Mamici norocoase de sept-oct 2008 (169)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

gargaritza85:

''bimbirica'' mic si frumos

mami de andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

buna, fetelor,

noi sintem bine, incet incet ne intram in ritm. am avut ceva emotii cu papalica, dar acum ne-am revenit. Ania suge si a inceput sa ia in greutate, dupa o pierdere destul de mare.
azi a fost deja a patra zi in care am iesit. am incercat si caruciorul, si ring-sling-ul si wrapul. cel mai comod mi s-a parut wrap-ul. Ania le-a apreciat pe toate trei dormind tun.

fata mea e foarte cuminte, maninca si doarme, maninca si doarme. nu plinge fara motiv, iar despre mutritze si restul repertoriului nu mai spun nimic, pt ca banuiesc ca sintem toate in aceeasi stare de extaz. mie imi dau lacrimile f des, uitindu-ma la ea, si ma apuca frica gindindu-ma ca s-ar fi putut ca toate acestea sa nu existe.

felicitari tuturor fetelor care au nascut intre timp, n-am avut timp sa citesc din urma, dar m-am uitat la inceputul listei si am vazut ca au mai aparut bobocei.
Felicia, ce faci mamico?

o sa scriu, la un moment dat, si despre nastere. deocamdata constat ca timpul s-a comprimat brusc si ca am o perspectiva cu totul noua asupra lucrurilor. (ieri, de exemplu, am luat alta pereche de sosete pentru ca de primele n-aveam TIMP - adica mi-ar fi luat prea mult timp sa mi le pun).

vreau sa-i multumesc in mod special prietenei mele Bic, care mai citeste pe-aici. m-a ajutat enorm in privinta alaptatului, incurajindu-ma foarte foarte mult si trimitindu-mi exact informatiile si sfaturile de care aveam nevoie (eu n-as fi avut timp sa caut pe net). cum o sa am cinci minute libere, o sa pun linkurile aici, poate mai beneficiaza si altcineva de pe urma lor.

am pus poze cu ANIA, va las s-o admirati, eu ma declar topita.

Nausica38+ si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

iriss_04, eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

am primit mesaj de la Preety, a venit pe lume micutza Sorina Gabriela,de 3520gr,53cm si apgar 9!

Felicitari mamico, sa iti traiasca printesa si sa iti bucure fiecare zi a vietii!refacere rapida, si astept cu nerabdare pozele!

39+ Piccola e Fragile Arianna Stefania

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Eva am citit postul tau cu vaccinurile...tu decizi, normal! Ce ti-a zis dr e perfect normal si neaparat necesar pentru transportul vaccinurilor. Cele mai multe farmacii iti vand asa vaccinul, adica il scot din frigider si il pun intr-o punguta din aia de plastic care are cuburi de gheata (punga pentru cuburi de gheata, umpluta cu apa si care sta in congelator). Eu asa l-am cumparat mereu...daca nu au punga cu gheata, il lasi acolo, la frigider si te intorci tu cu punga. Mai functioneaza bine dozele pentru cutia frigorifica, acele dreptunghiuri de plastic umplute cu apa care stau 24 de ore minim la congelator sa fie bocna. Poti sa mergi cu ea la farma, pui vaccinul intre doua din alea si gata...La frigider nu il tii pe sertar unde e temperatura mai mare, il tii inauntru, pe rafturile superioare si cat mai in spate ca sa nu il influenteze faptul ca deschizi/inchizi frigiderul.
Noi am mers pe schema Glaxo si sa stii ca a fost super. Absolut la niciun vaccin nu am avut probleme: febra, diaree, stare proasta...Si sa stii ca nici nu am pus supozitor dupa vaccin (unii dr recomanda paracetamol supozitor in seara de dupa vaccin- preventiv). Mie preventivul nu prea imi place, la primele vaccinuri am pazit-o noaptea de dupa sa nu faca febra si sa intervin cu supozitorul la nevoie, dar nu a fost cazul.

Ma duc sa citesc si restul ca azi am chiulit de pe forum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Anis multumesc pentru numarul de telefon, din pacate nu sunt din bucuresti si probabil o sa caut pe cineva din timisoara daca poate sa ma mai ajute cineva.
La urmatoarea masa trebuie sa ma apuc sa ii fac proba suptului lui piti ca nu stiu daca papa ceva. Adica ceva ceva papa ea, dar nu imi dau seama cu mai stau cu laptik-ul si cu canalele si restul.

Culmea e ca piti doarme, dar acum de exemplu am incercat sa mulg ceva si abia au picat cateva picaturi. Si cand papa se opreste si iar papa si iar adoarme si tot asa.

fericita de - Andreea

Mergi la inceput

Alexa si mami Rotarix-ul e vaccin oral, sunt 2 doze, pana in 6 luni si atat.

Si noi lasam Prevenar-ul pentru dupa 6 luni, oricum se zice ca primele 6 luni sunt imunizati din burtica...sper sa nu avem probleme respiratorii pana atunci...

Bitza sa stii ca aceasta controversa iscata in jurul vaccinurilor este valabila pentru absolut toate, adica nu poti sa spui ca schema americana provoaca reactii adverse mai multe decat cea frantuzeasca. Toate sunt la fel...adica exista un procent mic de copii care au probleme grave datorita vaccinurilor. Aici sunt obligatorii, deci tb sa le faci, in alte tari n-or fi, atunci poti sa alegi. Faptul ca americanii au manifestat contra lor nu inseamna ca Infanrix-ul e mai prost decat varianta Pasteur sau cea de stat. Toate au virusi vii atenuati, toate pot da reactii adverse, toate pot duce, intr-un f mic procent din copii, la autism sau paralizii. Daca te apuci sa citesti ce se poate intampla nu mai vrei sa faci niciun vaccin...dar pentru ca traim in Romania, vorba lui Mircea Badea, tb sa facem. Si macar avem de ales intre mai multe scheme.
Eu nu as alege varianta frantuzeasca pentru ca implica doua intepaturi. Punct. O fi buna, n-o fi, dar nu l-as chinui pe bebe. Oricum locul acela pe piciorus ramane dureros cam o zi, doua, tb sa pui comprese reci, de ce sa il chinui la doua piciorute?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

IRINA iti raspunde la intrebari si la telefon.

Eva, eu m-am adresat tie indirect, spusesei tu ceva cu ce mancam si ce nu.Daca vb cu doamna cu alaptatul o sa vezi ca nu ai restrictii la mancare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

PREETY, FELICITARI!!! BB SORINA bine ai venit! multa sanatate si refacere rapida!
nausica, e superba micuta! sa va traiasca si sa va umple viata de bucurii!
monica, ce frumusete de fetitza!!! e o pufoasa falcoasa.
kid-ule, esti o comoara voi cind o sa administrati rotarixul?

alexa simami

Mergi la inceput

Mami de Alexa noi am luat prima doza la 1 luna si urmeaza a doua la 3 luni...Dr noastra nu e de acord cu doua vaccinuri in aceeasi luna si cum la 1 luna si 3 luni nu avem vaccin, il luam pe asta. Puteam si la 3 si la 5 luni, dar in paranoia mea, vroiam sa o apar cat mai curand de virusul asta nenorocit.

Mergi la inceput