Leoaicele*(24)*

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna celor mai si mai...

O zi frumoasa va doresc si ,motivul aici.

Parca suntem ceva mai bine

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

inca o suta de ani de iubire, fericire, impliniri !

Pup trupa ... sunt pe aici ...

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

neatza!

Gabi , la cat mai multi ani impreuna deci azi sarbatorim

Daria , tot foarte ocupata?

Raluca , cund vin mama si baiatul tau la tine?

Anca , nu mai scrii deloc la noi?

noi tot asa cum ne stiti, nimic nou....

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Daria si
Cata da petrecem...

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

ce liniste pe aici!!!

sa va povestesc ceva amuzant...Bia mea mai nou indiferent la cine mergem sta putin si apoi incepe : "mi-e foame, noi nu avem nimic de mancare acasa!" si pe cuvant ca gatesc iar voi stiti ca zilnic fac cate ceva de mancare dar ea zice ca nu are nimic in frigider
Duminica am fost la socri, inainte de a pleca de acasa am mancat ca stiam ca stam la ei si apoi mergem la auchan asa ca am zis sa mancam exact inainte de a pleca, asaaa...ajungem la socri sta Bia mea vreo 15 min si o intreaba pe soacra :"Didi, ai ciorba?" soacra o intreaba daca ii e foame la care ea spune "da, nu am mancat nimic azi ca frigiderul nostru e gol"
pe cuvant de nu mor de jena cu fata asta!

Bucatareala

Mergi la inceput

Catutza, nu te superi , dar

Giulia , asa scumpa la vorba cum e ea , nu e pontoasa , insa cand vine vorba de ceva ce-i place ei foarte mult si e incantata de ceva spune mereu "tu niciodata nu mi-ai cumparat/facut/dat/zis ceva atat de frumos" de zici ca nu a mai vazut in veci o briosa/hartie/mar/ acadea/guma orice lucru marunt sau mare ca cel primit atunci.

Mergi la inceput

Cata ,,stiu prin ce treci am patit la fel cca doi ani de zile cu Bogdi,dar asta se intampla doar la mama nasei.Chiar in ultima mea incercare de al dezvata i-am dat sa manace un covrig pana la nasa si ultima inghititura a fost in lift.Dar nu a contat in 5 min deja a cerut de mancare.
O sa-i treaca si tu o sa "rosesti"inca o periodata ...

Daria cred ca ffiecare copil are cate ceva"special"pontos/ori ba de te face sa nu stii pe unde sa te ascuzi de rusine

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Fetelor ma bucur ca nu sunt singura care trece prin asa ceva dar e jenant RAU de tot sa auzi ca noi nu avem nimic in frigider si numai eu stiu cat stau in bucatarie sa ii fac toate poftele!

Bucatareala

Mergi la inceput

Catutza

Io stiind ce am acasa, nu ma agit never ever pe afara, orice ar face don`soara, eu stiu adevarul si asta imi ajunge.
Insa dadaca era terorizata ... la gandul ca ce crede lumea si-mi va zice mie Ca Giulia avea manifestari din`astea cu multumiri la orice; o ghinda, un mar, lasat la locul de joaca, cumparat covrig, normal ca restu` se uitau la ele cu fatza din`aia de "bietul copil subnutrit si maltratat care nu primeste niciodata nimik"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Octavia75 spune:

Dragi leoaice,

Va saluta o proaspata si preafericita de nascuta in data de 16 octombrie, Apgar 10, 3 kg si 90 g, 51 cm cu numele de Vesna.

Noi trebuia sa mai stam in burtica pina pe data de 21, dar ne-am grabit un pic. Ne-am nascut natural, la spitalul Odobescu din Timisoara cu Dr. Chahem Nedal, caruia tinem sa ii multumim inca o data din suflet pentru tot ce a facut pentru noi. Am venit acasa acum 2 zile si suntem foarte bine amandoua.

Octavia75 & minunea noastra mica, Vesna

Mergi la inceput