortimente de supe ciorbe pui.Porcul aici....nici o diferenta intre cauciucul masinii si el vita..nu prea stiu sa gatesc. Deseara facem snitele cu piuree..si salata acolo cred ca coleslaw

va pupic si sanatate la puiutzi!

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna celor mai si mai....

O sambata frumoasa va doresc si numai bine.

La Navodari e inourat[;(],adie vantul...cred ca-i si rece(n-am iesit inca afara).

Bogdi pare mai binesper asa sa fie,stiu sigur ca are fierea data peste cap de la atata madicamente,atatia ani.Sper sa-si revina repede ca la 1 noiembrie trebuie sa incepem iar cura de Risatarun o luna....

In rest asteapta copii de la ora 6 sa-i cante "Do-dan"-"la multi ani"(Poate spune la multi ani Bogdan dar nu-i mai surt do-dan..do-dan..).

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

hello!

o mare pentru voi , eu una am nevoie ca e asa inorat afara de as sta numai in pat!

Annie , ma bucur ca s-au linistit apele la voi, sper sa fie bine in continuare! as face si eu snitele cu piure ca nu am mai facut demult...dar nu azi ca mai am mancare gatita in frigider

Gabi , spor la pregatiri si distractie placuta azi! Sa faceti poze sa ne arati si noua ! Sa ne spui cum a fost, cred ca se va bucura Bogdan mult de vizita si cadouri si distractie placuta!

Daria , cum a fost ieri la petrecere? te astept cu poze. Ce faci bun zilele astea?

Katty, Lilia,Nikoll,Raluca,Leditia,Anca,Dany , va , o zi buna!

P.S am uitat sa va spun, azi pe AXN e maratonul Dr.House....daca va place

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Gabi distractie placuta azi.Multa sanatate lui Bogdanel.

Annie,sper sa va fi linistit definitiv acum...

Noi suntem bine,am fost ieri la dr.,ne-am vazut minunea la eco,a crescut mare,are 1200 si este o minune dulce..Ce mai,suntem topiti dupa el..Ne-a zambit,nu-mi venea sa cred si nici drei mele ca nici ea nu mai vazuse un zambet asa larg,dar el zambea(i-am zis eu drei ca e un copil fericit si de aia zambeste),dadea din picioruse cand umbla dna dr cu sonda pe burtica..Deci totul e ok cu noi :)
Va pupam si va dorim weekend placut si linistit.

Minunica mea
28+ cu David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Salutare, fetelor
Sa stiti ca nu v-am uitat, dar nu mai reusesc nici sa citesc ce ati scris, d-apoi sa scriu... si daca am ramas iar in urma cu cititul, normal ca tot aman cand o sa scriu si uite asa trece timpul... nu stiu nimic ce s-a intamplat pe aici, sper ca sunteti bine cu toate si toti.
O sa incerc sa recuperez cat de repede o sa pot si sa va scriu mai multe.
La noi e totul bine, fiecare la serviciul lui , incercam sa facem fata timpului care trece foarte repede.
Va pupic si sa aveti un we placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurorra spune:

buna fetelor?
reusesc si eu sa mai intru putin acum cat doarme delfinasul meu,sa va salut!
Gabi petrecere frumoasa si multa sanatate lui Bogdi!
Ledi,ma bucur ca sunteti bine si sanatate,sa creasca bebe mare si frumos! Ai grija de tine!
Va doresc o seara frumoasa

http://b1.lilypie.com/Eh0Wp3.png

Mergi la inceput