America (128)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Nu mai tin minte daca am pus si eu link-ul ala cu popcornu' aici, dar la noi la laborator (de antene sofisticate) a fost mare nebunie. S-a trezit un prof sa trimita linku' asta si eram toti innebuniti sa incercam smecheria. Pana sa punem noi pe roate, a trimis altcineva linkul pe care l-a pus panteruta. Si s-a rezolvat dilema!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

http://technology.timesonline.co.uk/tol/news/tech_and_web/article5002721.ece

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Andrada, pana la urma a picat WS sau nu? Mai cumpar casa aia sau nu?

4 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

La faza cu accentul rusesc, mie foarte putini mi-au zis-o. Au romanii accent, dar e clar diferit de cel rusesc( al meu nu e chiar asa de pronuntat, dar sotul meu se distreaza de fiecare data cand suna la ambasada si asculta recordingul de la telefon in engleza). Prima mea slujba a fost la un call center, si acolo ma tot intreba lumea la telefon daca sunt din Romania, cam am putin accent mai diferit.

Crisss 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Fetele, Amazon-ul are reducere mare la diamond everything!! 30% peste ce e redus deja. Mi-am luat o pereche de cercei superbi cu diamante la $90 redusi de la $200. Poate pare ca, cumpar intr-o veselie chestii dar nu e asa :), just a lil' Christmas shopping :))

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Intr-un articol pe BBC, uite ce ziceau unii despre criza economica: "I think we have to be close to the end of this awful cycle. It's usually darkest at the bottom," Tre sa zic ca sunt mai increzatori decat noi la faza asta.

Crisss 26+

Mergi la inceput

Adriana, vad ca te pricepi la cumparaturi. Da-mi o idee ce sa-i iau la sot( si sa nu fie scump) de ziua lui, please!

Crisss 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspoliss

La faza cu accentul rusesc, mie foarte putini mi-au zis-o. Au romanii accent, dar e clar diferit de cel rusesc( al meu nu e chiar asa de pronuntat, dar sotul meu se distreaza de fiecare data cand suna la ambasada si asculta recordingul de la telefon in engleza). Prima mea slujba a fost la un call center, si acolo ma tot intreba lumea la telefon daca sunt din Romania, cam am putin accent mai diferit.

Crisss 26+

Pai nici mie nu mi-au zis oamenii ca am accent rusesc in engleza, tot asa nu il pot identifica. Romanca aceea zicea ea de noi Romanii ca avem accent rusesc, pt ca EA avea accent rusesc (din cauza ca sta printre rusi). Iar eu de colo, delicata cum sunt, speak for yourself

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Pe mine de obicei ma intreaba dc vb spanish, si accentul si infatisarea mea ii duce cu gandul la vecinii nostri din Mexic. De inteles, inteleg f bine, dar de vorbit nu prea.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Crisss, cele mai mari reduceri la ceasuri(daca ii plac) sunt la Invicta dar si la celelalte, depinde ce suma vrei sa cheltui.
http://www.amazon.com/s/qid=1224869482/ref=sr_nr_p_n_target_audience1?ie=UTF8&rs=377110011&bbn=377110011&rnid=379277011&rh=n%3A377110011%2Cp_n_target_audience_browse-bin%3A379281011

Reduceri mari si la Swiss Legend
http://www.amazon.com/s/ref=amb_link_5498382_1?ie=UTF8&node=379281011&brand=Swiss%20Legend&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=1V8K7890ZC812XC6N3J6&pf_rd_t=1401&pf_rd_p=370394901&pf_rd_i=1000132471

Daca e fan de bratari(pe pagina mai jos mai sunt multe alte modele)
http://www.amazon.com/Stainless-Invicta-Elements-Spiral-Bracelet/dp/B000RUJH9S/ref=pd_sbs_jw_3

Mai caut...

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput