Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (71)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Stellutza, imi pare tare rau pentru vestea pe care ne-ai dat-o.Din pacate nu stiu sa iti raspund la intrebare, poate Irina sau Roxana pot sa te lamureasca despre ce este vorba.Vreau doar sa iti spiun ca suntem alaturi de tine, sa ai incredere in D-zeu ca o sa aiba grija de puiuta ta si ca o sa duci sarcina pana la capat.Incearca sa te linistesti, pana la urma va fi bine, trebuie sa ai incredere si in D-zeu si in medici.Te pup!

Lavinia, 22+ si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Seara buna,

tot la capitolul "Bancuri"

Sefu' se intreaba oare de ce unul dintre angajatii lui cei mai de nadejde lipseste nemotivat, fara sa fi dat macar un telefon. Oricum, a aparut o problema pe care numai angajatul respectiv o poate rezolva, asa ca pune omul mana pe telefon si suna la casa respectivului. Raspunde o voce de copilas care intreaba in soapta
-Alo?
-E acasa taticul tau?
-Da
-Poti sa mi-l dai la telefon?
-Nu
Seful se mira, si intreaba iar
-Da' mamica ta e acasa?
-Da
-Poti sa mi-o dai pe ea la telefon?
-Nu
Foarte mirat dar sperand sa poata discuta cu cineva adult macar pentru a lasa un mesaj, omul persevereaza
-Este vreun alt adult in casa?
-Da, nenea politistul
Intrebandu-se ce naiba cauta un politist in casa la angajatul sau, tipul intreaba iar
-Pot vorbi cu el?
-Nu, spune copilul, e ocupat
-Pai ce face?
-Vorbeste cu mamica, taticul si nenea pompierul
Acum deja ingrijorat, omul intreaba, auzind si niste zgomote ciudate in fundal
-Ce se intampla acolo?Ce sunt zgomotele astea?
Copilasul, tot in soapta raspunde
-E elicopterul care aterizeaza in curte
-Aoleu, dar ce face elicopterul?
-Aduce echipa de salvare
Omul, deja speriat
-Pai ei ce mai cauta acolo?
-PE MINE!!

Dark Bendis

29+ cu "Huckleberry" Baby

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Offf... Stelutza, acum am citit mesajul tau...Offf... sper sa fie bine cu micuta, vezi ce mai zic medicii (incearca sa discuti cu mai multi), ce tratamente sunt si, cum zice si Lavini, incearca sa te linistesti un pic. Va fi bine, trebuie sa fie bine!

Te imbratisez

Dark Bendis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stellutza spune:

va multumesc din suflet pentru incurajari.
Sunt o fire foarte optimista si asta mi-a adus multe beneficii in viata, insa acum sunt pe un taram unde nu imi simt pamantul sub picioare si ma clatin putin insa cu siguranta credinta si optimismul sunt cele mai bune tratamente .
Cand vin seara acasa si ma linistesc si incepe piticutza mea sa dea din picioare de parca s-ar rupe pielea si ar iesi acum ... mi-se umple inima de fericire si ma gandesc ca indiferent ce s-ar intampla exista solutii .
Va multumesc inca o data fetelor si va doresc din tot sufletul SANATATE voua si bebelusilor vostri ca asta conteaza!!!

+25 cu Maya Maria -Lorena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Stellutza...DECI: nu ai inteleg sd antifosfolipidic 1. pt ca ai zis ca anticorpii is negativi 2. pt ca nu tineai sarcina pn la sapt asta fara tratament dc era altceva

Bun ..cu asta am lamurit-o.Ti-au gasit ceva modificari la nivelul IR ceea ce si EU si mai sunt cateva fete au.Iti spun ca pn la 30 sapt NU AU IMPORTANTA pt ca acest flux este imp dupa 30 sapt predispunand la hipotrofie fetala(bebe mai mic)si ca pn atunci Aspenterul fluidificand sangele se presupune ca duce la scaderea IR(ceea ce imi doresc si tie si mie)Pn la 30 sapt pot fi defecte de placentatie etc care se rezolva si de la sine si nu se considera patologie(se urmareste doar) Deci si aici am lamurit-o.

INR modificat poate fi din mai multe cauze, insasi sarcina fiind un eveniment procoagulant poate duce la INR modificat.Faptul ca vei face Clexane (heparina cu greut molec mica)nu poate fi decat linistitor pt tine pt ca TE PROTEJEAZA de eventuale evenimente trombotica nedorite care pot aparea la oricine in sarcina.Important e ca dr s-a gandidt si te-a trimis probabil la dr Uscatescu din Fundeni (ea se ocupa de asta)si ca s-a descoperit anomalia inainte de altceva.Acum cu Aspenter si apoi cu Clexane vei fi protejata si tu si bebe si va fi super OK.Gandeste te la cele care au o coagulopatie dinainte(de ex sd antifosfolipidic)si fac Clexane TOATA sarcina si nasc bebei perfecti, numai eu stiu vreo 10-12.

PS:io am o tromboza in antecedente si tre sa mi misc si eu fundu la Fundeni sa repet analizele si in caz de ceva te urmez. Pt moment doar Aspenter pt IR 0.76 parca deci si mai prost ca al tau

Concluzie: next time nu mai sta si plange 3 sapt , mai bine scrie aici ca te lamurim noi.Si nu mai citi ca dc nu stii exact fiziopatologia a ceea ce ai tu , in medicina muuulte seamana dar NU sunt identice.
Sanatate si capu' sus , sper ac te-am ajutat.Dc nu las ca vine si Roxana si o sa sustina ce am zis (100% pt ca STIU ce scriu, medicina este singura treaba la care chiar ma pricep)si atunci sper sa fii linistita.Ne vedem noi prin ianuarie scapate , nu avem incotro.PUP

bb mic

POZE
27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Uite Steluttza ce frumos ti-a scris Irina, pupa-oar mama de scumpa
Fiti tari fetelor, am trecut de jumatate, sigur va fi bine cu bebeii nostrii.Trimiteti-le doar ganduri pozitive si multa dragoste.
Dark, pe unde umblasi fato? ca ai cam absentat in ultima vreme. Si ma intreb cum o fi Selene, sper ca e bine si ea si Daria. si nici Anca nu a mai intrat de un car de vreme.

Crisss 26+

Mergi la inceput

Seara buna la voi!

Irina Stelutza, uite ca vin si informatiile! Totul va fi bine, ai incredere!

Pe unde sa umblu, Criss...ia pe aici... aiuritul asta de manager al meu a aflat de undeva ca nu ma mai duc la gym (nu mai incap in costumul de baie si nu am ajuns sa-mi iau unul nou) si s-a hotarat sa aiba grija de conditia mea fizica... hai in sus si fa aia, hai in jos si du alta. Saptamana asta iar am ramas sefa in parohia de parter (adica partea de casierie, cash, transferuri etc) la banca... veneam acasa obosita franta si cu nervii varza. Noroc ca se intoarce la datorie maine colegul "titular" (plecase omul in concediu la Stratford-upon-Avon sa il vada pe Davind Tennant - pentru cine urmareste Doctor Who - in rolul lui Hamlet) sa ma "salveze".

Intr-alta ordine de idei... voi v-ati hotarat ce faceti dupa concediul de maternitate? Eu se pare ca voi sta acasa doar 9 luni ca atat am platit +1 luna concediul din anul viitor, deci am inceput deja "prospectiunile". Ai mei parinti lucreaza, ai sotului la fel (toti 4 ), ne gandeam sa aducem au-pair din Romania caci gradinita ar costa pe luna cam cat 2/3 din salariul meu ...dar chiar alaltaieri am descoperit un childminder (day care) chiar la 300m de casa noastra, care ar fi perfect si ca locatie, si ca pret... mai ramane sa vedem ce si cum ...taare fericita as fi sa putem rezolva si "problemutza" asta. Si cand te gandesti ca asta mica inca nici nu s-a nascut si noi ne batem capul pentru toamna viitoare!

Frumoase nume isi aleg fetele...Nadia, Alexandra, Adina, Ana...la noi numele romanesc e "aproape" hotarat, Andrada. Mai ramane numele celt, care va fi primul (ca doar locuim in Scotia)... inca nu ne-am decis intre Niamh (favoritul sotului), Rhiannon, Morgaine (favoritul meu), Sorcha/Saorsa, Rowan...mai e vreme sa chibzuim

Dark Bendis

Mergi la inceput

Eu nu am liber conform legii decat pana pe 1 iunie(adica numai 5 luni), asa ca dupa aia D'zeu cu mila, inca nu m-am hotarat ce sa fac. Daca ar fi dupa mine as sta cel putin 2 ani cu copilu. Si parintii nostrii lucreaza, mama o sa vina o luna dar la inceput, ca atunci am nevoie de ajutor. Daca pana atunci si-o gasi sotul ceva de lucru care sa ne tina, bine, daca nu, ma intorc la lucru si pun copilu la daycare, desi o sa fie super scump.

Crisss 26+

Mergi la inceput

Frumoase nume, Dark...imi place Morgaine. La noi e complicat cu numele, ca vrem sa aiba unul care sa fie si romanesc, si rusesc( ca sotul e rus) dar si international, adica sa-l poata prununta americanii...si astea sa fie toate intr-unul. Nu demult am vazut filmul ala MArtin Luther, si de-atunci ma tot bate la cap sa-i punem numele de Martin..da suna ciudat in romaneste...mos martin

Crisss 26+

Mergi la inceput

Am eu o cunostinta intr-o situatie similara... ea romanca, el rus... locuiesc in Germania... au fetita...dar daca ar fi fost baietel i-ar fi zis Vladimir...sa mearga in ambele limbi, si sa-l poata pronunta si nemtii...mie imi place Vladimir... ca asa se numea bunicul. Si mie imi place Morgaine mult... unul dintre filmele mele preferate fiind The Mists of Avalon (povestea regelui Arthur din perspectiva Morgainei le Fey)... dar si Niamh imi place...cam greu de pronuntat in romaneste (adica Niiv) ...ce sa-i faci...si Rhiannon...si...vorba lui sotu-meu.. mai facem o bebelina ca tot vrem mai multi copii

Dark Bendis

Mergi la inceput